עוד תמונה מהיום נוף בגליל
א אבא של נעם New member 1/2/07 #94 שתית יותר מידי ליקר חצבים, אני אמנם לא גנן, אבל נדמה לי שזה לא ממש חצב.
פ פפריקה 123 New member 1/2/07 #106 ../images/Emo142.gif סליחה אריק טעות. ערב טוב אפרת\אריק. אני מתנצל רק לאחר הקלדה נזכרתי בשם הנכון. אריק תודה שהעמדתה אותי על הטעות. אפרת תודה לך על הזיהוי. ערב נהדר לכם. מאיר
../images/Emo142.gif סליחה אריק טעות. ערב טוב אפרת\אריק. אני מתנצל רק לאחר הקלדה נזכרתי בשם הנכון. אריק תודה שהעמדתה אותי על הטעות. אפרת תודה לך על הזיהוי. ערב נהדר לכם. מאיר
אפרת המפזזת New member 2/2/07 #119 אני חושבת שמצאתי - מקור החסידה? זהה לפרח ERODIUM GRUINUM - מקור החסידה הגדול שבספר של עזריה אלון, פרחי ה ר וגיא, הוצאת הקיבוץ המאוחד, 1965
אני חושבת שמצאתי - מקור החסידה? זהה לפרח ERODIUM GRUINUM - מקור החסידה הגדול שבספר של עזריה אלון, פרחי ה ר וגיא, הוצאת הקיבוץ המאוחד, 1965
נ ניצה 7 New member 3/2/07 #131 מקור החסידה - אפרת, גם אתם עשיתם ''שעונים'' מהפרחים האלה? ובאמת, יש מקור חסידה גדול וגם קטן. הקטו נפוץ יותר.
מקור החסידה - אפרת, גם אתם עשיתם ''שעונים'' מהפרחים האלה? ובאמת, יש מקור חסידה גדול וגם קטן. הקטו נפוץ יותר.
V vered73 New member 1/2/07 #98 שאלות לתייר המזדמן: איפה מצאת את עיצוב השבלול? איפה מצאת את הסמל הפאלי הענק הזה? שנוכל כולנו לבוא לטייל, ולטעום מהריבות הנהדרות שאנחנו שומעים עליהם בפורום אחרים שאתה גולש בהם
שאלות לתייר המזדמן: איפה מצאת את עיצוב השבלול? איפה מצאת את הסמל הפאלי הענק הזה? שנוכל כולנו לבוא לטייל, ולטעום מהריבות הנהדרות שאנחנו שומעים עליהם בפורום אחרים שאתה גולש בהם
פ פפריקה 123 New member 1/2/07 #104 ../images/Emo142.gif ורד בבקשה רק בגלל השאלה. ערב טוב. רק בגלל השאלה שתשאל צלמתי את השלט הזה. המרחק הוא כ4-5 ק"מ מכרמיאל לכיוון תפן. מאיר
../images/Emo142.gif ורד בבקשה רק בגלל השאלה. ערב טוב. רק בגלל השאלה שתשאל צלמתי את השלט הזה. המרחק הוא כ4-5 ק"מ מכרמיאל לכיוון תפן. מאיר
פ פפריקה 123 New member 1/2/07 #105 ../images/Emo142.gif ורד שם אני מסיק את הזיתים. ערב טוב. במקום הזה אני מסיק את הזיתים הטעמים שלי. ויש כאלה בפורום שיפרגנו. מאיר כרמיאל
../images/Emo142.gif ורד שם אני מסיק את הזיתים. ערב טוב. במקום הזה אני מסיק את הזיתים הטעמים שלי. ויש כאלה בפורום שיפרגנו. מאיר כרמיאל
V vered73 New member 2/2/07 #115 בקיצור הכל אמנות?! על כל פנים האם זה קרוב לבריכה הסודית? כי גם מהבריכה הסודית יש את אותו הנוף בדיוק.