מנוליה היקר

wolfbrother27

New member
מנוליה היקר

בתור אחד שצועד בדרך הלוחמים אני פשוט מרגיש מחוייב לומר לך שאתה רואה רק צד אחד של הדרך וזה מעוור אותך. בעולם שלנו אין דבר אחד שיש לו רק צד אחד... דרך הלוחמים הינה דרך מגוונת ומורכבת ויש לה פנים רבות. דרכו של דון חואן היא רק אחת מיני רבים, זו טעות נוראית להגיד שקרלוס קסטנדה הוא זה שהביא את דרך הלוחמים בספריו... דרך הלוחמים היא דרך הלב וההקשבה, הקבלה והתפיסה. באשר לתגובותיך לש` אני חייב להודות שדי הופתעתי לקרוא את מה שכתבת. אחרי כל מה שקראת אתה עוד מחדיר ספק לליבה ? ספק הינו רועץ האמון והאמונה ואני כל כך גאה בש` על שבחרה להקשיב לאינטואיציה הפנימית שלה ולא לתת מקום לספק. יש אנשים נדיבים וטובים שעושים רק טוב ומפיצים אור סביבם בכל צעד, זוהי דרכם של לוחמי האור ואני גאה להיות אחד שצועד בדרך הזו. אהבה חסרת גבולות וכבוד לכל אדם באשר הוא היא דרך הלוחם בה אני צועד. לעולם אל תפסול ידידי. ש` היקרה, ישר כוח באמונתך ואמונך, את צודקת בהקשיבך לקולות הפנימיים שלך, אל תניחי לספק לעצור מבעדך מלתת אמון באחר... במיוחד כשאת מודה שהוא עומד במבחנים שלך ונמצא שם. ישר כוח אחותי.

אני מחזקת את מה שכתבת,

בלי קשר ל "מ נ ו ל י ה". (פשוט בשביל שהדיון לא יהיה אישי, ושאף אחד לא יצטרף להתגונן או משהו כזה) דרך הלוחמים היא אכן מגוונת ורבת פנים. היא לא שייכת לאף אחד. היא דרך הלב וההקשבה, הקבלה והתפיסה היא דרך האושר היא דרך האהבה היא דרך המודעות היא דרך האמון וההתבוננות היא דרך החופש
תודה!

תמשיכו לחלום על אהבה ואושר...

העולם שלנו מחולק לשניים, טורפים ונטרפים, גם הטורף וגם הנטרף צריכים לקבל את העובדה הפשוטה שיש פה ענין של הישרדות, ולא להפוך הכל לענין אישי.

wolfbrother27

New member
ללא נושא

אולי תנסה לחיות במקום לשרוד. הדרך שבה אתה רואה דברים מלאה בגוונים של אפור. חסר לך קצת צבע ידידי.

ibag

New member
העולם מתחלק לשניים

לאלה שחיים ( המיעוט) ואלה ששורדים (הרוב). השורדים הם אלה שאין להם מספיק אנרגיה זמינה/עוצמה/מודעות לעשות שינויים של ממש, הם מתים חיים. למעשה גם השורדים מתחלקים לשניים: אלה שהם מודעים לכך שהם שורדים ואלה שחיים באשליה שהם חיים. אלה שחיים באשליה שהם חיים, יחשבו על עצמם שהם לוחמי אור ושהם יכולים לפתור את כל הבעיות של השורדים המסכנים. אלה שהם מודעים לכך שהם שורדים...אולי מתישהו יהפכו לחיים.

לא מזדהה עם תפיסת העולם הזו ../images/Emo13.gif

אבל זכותו של כל אחד לחיות לפי איזו תפיסת עולם שהוא רוצה. יש לי שתי שאלות: לפי התפיסה הזו, פעם היית ב"שורדים" והיום את ב"חיים"? לפי התפיסה הזו, כמה אנשים נוספים ראית פיסית בעולם, שהם ב"חיים"?

