מנגה פרק 224

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifפרק נחמד

הינאמורי קצת עיצבנה אותי... מה שכן, תארו לכם היא צודקת? אולי באמת מישהו שולט באיזן? זה יכול להיות סוויץ' עלילתי ענק! שכל הזמן היא אומרת להם שזה לא הוא ולא אשמתו, ובסוף מסתבר שהיא צדקה כל הזמן... מן הסתם זה לא יקרה אבל מגניב לחשוב על זה... ^__^ סוף סוף נקבל תשובות על אורורה!! וואו, מעניין מה הבאנקאי שלו, בטח משהו מפחיד ורצחני שממש לא מתאים לאימונים... בא לי כבר לגלות עליו, באסה שזה יהיה רק עוד 3 חודשים במנגה... מעניין מה הקטע עם הכוחות של צ'אדו <.< אני מקווה שהוא לא יהפוך גם לויזארד אומשו כזה @.@ ומעניין מה יקרה עם אוריהימה.. אני צופה בלאגאנים שמה אצל הויזארדים... היא בטח תהיה מופתעת לראות אותו עם המסכה או שהוויזארדים ירצו להרוג אותה כי היא גילתה אותם אומשו בסגנון.... לא יודעת מה הולך להיות, אבל בטח יהיה שמח... וגם היראקו צרי עוד להסביר לנו על כל הדברים שהוא יודע... אולי בפרק הבא [;

ketty the sheep

New member
אלוהים יעזור לי.../images/Emo58.gif

קראתי את המשפט הזה בתור 'אני מקווה שהוא לא יהפוך גם לגאנדם אומשו כזה' צריך לירות בי. ;;

heartnet

New member
$#&%#*#$!!!!

מה זה גאנדם!? אני היתי בטוח שאת אדם בקיא הרבה יותר! מהר מהר ללכת להוריד gandum seed לראות הכל [תוך 4 ימים גג] ואת תהיא אדם מאושר הרבה יותר P:

../images/Emo204.gif^^"

אבל אני באמת במצב גרוע, אם זה לא משהו ממש ממש טוב אני לא מתכוונת להכנס גם לזה בזמן הקרוב <.<

heartnet

New member
המהמ...

אני ראיתי את החמישים פרקים של זה בארבע ימים בערך, אז אני קצת משוחד בנושא התחלה קצת חלשה, אבל ההמשך סוחף לגמרה^^; מה את רואה עכשיו? :O

../images/Emo204.gifיותר מידיי

היום סיימתי גנשיקן, ואני באמצע אזומנגה, פאט סטיי נייט, אורן הוסט קלב, היקארו נו גו (בהורדות, לא טלויזיה), דוט האק, XXXהוליק, ננה, בתחילת וולפס ריין, וצריכה להתחיל עוד אלפן לייד. אה כן, וכמובן באמצע בליץ. P: ^^"

../images/Emo15.gif זה לא איכס!

זה עמוק יותר ממה שנדמה במבט ראשון. אפילו אתי אומרת. למרות שקוטה ויוקה סתומים ברמות. כל הדמויות האחרות ממש מדהימות. אני בכיתי בפרקים האחרונים, ואני לא בוכה סתם.

Hinamori

New member
עם כל הכבוד לאתי~

היא לא אלוהים. @@; אלפן לייד זה איכס, כל הביקורת על האנשות הזאת היא בשביל שתהיה סיבה לכל הדם ולא בשביל הביקורת.

../images/Emo204.gifהומ

בעיקרון חברה שלי הביאה לי את כל הדיסקים אז חשבתי לראות, אבל אחרי מה שאמרת... אני חושבת שאני אנסה לראות איך הפרק הראשון ואז אני אחליט

heartnet

New member
למה איכס?

עלילה נחמדה, וראיתי דמויות הרבה יותר גרועות ^^ אולי היא לא הסידרה הכי טובה שיצאה, אבל גרועה היא לא [ורק בשביל השיר פתיחה!]

למעלה