מנת קיטש אחרונה לשנת 2007

ד נ י ת3

New member
אני בהלם!

זהו! אני באמת הופכת לבלונדינית. זה לא 2 שערות לבנות שמצאתי. פאק.

cheshire9

New member
בלונדינית בצבע אדום

א. כן - למי שלא הבין - מד"ה זאת החתולה ב. ט' תפוסה ?????. כשדיברתי איתה לפני הנסיעה זה היה מאד בעירבון מוגבל. אז היא נגסה בפתיון ? יפה לה ..... תמסרי לה עכשיו 2 נשיקות - אחת בכל צד

purplegiraff

New member
עכשיו לא הבנתי,

ט זאת את? ותפוסה למה? זוגיות או שניסיתם כל מיני דברים בבית?!

purplegiraff

New member
וואי ואי

חבל על הזמן בלבלתם אותי.... אוקיי, אז ט ודנית זה שני אנשים שונים... ומי זהלעזאזל מד"ה? והחתולה כותבת כאן? שאני אמשיך בכלל לנסות להבין?

purplegiraff

New member
אוי היא כל כך מדהימה הסוג'טה הזאת...

יכולה להפוך כל אישה ללסבית מיד.... ובקשר לסצינה- אין לי ספק שכל מי שראה אותה לא היה יכול להוציאה מהראש אח"כ. אבל, ותמיד יש אבל... שלחו לי לאחרונה הרצאה של רופא סקסולוג באונ' בן גוריון, ושם הוא מספר על בחור שהובהל לתיקון ושיקום בבית החולים עקב נסיון שחזור הסצינה בבית.... נשבר לו הזין..... אז הוא הפסיק באמצע וחטף כזאת כפה מהבחורה שהיו חייבים לעשות לו הנשמה...
אז למי להאמין? לסקסולוג או לסרט? אני עוד מחכה לבחור שיהיה מספיק אמיץ...

ד נ י ת3

New member
ניראה לי

שאני ופוטר הולכים לבדוק את הסרט הזה בסופ"ש הקרוב (נטול הילדים...)

ד נ י ת3

New member
אגב.. לגבי כהלים כבדים.. אצלי ברשימה במקום

הראשון בא..... ויסקי!!! <למרות שאם תשאלי את המנג'טה היא תגיד שסודה!>

purplegiraff

New member
כהלים כבדים זה משהו

הרבה הרבה יותר גרוע מויסקי... תאמיני לי... אחת שעבדה פעם ברמת חובב...

magenta73

New member
כי מג'נטה ראתה במו עיניה

איך את מביישת אותה בשכונתי. (בלי תירוצים, חדר כושר בלה בלה, אוקיי?... ביישת אותי!)

cheshire9

New member
שמעתי

גם על מקרים כאלה בלי חבל ותקרה סתם בחורה שרכבה על בן זוגה בעודף מרץ האיבר נשלף החוצה הבחורה התיישבה בתנופה גדולה והתוצאה: שבר בלתי ניתן לתיקון. עכשיו אני נזהר : אני זה שעושה את התנועות ולא נותן לאף אחת לשבת עלי. JUST IN CASE

../images/Emo5.gif דברים כאלו באמת קורים??!!

ועד כדי בלתי ניתנות לתיקון?! רגע, אז מה אתה אומר בעצם, שכל הפנטזיה שלך על דנית והסטארית לא היתה אמורה להתממש לעולם?! כי אם אתה בשליטה תמיד, תמיד למעלה, תמיד קובע- איך מישהי יכולה להתברג עליך?! הרסת את כל התדמית החתלתולית והגמישה שלך

cheshire9

New member
כמו שאמר הפיל לנמלה

מה תודה ? תתפשטי ! חוץ מהתמונות שלך בביקיני (בעצם עדיף בליקיני) - את חייבת לי פרחים, שוקולד ועוד כמה מתנות. ולכל הפורום אתם חייבים מסיבת יומולדת לקשר (עוד חודשיים בערך ?) שבמהלכה הגונדרי יפגין את כישורי הסלסה המופלאים שלו. לא תימלטו מחובותיכם הבסיסיות.

Star_Dust

New member
המממ....

מסיבת שנה זה דווקא רעיון מגניב. מכיוון שהכרנו בפורים, אפשר אפילו להיסחף וללכת על נשף מסכות
ועדיף גונדרי רוקד סלסה מאשר סטאר מפגינה כישורים על עמוד בבר אפל
אני אדאג להכין אותו למשימה. שמת לב שהתעלמתי מהחלק הראשון לגבי הביקיני?!? יופי!

cheshire9

New member
צודקת

גם אני מעדיף בלי הביקיני..... אבל תגידי לי - הגונדרי רוקד סלסה לבד - או איתך ? ואנחנו נזכה לראות את כל זה באמיתי - או באנימציה ממוחשבת ?

Star_Dust

New member
האיש עסוק מאוד בימים אלה

אז נראה לי שהפעם הוא ייאלץ ללכת על הופעה לייב. לא יהיה לו זמן לאנימציה. הוא רוקד סלסה רק איתי (כן, כן, בנוסף לשאר מגרעותיי, אני רכושנית. אתה יכול להוסיף את זה לרשימה הכה קצרה של 'למה סטאר היא לא הבחורה המושלמת'
). טוב, בחזרה לגונדרי... שתדע לך שהוא חחחחחחמממממממווווווווווווודדדדדדדדדד כשהוא רוקד. אפילו יותר חמוד מבדרך כלל. הוא לחוץ ורציני באופן יוצא דופן. חנון כזה (כבר ציינתי אתמול שאני ממש אוהבת חנונים
). ולגבי הבליקיני... אתה, כמובן, צודק. ברור שעדיף בלי. אני נראית פשוט מעולה בעירום. כמה עצוב שאתה לעולם לא תזכה לראות את זה

למעלה