ibag

New member
זאת לא תפיסת עולם

אלא הנחה זמנית על איך שחלק מאוד מאוד קטן של העולם פועל, הנחה שאפשר להחליף אם שומעים דעה יותר מוצלחת. זה שאת מזדהה או לא מזדהה עם "תפיסת עולם" הזה לא נותן שום אינפורמציה ( אין לי שום צורך בהסכמה או חוסר הסכמה שלך) למה את מסכימה או לא מסכימה עם דברים יכול לפתוח דלתות להבנות חדשות. לפי הנחה זו אני ב"שורדים" עם מודעות חולקת וגוברת שאני שורדת. המודעות הזה הופכת אותי במקרים מסויימים ליותר חיה. אפשר לקרוא ל"שורדים" גם רובוטים, רובוטים שהם לא מודעים לכך שהם רובוטים ורובוטים עם מודעות עצמית. רובוטים הם אלה שמתאימים כל מידע חדש לתפיסת העולם המקובעת שלהם וכל פעם שיש מידע שמתנגש המידע עם תפיסת העולם הנוכחית שלהם הם מתנגדים, לא מקבלים, מוחקים, מוחים, דוחים וכו'. ז''א רובוטים פתוחים רק במסגרת די צרה, באיזור הנוחות שלהם, מעבר לזה הם מאוד נוקשים. ראיתי פיסית (פיסית אהה
) שני אנשים שנראים לי (כמה שאני יכולה לדעת בתור שורד/רובוט) שהם חיים, איש ואישה. למה את שואלת?

מעניין!

שאלתי כמה אנשים פיסית ראית שהם "חיים", גם כי סיקרן אותי וגם כי ניסיתי דרך זה להבין יותר את אלו שקראת להם "חיים". כשקראת להם "מיעוט" תהיתי כמה הם מיעוט. האם היא מתכוונת לעשרות אלפים או למאות או לאלפים ודרך התשובה שלך, אני מבינה שזה ממש מיעוט. חשבתי בהתחלה שהכוונה יותר למאות אנשים שחיים כיום בעולם. מה יהפוך אותך ל"חיה"? אני שואלת מסקרנות ולוקחת בחשבון שאולי השאלה אישית מידי.

ibag

New member
אין לי מושג

יכול להיות שיש אלפים ויכול להיות שעשרות אלפים, אך זה עדיין מעט מאוד ביחס לכמות האנשים החיים בעולם. מה יהפוך אותי ליותר "חיה"? התמדה בצעידה בדרך זו (שילוב של כמה דרכים), שהיא כלל לא דרך קלה- לרסק את החשיבות העצמית, לגלות את כל האשליות שאני עדיין שרויה בהם, לנצח את הטורף,לפעול מרצון, לגלות את החלום הפנימי, להתגבר שוב ושוב על ההתנגדויותת העצומות כל פעם שיש שינוי אמיתי באופק... והכי חשוב ...שזה נשמע אולי פטטי וקל לביצוע אך זה ממש לא- לא לתפתות ללכת בדרך ההרפתקאות. זהו בקווים כללים ובמושגים טולטקים לרוב, אני יכולה לתאר את זה בדרך אחרת גם אם זה לא מובן לך.

ibag

New member
אם פעם

יצא לך לגלות מהו החלום החיצוני שלך (שהוא שונה מהחלום שאת חיה כרגע), תקבלי גם את ההנחייה איך לגלות את החלום הפנימי ומה בגדול המשמעות של המושג (אני מניחה). לפני זה, זה יכול להיות די מטעה לדבר על העניין.

אם תארגני בין 6 ל-10 אנשים

שמוכנים להשקיע כסף וזמן (שישי-שבת ליתר דיוק) שמעוניינים להבין מה זה החלום הפנימי, החלום החיצוני והחלום שהם חיים כרגע, לדעת מה החלום החיצוני שלהם ואת הדרך להגיע לדעת מה החלום הפנימי (וכתוצאה מזה לחיות את החלום הפנימי, כמובן... כי אין באמת ברירה אחרת לאחר שאת מגלה מה הוא)... אז אשקול אם להעביר שוב שיעור כזה. העיניין הזה בסך הכל זה עוד פן של דרך הטולוקים... אם שאלת את עצמך מאיפה זה מגיע.

אין לי אפשרת לחשוב על זה.

