דווקא היה את זה בסרט "סמסרה" ../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif
שהתגלגלתי פעם לראות בשעת לילה מאוחרת ב TV ושהסתבר אח"כ שהוא מאד מפורסם וטוב, משהו על נזיר בודהיסטי כזה, באיזה מקום טיבטי או משהו, שנולד וישר נשלח למנזר, ובגיל 16 בערך מחליט שאם לבודהה היתה הזדמנות לראות עולם לפני שהוא החליט להיות נזיר- גם הוא צריך, ואז הוא הלך מהמנזר, למרות כעסו של הממסד, ופגש אישה, והתחתן, והביא ילדים, ושמחה וששון, ושעמום תעסוקתי בעבודה בשדה, ואז באה איזה כפרייה הודית מה"מתנדבות ההודיות" (או יותר נכון לומר, מהפועלות קשות היום ההודיות) שנראתה כמו אלילה מינימום, עיני שקד ענקיות וירוקות, פנים מהממות ו גוף נפלא בגוונים עמוקים של ברונזה, מהסוג שגם אני הייתי מתה להניח ידי עליה... בכל אופן, הבחורה הגיע לעבוד אצלו בכפר, והוא עושה לה עינים והיא לא מסיטה מבטים, ומהון להון האישה החוקית, אם ילדיו, הולכת לעשות קניות בעיר, והוא מוצא את עצמו איתה בביתו, ומה שקורה שם זה בדיוק מה שחתול פה תיאר: היא, במפגן אסרטיביות חרמני שאינו משתמע לשתי פנים, לוקחת את הסארי שלה, וזורקת אותו מעל קורה בגג, ותופסת את שני קצותיו, ומתיישבת על איברו של הנזיר-המתנזר-כבר-לא-ממש, ולאט לאט מסתובבת, כשהיא מחזיקה את שני הקצוות, אט אט נוצר שם פיתול בסארי, ואז, במפגן אומנויות-המיטה-ההודיות- היא מרימה רגליים מהרצפה, ונתלית מעט על הסארי, הפיתול בסארי דורש להפתח, והסיבוב המהיר גורם כמובן לשניהם לאבד את הראש... מה קורה אח"כ בסרט זה כבר יותר מדי בשביל
אפילו, אז אני לא אספר...
|מזיל ריר| טוב, לדמיין את הסצנה הזו, למרות שברור לי שהיא בלתי ישימה מבחינת מבנה הגוף שלי (שיסלח לי מי שיסלח על הפרטים, פנימי וחיצוני גם יחד
) היא מהממת בסקסיות שלה... טוב, הבנתם את הפואנטה. ולמי שלא:
סמסרה.