מלחמת העולם בעיצומה

meetAmeet

New member
הצעה לכולם... הודעה אחרונה

כתבתי הודעה ארוכה אבל זה מה שקורה כשמורידים מאימיול ב-150 ק"ב ולא עושים קופי לפני ששולחים. אני מציע לכם להפסיק להגיב להודעות המגוחכות האלה, אני כועס עליי בעיקר שאני וחברי הפורום נגררים אחרי ההודעות השקריות האלה. אנחנו לא צריכים לשתף איתו פעולה רק כי הוא נהנה מריבים אינסופיים, זה נמאס לכולם, וזה ממלא את הפורום בספאם כך ש- 75% מהפורום מלא בריבים האלה. הוא לא משכנע אף אחד בשקרים המוגזמים האלה למרות שעושה רושם שכמה משתכנעים בעזרת המשתמשים הכפולים שלו. הפתרון היחיד לפי דעתי הוא פשוט להתעלם ממנו, אל תגיבו להודעות האלה ומתישהו ימאס לו. אני מפסיק לענות להודעות האלה ואני מציע לכם, בוא נהיה יותר בוגרים ולא נמשיך בריבים האינסופיים שמישהו אחד מוצא בהם סיפוק, לכולם זה נמאס. פשוט אל תענו- הוא מעליב אתכם? קורא לכם שקרנים? לא צריך להסביר לו כל פעם מחדש, זה לוקח ממכם אנרגיה וזמן וממלא את הפורום בספאם- שימו סוף לזה! אני לא מנסה להיות דרמטי אבל ככה אני חש. וארני... בהצלחה בלהוציא גם את ההודעה הזאת מהקשרה או שמא תלך על הטקטיקה הישנה של פשוט להגיד שאני משקר? בכל מקרה אני לא אענה לך עד שתחליט להתבגר. (ממממ... בכל זאת יצא לי ארוך).

עד כה אתה היחיד פה שעושה את הדברים

האלה. כל מה שהוא אמר אתה מנסה להגיד את זה עליו. אפילו המשתמשים הכפולים כמו שהוא באמת אמר, עובדה שענית עם וי ישראל בהפרשים של 4 דקות בלבד.. מכל החצי שעה שההודעה הייתה באוויר שניכם החלטתם לענות בדיוק אחרי 40-45 דקות.. מוזר לא?

meetAmeet

New member
וואחד קומץ came to the rescue!

מה קרה ארני? התקשת להמודד איתנו לבד אז הבאת את החבר הדמיוני שלך? בכל מקרה אם אתה ארני או לא, זה ההודעה האחרונה שלי אליך גם, וואחד קומץ.

4ErNi BuMeR

New member
אויי נו באמת... אתה מבטיח...

אנחנו מקווים ואתה אף פעם לא הולך. לא מאמינים לך יותר

NADAVT26

New member
חח אתה בעצמך כותב שאתם פוחדים

אם אתם פוחדים להגיד את שמות המדינה שלכם איך אתם מדברים על מתקפה מוצלחת? אם היתם עושים מתקפה מוצלחת והוא היה כל כך חלש לא היתם צריכים לפחד אתם פשוט צריכים לראות מה קורה, כל מדינה שעושה מתקפה (והם תמיד נכשלות) באותו יום מחסלים אותם הגענו לקצב של משהו כמו 5-7 מדינות ליום (חיסול טוטאלי - אדמה+טנקים+מה שאתם רוצים) אז אל תקשקשו פה, מי שתוקף מדינו מהברית משלם את המחיר אנחנו הברת הכי גדולה (מספר חברים) והכי חזקה אז עזוב תזייוני שכל שלך זה לא עובד על אף אחד

NADAVT26

New member
=/

אני מדבר בעובדות אתם חיים בסרט ומספרים פה על השטויות שלכם אם אין לכם מה להסתיר: איזה מדינות תוקפות מה הנזק של היריב ומה הנזק שלכם ולא אכפת לי מכל השטויות שאתם כותבים פה אבל מכל מאה הודאות יש אדיוט אחד שעלול להקשיב לכם ופשוט חבל על המדינה שלו שיסתכל על העובדות ויראה מה קורה

חבל על המדינה שלו?

כי אם הוא ידע שהם קרעו אתכם אז חבל על המדינה שלו, למה? הוא לא קשור לזה.. אין פה שום עובדות, סטרונגס שקרנים.

