מסיבת הקאמבק בשברולט!

Gum Cigarettes

New member
כשתייחצני לשם

ולכל מקום שתלכי תגידי "תבואו לשברולט". ושתהי שם 3-4 פעמים בשבוע, וכבר שנתיים בלי לפספס שם מסיבה בכלל, אז תוכלי לדבר. זה שאת באה לשם מהחופש הגדול והיית במקסימום 7-8 מסיבות לא אומר שאת "קבועה". חוץ מזה, לא ראיתי בכלל אנשים שלא נתנו להם להכנס. אבל מה שכן גם לא ראיתי אנשים בני 14. אז ריספקט. ת"ז היום מקבלים מכיתה י. ולכל מי שנכנס חוץ מאולי 3-4 (שהם *באמת* קבועים ולא רק "טוענים לההיות") נתנו להכנס בלי, מה גם שלא באו אז זה היה טוב. תפסיקו סתם להתעצבן מכל דבר ולהאשים אחרים, שימו לב קודם *למה* זה וכמה שאתם יוצאים... מהעיניין.

סבגבג

New member
אז כדי שתהיה בעניינים...

פעם הייתי יחצנית של השברולט אמנם לא הכי טובה בעולם אבל ניסיתי לפרסם את המועדון כמה שיותר, כל מקום שהייתי הולכת הייתי מסתובבת עם הזמנות של השברולט הייתי בכל ישיבה אז אני יכולה לדבר לא שנתיים, אלא רק משנה שעברה אבל גם זה משהו ואם אומרים שהכניסה היא רק עם ת.ז אז שיבדקו שהצוות עצמו הוא מספיק בוגר בשביל להיכנס ושאין שם יחצנים בכיתה ח´ לדוגמא (מה שהיה שנה שעברה איתי ועם דוראל-שדרכה הגעתי דרך אגב...) *לא היה מקרה של גיל 11 זו הייתה רק דוגמא של אנשים שיכולים להיכנס עם קשרים בני אל תתעצבן... זה בשביל להבין, לא להאשים

Rastaman Chant

New member
איזה ליים

מזה בחינות קבלה?!?!? תגידו אתם מפגרים??? בני- אני מתחנן אליך או שתסתור את הדברים שאומרים פה, או שבחיים אל תגיד יותר בפומבי שהשברולט הוא מועדון על רמה. הם פאקינג מתווכחים למי מותר להכנס ולמי לא, בגלל שהוא תרם או לא תרם לשברולט!!!

סבגבג

New member
הוויכוח הוא לא על זה...

הוא לפחות לא נפתח בקטע כזה... פשוט מישהו אמר שרק כשאני אייחצן ואתרום לשברולט אני אוכל לדבר... אז במקרה אנשים פה פתחו את הויכוח על זה אבל זה לא נפתח בכוונה כזאת

Rastaman Chant

New member
או ווה..

בני עובר לפסים אישיים. יודע גם יודע, אל תדאג לי. אני בליין אני

benny afro

New member
לירן...

כאילו,אם היית מבין במועדונים,מילא היה לי אם מי לדבר,אבל אין לי עם מי בפורום הזה (לפחות לא מאלה הפסימים...) זה בסדר,אתה לא מקרה ראשון,של זייני שכל אינטרנטים,שמשחקים אותה מבינים, אני מכיר עוד כמה כאלה,אז אל תרגיש לבד, בכל מקרה אני עדיין שונא את הטמבלים האלה.

Rastaman Chant

New member
"היית מבין במועדונים"

חבל שאין כזה מקצוע באוניברסיטה. תאמין לי שאני מבין במספיק נושאים אחרים, שדומים, וכמעט זהים אז הלכה לך השיטה להתנגד לביקורות, במקום לקבל אותן כבונות. וחוץ מזה, לא נראה לי שהבנתי טוב, אבל זה שהיית פעמיים בקאט-בלו, הופך אותך למבין במועדונים?

benny afro

New member
זה שאני עובד כמעט שלוש

שנים בשברולט,דבר ראשון הופך אותי למבין במועדונים וכל הסביבה של זה, לירן,תפסיק להיות טמבל, אתה יודע כמה זמן זה שנתיים וחצי שנים?!!!?!?!? לירן תחשוב טוב,שנתיים וחצי, זה שנתיים וחצי של עבודה עם מועדון, יחצנים,פרסומים,מועדונים אחרים, תחרויות, ארגונים,הזמנות,צוותים,מפעילי מסיבות,יחצנות משלי,כספים,הנהלה,צנזורה, ואתה עוד מעז לדבר בכלל על הידע שלי במועדונים??? למה מי אתה שאתה בכלל יכול לדבר ככה?

