מנגה פרק 224

heartnet

New member
כתבתי קודם ../images/Emo58.gif

מצטט: "יש לו את הכוח, בזה אםשר להיות בטוחים. אולי הוא פשוט רוצה לעשות איזו הפיכה צבאית כלשהיא? אני יכול להניח שאם הקפטנים של 4 יכלה לזהות את הזיוף של הגופה של אייזן הוא היה אמור לעשות זאת בלי בעיה בכלל. והוא לא הראה סימן של חשד [או לחץ. אני לא חושב שנרצח קפטן בעבר ככה] הוא גם פחות או יותר ראש הצבא של סול ססאייטי, נראה לי הגיוני שהוא יהיה בקשר הדוק עם המועצה. אני לא חושב שהקטע עם האשליות של אייזן היה עובד עליו בקלות כזו" אבל יש לך נקודה, זה לא נראה לי הסגנון של קובו ועוד טוויסט כזה כבר הופך את זה ממשהו מפתיע למשהו קצת מאוס. אבל מי יודע?

Hinamori

New member
מה פתאום. ס.ס../images/Emo58.gif

הקפטן של 1 הוא לא סתם קפטן, הוא הקפטן שמעל כל הקפטנים, אין סיכוי שזה ככה. אבל מה, באמת למה הוא לא נלחם נגד אייזן ? םם וגם חשבתי על זה שאולי צ'אדו גם וואיזרד, אבל מה, כמה אפשר. איצ'י מספיק לנו. ם_ם

heartnet

New member
פתאום פתאום P: ../images/Emo58.gif

הוא הקפטן של כל הקפטנים, מה שאומר שהוא האדם החזק בסול ססאיטי. הגיוני שהאדם החזק ביותר ירצה להיות גם השולט, לא? וצ'אד לא יכול להיות וואיזרד, כי הוא לא שיניגאמי. אבל מי יודע מה יקרה :X

Fay Wood

New member
פרק כלכך טובבב ;--; ../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif

אעע, הינאמורי. T-T והיטסוהינהה!!11 XDDD ומי שמדבר על ילדים קטנים שלא גדלים >> "Rangiku-san in special!" XDDD והינאמורי כלכך סתומה ;; עצוב דסווו~ T-T ואורהארה XDDD אמג, זה היה קטע כלכך ענק XDDDD צנוע~ X3
וזהו. פרקהבא תצא כבר. ><;;

Fay Wood

New member
לאטוב X.X ניע, הצעה~ ../images/Emo168.gif

אולי שהאנשים הבאים שפותחים שרשור פרק חדש יפתחו קודם הודעה ריקה, ואז יגיבו להודעה הזאת? או משו בסגנון? x.x; זה יימנע מאנשים תמימים לקרוא מה רשום שם בטעות ._.;

למעלה