מסיבת הקאמבק בשברולט!

Rastaman Chant

New member
למה?

בתור חבר אסור לי לבקר??? אז איזה מין חבר אני? אין קשר בענין הזה, אם אני אקטיבי או לא. כי לא מצפים ממני להצטרף לצוות, אלא מצפים (ממני או מאחרים) ממני להגיע למועדון.

Confused Youth

New member
קרן נשמה כפרה

די כבר לא נעים לי תמיד בשבילך בני נמבר וואן ווי לוב יו שברולט4אבר פריק און א ליש וכאלה

Rastaman Chant

New member
ושוב.

אנחנו מתוכחים אנחנו לא רבים. זה כיף, אנחנו נהנים מזה. ואנחנו עושים 50 אחוז מהזמן שלנו ביחד. זה הווי קבוצתי.

benny afro

New member
אני יסביר למה זה עבר לפסים אישיים

כי נמאס לי שאנשים שלא מבינים שיט!!! נדחפים לי לחיים,מותחים עליי ביקורת ועל אחרים,למרות שהם לא מבינים כלום בעניין תקחו את זה לתשומת לב,גועל נפש באינטרנט. כוס אמק די,אני עצבני,כל פעם אותו קטע מסריח.

Rastaman Chant

New member
נו באמת.

אף אחד לא מבקר אותך. מבקרים את השברולט. מזה לא מבינים שיט? עכשיו זה מוגזם. הבנו, אתה מארגן ככה , מנהל ככה. אבל אתה לא איזה דוקטור, ואני לא איזה טמבל שלא מבין מהחיים שלו. אתה בדיוק יודע כמה אני מבין, וגם אם לא, אז אני אומר לך שאני מבין מספיק כדי להגיד את הדברים שאמרתי.

benny afro

New member
אם באמת היית מבין לירן

לא היית אומר בציטוט "משקרים רק כדי להביא יותר קהל"

Rastaman Chant

New member
אחר כך תיקנתי את עצמי.

וגם הסברתי בתגובה שהוספתי עכשיו. אבל עכשיו באמת באמת מאוחר. אז אני ארשום רות ואתה תרשום סוף ואף אחד מאיתנו לא יעשה יותר ריפרש. מוסכם?

benny afro

New member
קיבלתי

סוף אני באמת חולה אותך,בסופו של דבר, אני עושה ריפרש אחרון כדי שתגיד לי שגם אתה (עליי, יא בן זונה),ונגמור את זה יפה.

benny afro

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif קרן הכלה! יששששששששש

לכו תזדיינו,קרן מגינה עליי! לכו תפליצו במים רותחים!!!!

Rastaman Chant

New member
איזה באסה.

קיוויתי שתספיק לראות את התגובה שלי לפני שתרד ברמה. נו באמת.. לא הייתי מאמין עליך. חבל. פה בערך מסתיים הדיון\ויכוח.

benny afro

New member
לירן...

אני ירדתי ברמה? עזוב תן להתלהב שמישהו מגן עליי,ועוד כל כך טוב :)

benny afro

New member
בואנה סתום ת´פה,אתה לא יודע

כמה היא מכירה אותי,אז מה אתה מזיין בשכל? לך תשב בלול. ורק בשביל שתדע, יש מצב שהיא יודעת עליי הרבה כמעט כמו לירן.

benny afro

New member
....

טוב ילד כנראה שלא הבנת שעשית את הפדיחה שלך...מספיק,לך לישון.

הכבוי

New member
"למה מי אתה?" הוא המשפט שהוביל

כל מהפכה בהיסטוריה של האנושות! גם קומוניסטים...... אבל התחרבן להם בסוף, כמו לכל השאר...

Confused Youth

New member
אבל בחיים שלך לא יצאת מהמסגרת של

השברולט (פעמיים קאט בלו לא נחשב) אז אתה לאו דווקא מבין כזה גדול יש מצב טוב שאתה מבין יותר מלירן והרבה אחרים, אבל אתה עדיין לא ספץ אחי

למעלה