מנגנון ההגנה מפני טעויות וסילופים

למה להיטפל למכנסיים?

יש דברים הרבה יותר לא הגיוניים שהיית יכולה לצאת נגדם. מה עם מיתות בית דין? מסכת סנהדרין...קראת פעם? מה דעתך על זה? לא נוראי? מכנסיים זה הדבר הכי זניח שיש, לדעתי. חוץ מזה שלדעתי חצאיות זה יותר יפה... ועברנו את התקופה שבה אם היית רואה בת עם חצאית ישר ידעת לסווג אותה כ"דתיה" ואם היית רואה בת עם מכנסיים לא היה סיכוי שהיא דתיה. בוא נגיד שזה לא עד כדי כך נורא (ואגב, מכנסיים רחבים יש כאלו שמתירים. אבל זה ממילא מכוער על הגוף אז למה להתאמץ?). כיסוי ראש..אוה, זה נושא לדון עליו

טוויטי

עם דעות קדומות ועובדות שלא קיימות ובטח שעם הטחות - לא נגיע לשום מקום. אם כבר, אז כבר - חילונים החליטו שצריך להרוס כל מה שקשור בדת וכל מי שקשור בדת מבחינתם הוא אפס ואין לו זכות קיום, הוא סתם "פינגווין" מגעיל ודוחה, זקן טרחן, וכל פגיעה בו ובזכויותיו מבחינתם זהו עוד ניצחון קטן במאבק הנצחי והדיבילי שלהם. מה דעתך? נכון זוועתי מה שכתבתי? כן, גם אני חושבת. אבל גם זוועתי ההאשמות הבלתי נכונות שלך, יקירתי.

© Tweety ©

New member
תמיד אמרתי שמה שהחרדים עשו

לנו גרם להווצרות של מפלגות כמו מרצ ושינוי ונתן במה ליוסי שריד ולטומי לפיד. לא זוועתי אני לא מתרגשת אני לא שומעת את הדברים האלו בפעם הראשונה. הם ריקם מיוסדם בדיוק כמו הטענות שללות הרסן של החרדים-זה בסדר זה סתם משחק כוחני דמגוגי. ראית את התגובה למטה של הבחורה הזו שהצרחות שלה הרסו לי כמעט את המסך של המחשב דוגמא למישהיש לא טרחה להתעמק במה שכתבתי.

tamarhp

New member
לא ידעתי

שצרחות אפשר לשמוע דרך המסך. מעניין. לאיזה הודעה את מתכוונת בדיוק? ומה את מתכוונת במילים "מה שהחרדים עשו"? השנאה אוכלת אותך. בתיאבון!

גוססי2

New member
למרות מאמצי...

איני מצליח לראות את הקשר בין העובדה (נניח שזו עובדה) שהתורה היתה קיימת לפנינו לבין הרלוונטיות שלה. העולם מלא ספרים שהיו כאן לפנינו ויהיו אחרינו, ואף אחד מהם אינו ראוי שנתאים את עצמנו אליו.

למעלה