NADAVT26

New member
עכשיו אני מבולבל

סטרונגסט לא טענו שום דבר, איך הם שקרנים? אני אומר שאתם שקרנים כי אתם מדברים באוויר, בלי עובדות זה לא קיים!!! ואתם לא מבינים אני ישמח אם תתחילו לדבר בעובדות, אתם תיראו הרבה יותר מוצלחים ויותר אמינים בהצלחה
! וכמו שאתה כתבתה: "הם קרעו אתכם" אני עדיין לא ראיתי שזה קרה ואני ממש ישמח לראות את זה :) תעלה בבקשה צילומי מסך,תדבר בשמות של מדינות ואל תזלזלו באינטלגנציה של השחקנים ואני חוזר אני ממש רוצה לראות מתי קרעתם אותנו, תעלה בבקשה תמונות
:)

antrax1

New member
איי אי אי מה יהיה.......

קיצר מה הקטע שלכם????? אז אתם הורדתם את וי ישראל כמה מקומות מחר הוא יעלה... פשוט קשה לכם להודות שדה סטרונגסט הם הכי חזקים הנה אני מודה אפילו.... רוצים לארגן עליהם מתקפות בבקשה רק אל תערבו אחרים!!!!! כי אני מכיר חברים שלי שאכלו אותה וירדו 300 דירוגים בגללכם!!!!! ושוב אתם כמו שאמרו פה מבזבזים את זמנכם כי על כל מה שהורדתם את וי ישראל ירדתם מי שתקף ב 200 דירוגים או יותר!!!!! קיצר תעשו מה שתרצו אתם לא תקלטו עד שבסוף תאבדו את המדינות שלכם... ואז תפתחו חדשה

Vecablerry

New member
ומה אתה עוד ניק של וי ישראל...

אתה רק הולך ויורד בדירוגים.. אני לא אתפלא אם תוך כמה ימים כבר מוציאים אותך מהמשחק.

antrax1

New member
אניל א עוד משתמש שלו

ואפילו לא מנסה להגן עליו אתם פשוט מבזבזים את זמנכם........

aligg

New member
דבר אחד יש לי להגיד

אני מנהל הברית ישראל ואני יכול להגיד לכם שאני מחזיק מהבנאדם הזה אחד אנשים עם האסטרטגיה הכי טובה וזה מוכך בשטח וכולנו רואים את זה בקיצור שיהיה לכולם בהצלחה תעזבו אבל את "המלחמת עולמות" הזאת כי בסופה לא משנה מי לשתי הצדדים יפגעו אבל תמיד אחד יותר אולי הצלחתם להוריד אותו כמה מקומות והוא ספג מכה קשה אבל עובדה אני אפילו בעצמי ראיתי שהאנשים האלה פשוט לא קיימים יותר. נ.ב אני לא עוד ניק ניים של וי ישראל . ופשוט אנשים רושמים מה שיש להם להגיד ואתם אוכלים סרט שזה הוא ... אנטרקס איתי בברית עוד משהו שרשמתה גם איתי וזה לא ניק נימיים של וי ישראל.

אם זה נראה ונשמע כמו ניק ניימים של

וי ישראל - זה של וי ישראל. חוץ מזה טחנו את וי ישראל - טחנו.

חסמתי שוב חבר'ה נוספים בפורום...

עקב דיונים שאינם בעלי אופי בתורם לכבוד בין חברי הפורום. אם וההשמצות ימשיכו גולש כלפי גולש אחר,אני פשוט אמחק את כל השרשור הזה ולפעם הבאה מי שיעלה הודעה בנוסח "מלחמת העולם" ייחסם. תפסיקו להיות בגנון !!!!! ואני מבין שיש פה מלא בני נוער צעירים שאין להם מה לעשות בחופש הגדול ורק מציפים ומשמיצים אחד את השני. אבל ראבאק,זה פורום,זה משחק וזהו. כל אחד בא ולוקח פה דברים בשיא הרצינות. אז יופי זה הוריד את ההוא וההוא החזיר לזה ועשו מלחמה. תנו לזה להמשיך הלאה ותילחמו מבלי לערב את כל העולם במה שאתם עושים ביניכם. די כבר עם השרשור המפגר הזה. כל כולו רק השמצות.

למעלה