Rastaman Chant

New member
בני.

יש לך ידע במועדון. לא מועדונים. ושוב אתה חוזר למשפט המטומטם הזה -"למה מי אתה שאתה יכול לדבר ככה?" מה קרה לקומוניסט שבך? ככה תעשה מהפכה? למה מי אתה? הא?

benny afro

New member
אבל לירן,אין פה קשר לקומוניזם

ובשבילך: אם אין לך ידע בכלכלה,איך תעשה מהפכה כלכלית? לך אין ידע במועדונים,איך תעשה מהפכה? ויש לי ידע במועדונים,כי עבודה במועדון אחד,זה עבודה עם הרבה מועדונים, ולדבר עם הרבה מנהלים,אז בבקשה,אל תמעיט בידע שלי במועדונים.

Rastaman Chant

New member
?

אתה בדיוק מצדיק אותי. אתה יכול לבקר משהו\מישהו גם אם אתה לא במצב שלו. חוץ מזה- אני מתעסק עם כל הדברים שרשמת קודם רק בשמות אחרים. אתה חושב שאני לא מארגן\מנהל\משתתף בניהול אירועים גדולים? אז אתה טועה.

Rastaman Chant

New member
ויש את פה את האמא של הקשר של

לקומוניזם. הרי איך פועלים יכולים לדבר? שיסתמו ת´פה, הם כולה חתיכות בשר בלי מוח שמפעילות מכונות. למה שהם יבקרו את השלטון? שישבו בצד ויסתמו ת´פה. אז זהו שלא.

benny afro

New member
בדיוק לזה חיכיתי

ועם איזה השכלה,הם יקבעו את השלטון החדש??? קדימה אנרכיה? ההנהגה שלהם,יהיו בעלי ידע של מה הפועלים צריכים,וגם ידע בניהול שלטון.

Rastaman Chant

New member
אבל לפי מה שאתה אומר

מהתחלה הם לא יכולים בכלל לדבר נגד השלטון הם לא צריכים להפגין, להמריד. כי מאיפה הם יודעים שהממשלה לא עושה מה שצריך, הם בחיים לא היו במצב שלה.

benny afro

New member
יש הבדל

קטן ,בין כלכלה, שבעצם זה מה שמחזיק אותך בחיים,לבין מועדון,שאתה מחליט ביום שישי,אם לצאת אליו או לא. אז מספיק עם ההשוואה הזאת
,באמת טיפשי.

Rastaman Chant

New member
אין פה קשר לכלכלה!

יש פה קשר לדרך מחשבה! אתה לא יורד לסוף דעתי, בני. אני אסביר לך פעם אחרונה - פועלים -->מפגינים כנגד השלטון -->כי הם חושבים שהוא לא נכון, ולא תורם להם -למרות שהם לא במצב של הממשלה. =נערי חולון -->מבקרים נציג של השברולט על ההתנהלות של המועדון - למרות שאנחנו לא במצב של מנהלי המועדון. קפיש?

benny afro

New member
אבל לירן!!!!

זה החיים שלהם!!@!!~שדא89/23652396580125 20 FFS!!!!! אין להם ממש ברירה! אוף איתך!

Rastaman Chant

New member
אין כזה דבר אין ברירה

תמיד יש ברירה. רק אחרי שבחרת והיו תוצאות, אין לך ברירה ואתה חייב לשאת.

Rastaman Chant

New member
מה?!?!

אתה רוצה להגיד לי שלא כולם יקבלו הזדמנויות שוות? רק ההנהגה- האנשים שהיו מהתחלה חזקים, תקבל את ההשכלה? איזה מין קומוניזם זה. ואם אתה מתייחס לזה ככה- אז אני השליט של עצמי- ויש לי את הידע המספיק לבקר אותך. אני אומנם לא רוצה להחליף אותך. אבל לא בשביל זה עשיתי את ההשוואה הזאת מהתחלה.

למעלה