מנת קיטש אחרונה לשנת 2007

cheshire9

New member
תמיד פינטזתי

על התרגיל הזה שבו קושרים אותה לתקרה אחרי זה מסובבים אותה ככה שהחבל שמחובר לתקרה מתפתל טוב טוב ואז עוזבים כשההוא למטה וכמובן בתוכה מה שיוצר אפקט של מקדח מסתובב .... או משהו כזה. אז אם אפשר להזמין - הייתי רוצה את זה בבקשה.

Star_Dust

New member
עזבי מורכב

זה נשמע ממש כואב
מקווה שהוא לא מנסה תרגילים כאלה על החתולה שלו.

cheshire9

New member
דרך אגב

השאלתי את הסרט הנ"ל (סמסרה) לחברתנו המשותפת - את מוזמנת לקחת ולבדוק את הנושא.

cheshire9

New member
היא גם

אחת הפולניות החביבות עלי ביותר וצברנו ביחד המון שעות של קילקולים משותפים כך שנראה לי שהרבה לקלקל כבר לא נשאר שם. בכל מקרה את רשאית בהחלט לבקש ממנה את הסרט (ולתת לה נשיקה בשמי בהזדמנות)

ד נ י ת3

New member
מבטיחה לך

שמחר בבוקר - כשאני והיא נאכל לנו את ארוחת הבוקר המסורתית של יום שישי - תנתן הנשיקה. זה יהיה העונג שלי. היא בהחלט שווה

cheshire9

New member
טוב נו

אם היא כזאת שווה (בהחלט) ומחר תתני לה נשיקה (בשמי ! לא לשכוח !) אז גם תדחפי לה ידיים בשם כולנו לכי על זה עד הסוף ותעלי את הסרטון ליו-טיוב - שכולנו נוכל להינות

דווקא היה את זה בסרט "סמסרה" ../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif

שהתגלגלתי פעם לראות בשעת לילה מאוחרת ב TV ושהסתבר אח"כ שהוא מאד מפורסם וטוב, משהו על נזיר בודהיסטי כזה, באיזה מקום טיבטי או משהו, שנולד וישר נשלח למנזר, ובגיל 16 בערך מחליט שאם לבודהה היתה הזדמנות לראות עולם לפני שהוא החליט להיות נזיר- גם הוא צריך, ואז הוא הלך מהמנזר, למרות כעסו של הממסד, ופגש אישה, והתחתן, והביא ילדים, ושמחה וששון, ושעמום תעסוקתי בעבודה בשדה, ואז באה איזה כפרייה הודית מה"מתנדבות ההודיות" (או יותר נכון לומר, מהפועלות קשות היום ההודיות) שנראתה כמו אלילה מינימום, עיני שקד ענקיות וירוקות, פנים מהממות ו גוף נפלא בגוונים עמוקים של ברונזה, מהסוג שגם אני הייתי מתה להניח ידי עליה... בכל אופן, הבחורה הגיע לעבוד אצלו בכפר, והוא עושה לה עינים והיא לא מסיטה מבטים, ומהון להון האישה החוקית, אם ילדיו, הולכת לעשות קניות בעיר, והוא מוצא את עצמו איתה בביתו, ומה שקורה שם זה בדיוק מה שחתול פה תיאר: היא, במפגן אסרטיביות חרמני שאינו משתמע לשתי פנים, לוקחת את הסארי שלה, וזורקת אותו מעל קורה בגג, ותופסת את שני קצותיו, ומתיישבת על איברו של הנזיר-המתנזר-כבר-לא-ממש, ולאט לאט מסתובבת, כשהיא מחזיקה את שני הקצוות, אט אט נוצר שם פיתול בסארי, ואז, במפגן אומנויות-המיטה-ההודיות- היא מרימה רגליים מהרצפה, ונתלית מעט על הסארי, הפיתול בסארי דורש להפתח, והסיבוב המהיר גורם כמובן לשניהם לאבד את הראש... מה קורה אח"כ בסרט זה כבר יותר מדי בשביל
אפילו, אז אני לא אספר...
|מזיל ריר| טוב, לדמיין את הסצנה הזו, למרות שברור לי שהיא בלתי ישימה מבחינת מבנה הגוף שלי (שיסלח לי מי שיסלח על הפרטים, פנימי וחיצוני גם יחד
) היא מהממת בסקסיות שלה... טוב, הבנתם את הפואנטה. ולמי שלא: סמסרה.

cheshire9

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo111.gif ../images/Emo124.gif

אז זהו - גם אני נזכרתי בסרט הנ"ל - אבל לא רציתי להכביד עליכם בפרטים. סרט מאד אהוב עלי - במיוחד מאחר וגם אני בתקופה מסויימת בחיי הייתי נזיר זן ביפן, וגם אני הבנתית שאני חרמן מדי מכדי להיות נזיר. מאד מתחבר לי. החתולה בחורה אתלטית. היא כבר מתאמנת על התרגיל. ממסור לכם דיווח על התוצאות.

Star_Dust

New member
טוב, שיהיה בהצלחה

מקווה שתצליחו לסיים את התרגיל ללא איברים שבורים

cheshire9

New member
השאלתי אותו לט'

באמת היא צריכה להחזיר לי. ואז נוכל לצפות בסרט ולהתאמן תוך כדי.

למעלה