../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifאממ
בעיקרון זה רעיון נחמד כמו שאמרתי, אבל זה לא נראה לי כ"כ הסגנון של קובו לעשות דבר כזה... אני מתכוונת, כשאיזן הופיע פתאום כרשע האולטימטיבי, זה היה ממש ממש מפתיע, ואף אחד לא ראה את זה בא. לעומת זאת, אם יסתבר שאייזן נשלט ע"י הזקו ההוא או מישהו אחר, אנחנו לא נעצור ונגיד "וואו איזה גאוני, לא ראינו את זה בכלל מגיע!" אלא נגיד שזה סוויץ' נחמד, אבל האדם הזה היה חשוד, והינאמורי כבר אמרה משהו על זה שאייזן נשלט ע"י מישהו, אז זה לא כ"כ יפתיע אותנו.... בנוסף, אנחנו לא כ"כ יודעים הרבה על הזקן, אז אם הוא יתגלה כרשע זה לא כ"כ יזיז לנו... אצל אייזן בגלל המוות שלו הוא בכלל לא היה ברשימת החשודים ולכן למרות שלא כ"כ הכרנו אותו זה ממש הפתיע שהסתבר שהוא חיי. אם הזקן יתגלה כרשע אז זה לא יהיה כ"כ מפתיע כי אנחנו לא מכירים אותו או את הרקע שלו, אז יכול להיות שהוא רשע ופשוט אנחנו לא יודעים עליו כ"כ הרבה.... מה שלדעתי יכול להפוך את הסדרה לדבר הכי גאוני שיכול הליות, זה אם אחרי כל מה שקרה יסתבר שאואורה רשע. זה יכול להיות כ"כ מגניב!! והקטע שגם אם הוא יהיה רשע כולם ימשיכו לאהוב את הדמות שלו... ובקשר לצ'אד - זה באמת יכול להיות ממש נחמד אם הוא יהפוך להולו, אבל מסכן איצ'יגו, הוא כ"כ סבל בסדרה הזאת ואם אחרי הכל החבר הכי טוב שלו יהפוך לרשע.... פשוט מסכן XD אבל מבחינת העלילה זה יכול להיות שינוי מרענן אם זה יקרה. בעעע כתבתי יותר מידיי ואין לי כח לעבור על זה X_X סורי אם חזרתי על עצמי כמה פעמים במהלך ההודעה ^^"