מנת קיטש אחרונה לשנת 2007

Star_Dust

New member
מנת קיטש אחרונה לשנת 2007 ../images/Emo13.gif

כבר מזמן לא הכנסתי לחייכם מנה רצינית של קיטש (כן, כן, אני יודעת.... 'וטוב שכך'
). אני באמת משתדלת להתחשב. אבל רגע לפני שאנחנו נפרדים מ- 2007, אני פשוט חייבת... תסלחו לי... השנה, לפני עשרה חודשים פחות או יותר, הצטרפתי לפורום הזה. מצאתי כאן חבורה של סינגלס מקסימים (טוב, לפחות חלקם) שעזרו לי להעביר את שבוע הסינגליות האחרון שלי ל- 2007 ממש בכיף. ואז בא גונדרי
... אז רגע לפני שסוגרים שנה... רציתי להגיד תודה... לכ-ו-ל-כ-ם... על שאתם עושים את הפורום הזה למקום שכל כך נעים להיות בו (טוב, לפחות לפעמים נעים)
וגם תודה אישית.... לגיבצת –על ניהול הפורום הזה ביד רמה ובכתיבה נוגעת ללב
לחתול הפורום הנעלם – על מעורבותו (האובססיבית משהו
) בתחילת הקשר של גונדרי ושלי ולכל אלה שהפכו לקצת יותר מחברים לפורום... אתם, החברים למסרים האישיים והחברים הטלפוניים... שמחתי להוסיף אתכם למעגל החברים שלי השנה (כן, כן, הכוונה גם לאלה שכבר חודשים מבטיחים לי קפה ולא מקיימים
). וכמובן... לגונדרי אהובי
... למרות שלא תמיד הכל מתנהל על מי מנוחות (אחרת היה משעמם) ולמרות שבסוף השבוע האחרון כמעט צנחנו שנינו בחזרה לביצת הסינגלס... אני מקווה שאתה יודע... שאני אוהבת אותך... כמו שלא אהבתי כבר שנים רבות... שאתה כל הזמן במחשבותיי... שאני מאושרת לחלוק איתך את עולמי... מאושרת שאתה מאפשר לי לחלוק את עולמך... ליבי שלך
ואי אפשר בלי שיר קיטשי לסיכום... תיהנו (או תסבלו –מ'כפת לי)

ד נ י ת3

New member
ואם כבר בקיטש עסיקנן

אתמול ח' פוטר, ברגע רומנטי, שם לי את השיר הבא. אמרתי לו שזה ההמנון של הגבר שמנסה להתחמק משטיפת כלים

Star_Dust

New member
קשוחה ../images/Emo196.gif

ליבי, ליבי על פוטר המסכן
בעצם, כשאני חושבת על כל ההשקעה שלך ועל השעות שאת מבזבזת על בישולים בשבילו, אני לא מרחמת עליו בכלל! תגידי לו שיפסיק להתבכיין ויילך לשטוף כלים!

purplegiraff

New member
כמה יפים החיים שלך יקירי...../images/Emo201.gif

וחשבתי שאמרת שהם בדיוק מתחילים להסתדר...

Star_Dust

New member
לא נראה לי שהוא התכוון לחיים שלו

אני חושבת שזו תגובה לדנית. בכל מקרה, אם החיים שלו נראים ככה, אז אני ממש מקווה בשבילו שההורים שלו עדיין שומרים עבורו חדר

אהבתי לקרוא ../images/Emo99.gif

אז נכון שעד עכשיו הייתי כאן בחזקת בא-והולך, ואת ההיכרות שלך עם גונדרי פספסתי, אבל בכל-זאת כיף להיות חלק מפורום כזה. לא חסרים ב'תפוז' פורומים ובעיקר-בעיקר קומונות לסינגלים ולהכירויות חברתיות כאלה ואחרות (כל מי שגלש פה יודע, מן הסתם, על החלופות ב'תפוז') אבל עכשיו, בשבילי, זה המקום הכמעט יחיד מכל הסקציה הזאת שאני כותב בו באופן קבוע. בעצם - הוא גם היה הראשון שלי מביניהם (אבל לחלוטין לא הראשון שלי ב'תפוז' בכלל).

אוף, את כזאת מתוקה...

והלוואי שתהיה לך שנה הכי מקסימה בעולם, ושתיהי עם גונדרי עד שקיעת השמש ועוד אחריה, אם כך את מאחלת לעצמך!

Star_Dust

New member
../images/Emo9.gif

תודה יקירתי
מאחלת גם לך שנה מלאה באהבה ואושר

magenta73

New member
אני מוחה!

קיור זה לא קיטש'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 את מקסימה אמיתית, תודה לך על הברכות, ותודה שהצטרפת לפורומנו הקטנטן, וכיף לי מאוד שיצא מכאן זוג כה מקסים כמוכם. רק אושר וטוב לשנה חדשה ומופלאה יותר מקודמותיה

Star_Dust

New member
איך אני אוהבת תגובות כאלה ../images/Emo9.gif

הכוונה, כמובן, לתגובות בסגנון: השירים שאת אוהבת הם ממש לא קיטש!
. נראה שהתקדמתי מאוד מוזיקלית מאז שהצטרפתי לפורום. להזכירך, בהתחלה הייתי מקדישה לו שירים כאלה

Star_Dust

New member
ועכשיו בא לי....

להקדיש לו *** זהירות קיטש, הפעם על אמת **** את השיר הזה
נטש אותי הערב האיש. פתאום חשבתי לי שאולי הוא במקרה עבר בפורום השבוע. ואולי הוא במקרה ראה את התהייה (ההזויה משהו) לגבי הנשיקה בסילבסטר ואולי הוא במקרה נלחץ... מהמחשבה על התחייבות לשנה ואולי בגלל זה הוא החליט שזה רעיון מצוין לעבוד דווקא הערב

cheshire9

New member
האיש שלך

לא מחזיק אותך מספיק קצר...... אני במקומו הייתי משתמש יותר בשוט. לא יזיק לך.

Star_Dust

New member
כה אמר החתול המאולף ../images/Emo13.gif

הרבה יותר קל לנסות לחנך אחרים מאשר ליישם על עצמך, לא?
חוץ מזה, שוט אין לנו אבל אזיקים דווקא יש. זה מספיק בשביל להחזיק קצר לדעתך?

cheshire9

New member
תגיעו שתיכן

ותביאו איזה אביזרים שבא לכן........ אנחנו כבר נסתדר

למעלה