חבל שאתה לא טורח לבדוק את הנתונים שלך
דבר ראשון, כאמור, זה לא משנה אם הם אינם רוצחים ואנסים. יש דרישות קצת יותר מחמירות כדי להפוך לאזרח של ארה"ב. לא מספיק לא להיות רוצח ואנס. מי שנמצא פה בצורה לא חוקית, עובר על החוק וחייב להיות מסולק.
דבר שני, הנתונים שאני הבאתי לא הומצאו ע"י האקזמינר. האקזמינר הביאו לינק לנתונים שהם פירסמו, והנתונים הם של ה- homeland security.
https://www.dhs.gov/news/2017/08/01...ety-departments-justice-and-homeland-security
כפי שהם מציינים, אין כיום סטטיסטיקה לגבי % הבלתי חוקיים בבתי כלא של הסטייטס, והם עובדים על מנת לאסוף סטטיסטיקה שכזו.
לגבי הנתונים המוזרים שאתה סיפקת, מכון קאטו, שנשמע שהוא בעד הגירה בלתי חוקית למרות שאתה טוען שהם ימנים, מסיק לעצמו כל מיני מסקנות על סמך הנחות המבוססות על הצנזוס של שנת 2014. הם מראים כמה היו בכלא למבוגרים בשנה הזו על פי קטגוריות של מי שנולד בארה"ב ומי שנולד בחו"ל ואינו אזרח. כמובן שאי אפשר להסיק דבר מהנתונים הללו, כי יכול הרי להיות שאלו שהיו בכלא למבוגרים שנולדו בחו"ל ואינם אזרחים הם רק בלתי חוקיים, ויכול להיות שמספר הבלתי חוקיים מתוך כלל אלו שנולדו בחו"ל ואינם אזרחים הוא כ- 10 מליון (סתם בשביל הדוגמה). כבר האחוז הרבה הרבה יותר גבוה מאחוז הפשיעה אצל אלו שנולדו בארה"ב. כלומר, אין לנו בכלל נתונים, יש לנו רק הנחות.
דבר שני, אחוז ניכר מהמסתננים הבלתי חוקיים הם צעירים. הסטטיסטיקה כלל אינה כוללת השוואות בין האסירים בבתי סוהר לצעירים.
אני מציעה לחכות בסבלנות עד שיהיו נתונים רישמיים. אם יסתבר שאכן אחוז האסירים הוא נמוך יותר אצל בלתי חוקיים, נגרש אותם תוך כדי מחיאות כפיים שלא רצחו ואנסו. מתאים?
פלושיפ, היכן אתה? מגיעות לי גם מחיאות כפיים? כי אתה יצאת חומוס עם ההילולים שלך לגבי הנתונים שג'ון פירסם מול הנתונים שלי, ועכשיו אתה מבין שהנתונים שלי הם אמיתיים, בעוד שהנתונים של ג'ון הם תילי הנחות שמכון קאטו העלום מניח ואין בהם שום סטטיסטיקה אמיתית.