יפה על הרעיון אני ישים בהזדמנות כי עכשיו פשוט אני לא במחשב שלי אבל זה רעיון ממש יפה!!!
י יונת13 New member 20/10/05 #44 יפה על הרעיון אני ישים בהזדמנות כי עכשיו פשוט אני לא במחשב שלי אבל זה רעיון ממש יפה!!!
י יעריתושתושתושתוש New member 23/10/05 #117 יונת.. התגעגעתי לראות אותך... באמת לא מדברת איתך בכלל... תחברי פעם למסנג'ר!.. ותגידי לשבו שתתחבר!!!!!!!!!!
יונת.. התגעגעתי לראות אותך... באמת לא מדברת איתך בכלל... תחברי פעם למסנג'ר!.. ותגידי לשבו שתתחבר!!!!!!!!!!
א אני המלך היחיד New member 21/10/05 #53 תמונה של נגה... זאת נגה... נכון שהיא משהו משהו??? חחחחח... כמובן שהתמונה פה ברשות נגה, פשוט היא לא יודעת להקטין אז אני עשיתי את העבודה... אם עוד מישהו לא יודע להקטין, ומעוניין לעלות את התמונה לפה אז הוא מוזמן לשלוח לי למייל ואני יקטין ויעלה אותה...
תמונה של נגה... זאת נגה... נכון שהיא משהו משהו??? חחחחח... כמובן שהתמונה פה ברשות נגה, פשוט היא לא יודעת להקטין אז אני עשיתי את העבודה... אם עוד מישהו לא יודע להקטין, ומעוניין לעלות את התמונה לפה אז הוא מוזמן לשלוח לי למייל ואני יקטין ויעלה אותה...
א אני המלך היחיד New member 21/10/05 #55 בבקשה... או כמו שכבר אמרתי לך- "תמיד לשרותך"... נעבור לתמונה הבאה?חחחחח...סתם סתם!!!
ל ללוש המאמוש New member 21/10/05 #64 מה זה אין פסקול?? ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif אאאאעאעאעאעאעאעעעעע ככה דימיינתי אותה רק עם שער פזור
מה זה אין פסקול?? ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif אאאאעאעאעאעאעאעעעעע ככה דימיינתי אותה רק עם שער פזור
א אני המלך היחיד New member 21/10/05 #65 חחחחחחחחחח!!! ווואי קרעת אותי עכשיו!!!!חחחח.... מה איתך? את לא שמה תמונה?
N noooga New member 21/10/05 #66 חחחחח.. לא הבנתי מה הקשר פסקול ואז כשהסתכלתי שוב על התמונה קלטתי... חחח... חמודה.
י יעריתושתושתושתוש New member 21/10/05 #69 נגגהה!! וואיי איך לא דימיינתי אותך ככה.. הייתי בטוחה שאת כזאת קצת יותר שחומה... מירי--- נכון היא בול יפעת פלג?!?
נגגהה!! וואיי איך לא דימיינתי אותך ככה.. הייתי בטוחה שאת כזאת קצת יותר שחומה... מירי--- נכון היא בול יפעת פלג?!?
י יעריתושתושתושתוש New member 22/10/05 #95 בנדאם מדהים אני פשוט חולה עליה. היא הייתה מדריכה שלנו.. ונראית בול כמוךך!!