מנגה פרק 224

heartnet

New member
הוי, זה נשמע נחמד

כמה פרקים אמורים להיות לזה 26? ואיך את כל הזמן בבית בבוקר? :O

../images/Emo204.gifאין לי מושג כמה פרקים

כי נראה לי שהמנגה של זה ממשיכה לצאת.. ואני שמיניסטית, חוץ מימים של מתכונות ובגרויות אנחנו לא לומדים ^^" ולמה אתה נמצא בבוקר? [<

heartnet

New member
הוי, אז זה הולך להיות ארוך

או אפילו יותר גרוע, להיפסק באמצע >< אני עובד [לפחות טכנית. בתכלס אני לא עושה הרבה חוץ מלרבוץ על האינטרנט]. אין לך ימים מרוכזים או משהו? מה זה הבלאי הזה? P:

heartnet

New member
עובד! וקשה מוד תודה רבה >:

אז מה אם אני סותר את עצמי? ><'

keep smiling

New member
ברור. XD ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

הכל אצלכם במכון דפוק. >>; המדרגות, הכיכר, האבטחה...אני יכולה להבין למה אתה נופש שם! D<

heartnet

New member
את רומזת שאני דפוק? >:

נו, באמת. כולם יודעים את זה כבר ממזמן! D: ואני באמת עובד קשה >: אתמול יצאתי הביתה רק בשבע! ;;

keep smiling

New member
את האמת?...../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

בכלל לא חשבתי על זה. ם,ם; אני בטוחה, אמירי. כןכן. ובשבע ועשרה עוד היית שם. P: ו..ו..התנקת לפני שהספקתי להגיד לך תודה. ;;

../images/Emo204.gifכנראה

בינתיים זה מציאותי מידיי לטעמי, ונראה לי שאני אחכה שיצאו עוד פרקים.... לא, אין לי. תאמין לי שחיכיתי לתקופה הזאת הרבה P: חופש וחרישה של אנימות ^_^ (וקצת מבחנים. אז מה XD )

Goggle Girl

New member
איכ לא

בינתיים זה באותה רמה של ווינג... וווינג זה רע! אל תיראי את זה!

heartnet

New member
מהמה!? איכסה ווינג!

זה בכלל לא נחשב גאנדם. אי אפשר להשוות את זה לסייד אם כבר גאנדם טוב היתי ממליץ על זטא אומשהו. אבל אני לא חושב שיש כאן אנשים שבנויים לזה P:

heartnet

New member
השערה ../images/Emo58.gif למנגה

מה הסיכוי שאייזן באמת נשלט... ע"י הקפטן של פלוגה 1? הבחור הזה נראה לי קצת חשוד כרגע. בהנחה שהוא התמודד מול 2 קפטנים בלי חשש גדול מידי להפסד אני די בטוח שהוא היה יכול לעצור את אייזן אם הוא היה רואה את זה לנכון. מה שגם הוא עצר את הינאמורי בדיוק שהיא התחילה לדבר על כיוון שיכול להצביע עליו כחשוד. מה אתם אומרים? וזה רק אני או שאם זה ימשך צ'אד יהפוך להולו? :O

ketty the sheep

New member
../images/Emo58.gif

דאמיט, זה נשמע הגיוני מדיי. אני באמת לא יכולה לראות סיבה שזה לא יכול להיות נכון. הרי יש לו את הכוח, ואנחנו לא באמת מכירים את הדמות שלו אז אנחנו לא יודעים אילו מניעים יכולים להיות לו. ...וצ'אדו הולך להפוך לגאנדם..! D: (אבל איך ההולו הגיע אליו? oO זה יצריך כמה הסברים)

../images/Emo204.gifהשערה מעניינת ../images/Emo58.gif

משום מה לא נראה לי שזה יקרה, אבל מי יודע P: ואם צ'אד יהפוך להולו זה יהיה קצת טיפשי לדעתי, אלא אם כן הוא יהפך להולו מלא ורשע ויעבור לצד של הרעים ואז זה יהיה מגניב [< וואו, איזו רעה אני @.@

heartnet

New member
למה לא? ../images/Emo58.gif

יש לו את הכוח, בזה אםשר להיות בטוחים. אולי הוא פשוט רוצה לעשות איזו הפיכה צבאית כלשהיא? אני יכול להניח שאם הקפטנים של 4 יכלה לזהות את הזיוף של הגופה של אייזן הוא היה אמור לעשות זאת בלי בעיה בכלל. והוא לא הראה סימן של חשד [או לחץ. אני לא חושב שנרצח קפטן בעבר ככה] הוא גם פחות או יותר ראש הצבא של סול ססאייטי, נראה לי הגיוני שהוא יהיה בקשר הדוק עם המועצה. אני לא חושב שהקטע עם האשליות של אייזן היה עובד עליו בקלות כזו אבל מי יודע? ומן הסתם אם הוא יהפןך להולו הא יהיה רע, זה מה שמפחיד את אורהרה^^

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifאממ

בעיקרון זה רעיון נחמד כמו שאמרתי, אבל זה לא נראה לי כ"כ הסגנון של קובו לעשות דבר כזה... אני מתכוונת, כשאיזן הופיע פתאום כרשע האולטימטיבי, זה היה ממש ממש מפתיע, ואף אחד לא ראה את זה בא. לעומת זאת, אם יסתבר שאייזן נשלט ע"י הזקו ההוא או מישהו אחר, אנחנו לא נעצור ונגיד "וואו איזה גאוני, לא ראינו את זה בכלל מגיע!" אלא נגיד שזה סוויץ' נחמד, אבל האדם הזה היה חשוד, והינאמורי כבר אמרה משהו על זה שאייזן נשלט ע"י מישהו, אז זה לא כ"כ יפתיע אותנו.... בנוסף, אנחנו לא כ"כ יודעים הרבה על הזקן, אז אם הוא יתגלה כרשע זה לא כ"כ יזיז לנו... אצל אייזן בגלל המוות שלו הוא בכלל לא היה ברשימת החשודים ולכן למרות שלא כ"כ הכרנו אותו זה ממש הפתיע שהסתבר שהוא חיי. אם הזקן יתגלה כרשע אז זה לא יהיה כ"כ מפתיע כי אנחנו לא מכירים אותו או את הרקע שלו, אז יכול להיות שהוא רשע ופשוט אנחנו לא יודעים עליו כ"כ הרבה.... מה שלדעתי יכול להפוך את הסדרה לדבר הכי גאוני שיכול הליות, זה אם אחרי כל מה שקרה יסתבר שאואורה רשע. זה יכול להיות כ"כ מגניב!! והקטע שגם אם הוא יהיה רשע כולם ימשיכו לאהוב את הדמות שלו... ובקשר לצ'אד - זה באמת יכול להיות ממש נחמד אם הוא יהפוך להולו, אבל מסכן איצ'יגו, הוא כ"כ סבל בסדרה הזאת ואם אחרי הכל החבר הכי טוב שלו יהפוך לרשע.... פשוט מסכן XD אבל מבחינת העלילה זה יכול להיות שינוי מרענן אם זה יקרה. בעעע כתבתי יותר מידיי ואין לי כח לעבור על זה X_X סורי אם חזרתי על עצמי כמה פעמים במהלך ההודעה ^^"

למעלה