מלחמת העולם בעיצומה

kukuya 0

New member
אתה מבלבל. זה מלחמת העולם לא...

אתה מבלבל. זה מלחמת העולם לא מלחמת העולמות. מלחמת העולמות זה סרט. כאן זה במציאות.

eedocsil

New member
../images/Emo129.gifאחי אתה חושב את עצמך

תגיד את מ"ס המדינה שלך אם יש בצים

ERANJAINT

New member
מה שאמרת בנוגע לצימצום הברית פי 5

אמיתי כמו הציצים של פמלה אנדרסון

אני מרגיש כמו בגנון !

מלחמת גן הקקטוסים בגן הברושים ! נו באמת תגדלו כבר !!!!
נמאס כבר לראות את ההודעות האלה של "מלחמת העולם"...

4ErNi BuMeR

New member
זה חלק חיוני מהמשחק

התארגנות של קבוצות מדינות כנגד קבוצות מדינות אחרות. לפעמים אף קונספירציות.

ERANJAINT

New member
סליחה

לא אמרת פי 5 אמרת פי 4 סליחה על הטעות הנוראית הזו

אין בעיה עם התארגנות !

אבל ראבאק למה שבועיים לטחון לנו את הראש עם מלחמת העולם הזו. כבר יצא לי מכל החורים לשמוע על זה והכי מצחיק לשמוע מישהו מתרברב בכלל על משהו שהוא באמת לא עשה בעצמו. בדיוק כמו הרמטכ"ל שיכול להגיד אחרי מלחמה אני ניצחתי,אך לא יגיד שצה"ל הוא זה ניצח במלחמה,וצה"ל אלה הם החיילים הקטנים שנמצאים בכל מקום שצריך. אז גם פה במקום לתת את הקרדיט לחיילים הקטנים,בא שחקן ומתרברב במשהו שאין הוא מעשהו כלל. אין לו יד ורגל בדבר מלבד הכנסת הודעת "מלחמת העולם" במשך שבועיים רצופים. ואגב,בכדי האובייקטיביות,אין לי קשר לאף ברית בין החברים האלה.

4ErNi BuMeR

New member
לא הבנתי

אתה רוצה להפסיק את זה בגלל שאתה לא משתתף באף אחד מההתארגנויות?

bumpibomb

New member
עדכון-

וי 590 ישראל עלה לדירוג חמישי והתעשיה שלו גם עלתה.

590V ISRAEL

New member
פשששש איך עלית על זה ???

שמת לב שעדיין 9 מתוך 10 מדינות בעשירייה הראשונה שייכים לברית !!! ---------------------------------------------------- היחידים שתקפו את הברית שלנו היו M-G-H !!! מגיע להם כל הכבוד על התקפה מדהימה !!! ביצוע מושלם !!! ----------------------------------------------------- איפה נעלמו חברי M-G-H עדכון בהמשך .:)

4ErNi BuMeR

New member
וי ישראל כבר מזמן לא במקומות

הראשונים... וזה לא כי הוא מכר מפעלים...

590V ISRAEL

New member
עדכון מס' 1:

איפה נעלמו כל החברים שתקפו את הברית??? : -------------------------------------- 1324 AFAC חוסל 912 fatland חוסל 1425 Looseliana חוסל 847 Angels חוסל 1238 eilat_rulz חוסל 511 werwerwerwer חוסל אני יציין עוד הפעם שהם נלחמו עד הסוף !!! כל הכבוד להם !!! בהצלחה במלחמה הבאה :)

590V ISRAEL

New member
4ErNi BuMeR

רק דיבורים ללא מעשים !!! ואל תנסה לקחת את הקרדיט מ- M-G-H הם עשו את כל העבודה לא אף אחד אחד !!!

4ErNi BuMeR

New member
אם אני כולי דיבורים ללא מעשים

אז איך שמדינה בברית שלך, מבקשת ממני תמיכה כלכלית? חשבתי שאמרת שמדינות בברית שלך מקבלות תמיכה אחת מהשנייה, לא?

590V ISRAEL

New member
חחחח אתה גדול !!!

תבדוק באיזה ברית היא בידיוק לפני שאתה רושם :) -------------------------- אתה מבין מה שאתה רוצה להבין שומע מה שאתה רוצה לשמוע והכי חשוב מדבר כל הזמן ולא עושה כלום . בהצלחה במשחק !!! יותר נכון תמשיך לשחק פה בפורום אתה טוב בלענות לכולם. ולקחת קרדיט על מעשים של אחרים. חחחח :)

למעלה