ממשל טראמפ מאיים לתבוע את קליפורניה

danakama10

New member
מעניין שרק בתקופתו של טראמפ

מעיזים לאסוף את הנתונים הרישמיים הללו. באמריקה הרי יש סטטיסטיקות לכל טוט שקורה, אבל דווקא הנתונים האלו היו עלומים. במקום לדרוש מהממשל נתונים רשמיים, המדיה הליברלית אימצה את השקרים של מכון קאטו שנועדו לתת לנו את ההרגשה שעדיף לגור בשכונה של בלתי חוקיים, הרי שם בטוח יותר.

וואו, זה היה פוקח עיניים

"רק בתקופתו של טראמפ"? מדהים!!!!!1111 במיוחד כשמדובר על דו"ח שעוסק ב-2016, ושתוך שניה וחצי אפשר למצוא דו"חות זהים גם ל-2015, 2014, וכו'. אבל לך תנסה לשכנע טראמפיסטית עם עובדות... אז פ'סדר, ר-ק בתקופתו של טראמפ.
&nbsp
בקשר למספרים, אני ממש בשוק, בש-ו-ק, שרובן המכריע של עבירות הלא-אזרחים הן עבירות הגירה. שוקינג, אינדיד! כמעט 92% מעבירות ההגירה הן של לא-אזרחים!
&nbsp
בנוגע לשאר, ברור שלא יכול להיות שחלק ניכר מעבירות הלא-אזרחים נעשו ע"י מבקשי מקלט, מהגרי ויזות דייברסטי, ובעלי ויזות זמניות. בחיים לא שמענו על דבר כזה (וזה מעבר לזה שחלק ניכר מעבירות ה-fraud של המהגרים הם בטוח דריבאטיבס של עבירות ההגירה). גם מאוד משכנע ש-70% מסימפל פוזשן של סמים הם לא אזרחים.
&nbsp
בקיצור, שכנעת: מדובר בבאד הומברז.
&nbsp
אמנם אני לא ג'ון ואין לי כל כוונה להיכנס איתך לדיונים סיבוביים, אבל בקשר ל"על אפם וחמתם", בואי ניפגש פה עוד כמה שנים ונראה אם +10 מיליון נטולי מסמוך גורשו "על אפם וחמתם של הליברלים", או המשיכו לחיות פה, באחוזים גבוהים במיוחד בקליפורניה, על אפן וחמתן של הדנות ושאר הטראמפיסטים.
See you then!

danakama10

New member
צודק

הדוחות האלו פורסמו קודם, גם לפני טראמפ, פשוט בגלל שמתעלמים מהם זה נותן הרגשה שהכל חדשני.
חבל שאתה לא מזועזע מהעובדה שה non citizen, שמתוכם 94% הם לא חוקיים, אחראים על 22% מהרציחות בפדרלי, לדוגמה. וזה כשהם מהווים כ- 3.5% מהאוכלוסיה. כן, האנשים הלא חוקיים הם בהחלט באד הומברז. אבל לך זה לא משנה. אתה רוצה שכל מי שמגיע לכאן יוכל להשאר, בין אם הגיע בצורה חוקית ובין אם לא. וכמובן שאין לך אג'נדה אישית.
לצערי, אני די משוכנעת שאתה צודק ולשמחתך ובנגוד לדברים שאמורים לקרוא במדינה מסודרת, הבלתי חוקיים ישארו.
הנה כמה לינקים לא מעניינים, כי עובדות לא מעניינות אף אחד בימים אלו (אפילו שהם מתייחסים גם למה שקורה בבתי סוהר של הסטייטס, דבר ששומט לחלוטין את ההשערות המלומדות של מכון קאטו):

https://www.justice.gov/opa/pr/depa...lease-data-incarcerated-aliens-94-percent-all

https://www.americanthinker.com/art...t_a_much_higher_rate_than_us_citizens_do.html

https://www.gao.gov/products/GAO-11-187

הדיון הזה לא מוביל לכלום, אבל

"האג'נדה האישית" שאליה את מתייחסת היא דווקא משעשעת. ברור, אני גוזר קופון על כל נטול מסמוך...
מהיכרותי הוירטואלית איתך, סביר שאת מתייחסת לזה שפעם הזכרתי קרוב משפחה שלי. אז תנוח דעתך, הוא כל כך "קרוב" שאיתו אישית אף פעם בחיי לא החלפתי מילה...
כל מה שזה עושה זה הופך את זה מבעיה מופשטת לכזאת יותר מוחשית, אבל לא מכתיב את דעתי.
מה, אם מחר יתברר לך שיש לך איזה קרוב משפחה נטול מסמוך בארה"ב תשני את דעתך ב-180 מעלות? לא נראה לי. יותר סביר שתשני ב-360 מעלות.
&nbsp

danakama10

New member
צודק

ארגיש אמפתיה, אבל דעתי לא תשתנה. גם כיום אני מרגישה אמפתיה כלפי אנשים שמוכנים לעיתים אפילו לסכן את החיים שלהם עבור עתיד טוב יותר להם ולילדים שלהם, אבל עדיין אסור לאפשר את זה.

John the Savage

New member
נתון משולש שווה שוקיים

חוץ מזה שיצאת קצת חומוס כשטענת שהנתונים האלו לא התפרסמו לפני טראמפ, אין שום בעיה עם הנתונים. אלו נתונים מדוייקים לחלוטין. השאלה היא מה בדיוק את מנסה להסיק מהם?

כבר הסברתי לך קודם שאחוזי הפשיעה בכלא פדראלי לא מייצגים כלום. הזדעזעת קשות מהעובדה ש-22.6 אחוז מהרוצחים בכלא פדראלי הם לא אזרחים. אבל מדובר כאן ב-19 אנשים, מתוך 14 אלף מקרי רצח בשנה. על פי הנתונים, כ-60 אחוז מהרוצחים נתפסים, ורוב מקרי הרצח הם של אדם יחיד, כך שכל שנה 8000-9000 איש עומדים למשפט על רצח. וכאן את מדברת על 19 איש, כלומר 0.2 אחוז. את מבינה שזה לא מייצג כלום, נכון?

רוב האנשים שנשפטים על רצח, נשפטים בסטייט ומגיעים לכלא של הסטייט, לא לכלא פדראלי. מתי רצח זו עבירה פדראלית? רק בכמה מקרים ספציפיים. אחד מהם זה כשהרצח מתבצע מעבר לגבול. כלומר, הנסיבות בהן מגיעים לכלא פדראלי על רצח (וגם פשעים אחרים), הם כאלו שרלוונטיים יותר לאזרחים זרים.

אז לא בטוח מה המטרה שלך בלהביא את הנתונים האלו, אבל אם המטרה היא לדבר על אחוז הפשיעה של מהגרים לא חוקיים, מהנתונים האלו אי אפשר ללמוד שום דבר רלוונטי לדיון הזה. צריך להסתכל על אוכלוסיית האסירים הכוללת, ולא על אוכלוסיית האסירים בכלא פדראלי בלבד.

למעלה