במילים אחרות, אני מכבד את ה"רצון" שלך ללמוד רק איפה ש"נעים" לך... בסביבה "תומכת"... אני יודע ואתה אמור לדעת (על פי מה שאמרת עד כה) שאני לא מלמד בצורה שאתה מוכן ללמוד ממנה בזמנים האלו... אי לכך ובהתאם לזאת, השאלה היא לא האם אני מכן ללמד אותך, כי לשאלה הזאת אני יכול לענות רק אחרי שאתה עונה על השאלה האם אתה מוכן ללמוד ממני... נכון לרגע כתיבת השורות האלו עדיין אני מחכה לתשובות שלך בקומונה כזו ואחרת... חוסר הרצון/יכולת/חשק/אפשרות/... שלך לענות מראה באופן מאוד ברור שאתה מוכן להשתנות רק בתנאים שלך או במילים אחרות: אתה לא רוצה להשתנות (ללמוד) בכלל.

wolfbrother27

New member
ללא נושא

האם זה באמת מה שאת מאמינה אחותי ? שלוחמי אור רק מאמינים שהם חיים כשהם בעצם שורדים ? מעניין... ואיך את יכולה לקבוע דבר כזה מבלי להכיר את הנפשות הפועלות ? האם יצא לך להכיר לוחמים שדרכם אינה דרכם של הלוחמים הטולטקים או שאת קבעת לעצמך שזו היא הדרך היחידה ? אולי באמת צריך לארגן מפגש גדול שכזה בו ניתן יהיה ללמוד זה מדרכו של זה במקום להוריד את הדרך לרמה של ויכוח על מי יותר צודק... אני חושב שמפגש כזה יכול להאיר ואפילו להעצים את הדרך עבור כל לוחם ולוחם שמוכן להקשיב ולשתף. למה שלא נעבוד ביחד במקום שנהיה מחולקים בדעותינו ? אני בטוח שלכל אחד כאן יש מה ללמד וללמוד. אולי כך זה ימנע להבא מצב בו לוחמים מתווכחים על מה נכון ומה לא. הכל בעיניי המתבונן.

ibag

New member
אחותך?

אמא שלי הזדיינה עם אבא שלך או אבא שלי עם אמא שלך? נראה לי רעיון די מוזר...מצד שני הכל ייתכן. האם זה באמת מה שאת מאמינה אחותי? לא, אני לא מאמינה בזה, זה גם לא תפיסת העולם שלי, זה סה''כ דעה זמנית לגבי איך הדברים פועלים ( כתבתי את זה כבר קודם,לא?) שלוחמי אור רק מאמינים שהם חיים כשהם בעצם שורדים אין לי מושג מה זה לוחם אור. מניסיוני שמות מפוצצות נועדו כדי להרשים אנשים, לאלה שיש ידע או חפצים בידע אין להם צורך לקרוא לעצמם בשמות שונות ומשונות. האם יצא לך להכיר לוחמים שדרכם אינה דרכם של הלוחמים הטולטקים או שאת קבעת לעצמך שזו היא הדרך היחידה ? שוב אין לי מושג למי אתה קורא לוחם. יצא לי לפגוש אנשים עם ידע במגוון תחומים בחיים. אשמח אם תצביע במדוייק לחלק מהודעתי שאפשר להסיק מזה שאני חושבת שהידע הטולטקי הוא הידע היחיד בעולם. אני לא רואה כאן שום ויכוח, אני רואה כאן רצון של המשתתפים לשתף בדעותיהם. הדעות שונות, זה מה שטבעי, זה מה שמאפשר לימוד והתפתחות. אם אתה כל כך לא מסתתדר עם דעות שהם שונות משלך כאן בפורום, איך בדיוק אתה מצפה שבמפגש זה יהיה שונה?

wolfbrother27

New member
ללא נושא

האם לא נוצרנו כולנו מאותו חומר ? האם לא כולנו אחים ? האם שמעת אותי מטיל ספק בדבריו של מישהו כאן ? בדיוק כמו שאת משתפת את הקוראים בדעותייך כך גם אני משתף אותם בשלי. אגב, לא היית זו את שכתבה באחת התגובות להודעה אחרת, שדרך הלוחמים מבוססת על דרכם של הטולטקים ומוזכרת בספריו של קרלוס קסטנדה ? ‏ אני לא מתכוון לרדת עם הדיון הזה למקום נמוך יותר וחבל שאת לוקחת את הדברים בצורה אישית כל כך... אם פגעתי ברגשותייך אנא קבלי את התנצלותי. עימך הסליחה.

למעלה