מנת קיטש אחרונה לשנת 2007

cheshire9

New member
NEVER SAY NEVER

ובכל מקרה אני ד ו ר ש סיבוב סלסה עם הגונדרי - אחרת אני לוקח בחזרה את הקשר שנתתי לכם מתנה ! את נוטה לשכוח מי אחראי פה לכל העניין - כפויית טובה שכמוך. על הבליקיני אוותר לך (בינתיים) - אבל לא על הסלסה ! אם תתנהגי ממש יפה - אולי אחזיר לך אותו אחרי שנגמור לרקוד ולהשתולל. ודרך אגב - עד הזמן שתופיעי בעירום - תעלי בבקשה כמה קילו. אני מעדיף אותן יותר מלאות ומדושנות עונג. תודה.

Star_Dust

New member
אין בעיה. תקבל.

אני מנדבת את גונדרי לסיבוב סלסה איתך
מהיום יש לו בדיוק חודשיים להתאמן.

cheshire9

New member
במרץ זה היומולדת שלי

אז אשמח לקבל מתנות מהגונדרי : ריקוד סלסה. ממך : ריקוד על המוט ..... או הצצה בליקיני.... או סתם חיבוק ונשיקה. מה רע ?

צריך ללמוד את התגובה הזו...

בבתי-ספר לממשל ויחסי שלטון. במשפט אחד, ואפילו בלי שהצד השני אמר משהו, הגענו מריקוד על מוט לחיבוק ונשיקה. וואו, סטאר, את כנראה פוליטיקאית ממש, אבל ממש, טובה. תמשיכי לשתוק ככה ובסוף במומולדת של החתול הוא(!) עוד יקנה לך (!)ולגונדרי מתנות. :) :) :)

cheshire9

New member
לא הבנתי

חיבוק ונשיקה זה מתנה שלה בשבילי או מתנה שלי בשבילה ? זאת כנראה מתנה ממש מוצלחת כי היא בשביל שנינו. הכי טוב......... גם ריקוד הסלסה שלי עם הגונדרי - לא ברור של מי הוא מתנה. כנראה גם של שנינו. ואם הסטארית תצטרף עם בליקיני - עוד יותר טוב. נשאר רק לשאול את החתולה שלי איפה היא נכנסת לעניין. שלא תישאר חס וחלילה בחוץ.

דווקא החתולה שלי אוהבת להשאר בחוץ...

וכשהיא נכנסת פנימה החתול כל כך מציק לה, עד שזה אף פעם לא מסתדר- בסוף אחד מהם הולך לחפש את עצמו בחוץ... חולמת. בזמן האחרון, היא מוותרת לו פחות... נשארת למרות הכעס שלו, עד שהוא הולך...

אני גם קצת בהלם מהקלילות שבה ירדת מהעץ...

חשבתי שבגילך זה קשה יותר... סתם! סתם! סתם! אתה בגילך נראה יותר טוב ממה שאני נראיתי כשהייתי בת 16 (למרות שזה לא חכמה, שקלתי 20 ק"ג יותר מעכשיו, ששמנתי תוך שנה בערך והיו לי חצ'קונים שלא היו מביישים... בעצם שהיו מביישים כל אחד...).

cheshire9

New member
אני חושב

שכולנו נראים היום יותר טוב מבגיל 16....... עד גיל 20 הייתי בתול לחוץ. ומחוצ'קן. אמנם רזה יותר מהיום - אבל לא משהו. רק אחר כך התחלתי לפרוח. והיום מרגיש הרבה יותר טוב מתמיד. גם את - אין ספק שנראית הרבה יותר טוב מבגיל 16. ומרגישה בהתאם. וכבר אמרתי שאני מעדיף קצת יותר מלאות. מנסה לפטם את כל הרזות פה שיעלו עליהן קצת בשר. את במקביל יכולה להעביר להן קורסים בריוקדי בטן. ואולי זאת תהיה ההפתעה האמיתית למומולדת שלי : כל בנות הפורום בריקודי בטן סוערים....... רק כבר חבל מראש שהגיבצת לא תהיה פה לחזות במאורע המופלא.

למה בעצם את שואלת??

הוא היה בתחילת המפגש, הלך ראשון, וחבל... אני לא חושבת שאת שמת לב, כיזה היה עוד בשלב שהיית מסוחררת מכמות האנשים...

cheshire9

New member
דווקא

הגעתי שוב - למומולדת של הגיבצת - ואפילו עם החתולה - אבל אתן לא הייתן ........ ולא זכורה לי אף ג'יראפה באירוע. אולי שני שימפנזות וקרנף. עד כמה שזכור לי הכרתי את כל מי שהיה שם.

שתי שימפנזות וקרנף?!! ../images/Emo6.gif

אני מנסה לחשוב למי, מבין אלו שאני יודעת שהיו שם- התכוונת
אני הגעתי עם התוכי באיחור אלגנטי של שעתיים בערך... היתה לי סדנה מהממת באותו ערב, טרייבל דאנס, משהו חבל"ז (עם המורה הזאת, שבאה לארץ לביקור). חולמת. חוטאת...

purplegiraff

New member
הייתי רק במפגש

ולא נראיתי כמו ג'ירפה... יותר כמו מישהי במפגש פורום ריקודי עם... ריקודי עמבה... ג'ירפה- עירקית...

../images/Emo6.gif יכול להיות מעניין!

אבל היה איזה דיבור על הננוצ'קה, לא? אפשר לעשות למנהלת מסיבת סיום... לפני שהיא הולכת... לא לחכות ליומולדת שלך
חולמת. למישהו יש רעיון לאן אפשר לצאת לרקוד היום בערב?

Star_Dust

New member
גם האוכל לא משהו ../images/Emo31.gif

הכי נחמד שם זה המלצר והמפיות

cheshire9

New member
הכי נחמד שם

זה הבנות שרוקדות על הבר בלבוש מאד מאד מינימלי ..... אז מי בכלל שם לב לאוכל ?

Star_Dust

New member
אתה יודע מה?!?

here is a challenge! בפעם הבאה שנגיע לשם, אם החתולה עולה על הבר. במיני!. אז גם אני עולה. מבטיחה. (בתנאי שאתה קונה לי הרבה אלכוהול לפני) ((עכשיו אני צריכה לברר עם גונדרי איפה זה נמצא בדיוק, כדי לא להגיע לעולם לאזור
))

למעלה