מסיבת הקאמבק בשברולט!

benny afro

New member
יש לך את הזכות לעשות את זה

אז מה? אני עדיין שונא שעושים את זה. ודי כבר עם הקומוניזם,כי זה יגרור אותי לכתיבת הודעה במשך 10 דקות,וזה ממש ממש לא בא לי באמצע הלילה,ויערב רעיונות פילוסופיים,עם נגיעות כלכליות, בטיחון,אנרכיה,השכלה,חלוקה שווה וכו´. בבקשה,תחזור לאיך שחשבתי עליי בהתחלה,כי זה לא השתנה זה בטוח.

benny afro

New member
מועדונים זה עסק אחר.בהחלט.

אני לא יצדיק אותך,שאפשר לבקר מישהו שאתה לא הגעת למקומו אי פעם. ואני לא חושב שעשיתי את זה עכשיו, ציטוט יעזור לי להבין איך.

benny afro

New member
מה שבטוח אני לא יוצא

נגד כל פעולה שלא נראית לי,אלה אני מחפש את ההיגיון שמאחורי הדברים האלה, ו99% מהפעמים מוצא...

Rastaman Chant

New member
אז זה מאוד חבל

כי 99 אחוז מהפעמים אין היגיון, אלא יש אינטרסים. אבל זה באמת כבר לא קשור. עזוב שטויות, אתה כן מדבר נגד דברים שלא נראים לך (וזה טוב) למרות שלא היית במצב של האנשים שביצעו אותם.

benny afro

New member
תקרא מה שרשמתי למעלה

על זה שלפועלים אסור להתמרד, ותשרשר לזה מה אתה אומר,על ההבדל בין החיים שלך,לבין יום שישי בערב...

Kerenushi

New member
לי נראה

שלירן פשוט לא אוהב את בני אז הוא מחליט לרדת לו על החיים ולעצבן אותו! נורא מעצבן אותי שאנשים חושבים את עצמם מבינים במשהו, אומנם אני לא מכירה אותך לירן אך אני מכירה את בני. בני מבין המון ומדבר בשם השברולט כיוון שהוא הנציג היחיד פה משם. אני לא מבינה למה קשה לך לקבל את העובדה שהוא לא מזין את השכל כמוך! אם לא שמת לב לירן- אתה מערב במריבה דברים לא קשורים בכלל (למשל קומוניזם), אז הוא קומוניסט- מה זה קשור??! במקום לנסות להוציא את בני אפס (מה שכמובן לא תצליח כי הוא לא) תנסה לעזור לעצמך לא לצאת מפגר ותסתום!

Rastaman Chant

New member
היהי לול.

אני מכיר את בני יותר ממה שאת חושבת. כנראה שאת מקבלת את הדברים, קצת בפשטות מידי, ולא מנסה לחשוב מעבר. הכל קשור בהכל. ועובדה שבני הבין על מה דיברתי.

Kerenushi

New member
לירן..

פשטות?! טוב, כמו שאני לא מכירה אותך- אתה ממש לא מכיר אותי! זו לא אני שמקבלת הכל בפשטות אלא אתה שמתעסק בדברים שטותיים לחלוטין כברירה אחרונה- אתה מנסה להפיל מישהו, לא מצליח, ואז אתה מערב דברים לא קשורים כי אין לך מה להגיד! אם אין לך דברים חכמים (וקשורים) להגיד אז עדיף שלא תגיד כלום! עוד פעם אני אזכיר- בני הוא קול 1 מתוך הרבה קולות והוא לא מחליט סופית על מה שיקרה בשברולט אז דיי להאשים אותו בכל דבר! וחוץ מזה- יש הבדל בין להביא טענות לבין להתקיף! אם לא שמת לב הריב המטופש עבר לפסים אישיים לחלוטין שמערבים גם אידיאולוגיות, עם אידיאולוגיות אי אפשר להתווכח! ולא, אני ממש לא יוצאת מפגרת, אני יודעת טוב מאד מי זה לירן וכמה שנים הוא ובני חברים! הקטע הוא שיש הרבה יותר מעבר למריבה הזו, זה הרבה יותר עמוק, חברים טובים לא יריבו בצורה כזו, ירדו אחד על השני ויקנחו בירידה לפסים אישיים! לירן, אם יש לך בעיה עם בני אני מציעה לך לפתור אותה בדרכים אחרות ולא להיתלות על מריבה מטופשת אחרת! בני- תמיד בשבילך נשמה!

Rastaman Chant

New member
שוב לול.

תקראי למעלה. -"אני לא מתקיף" אני מבקר את בני בתור הנציג כרגע של השברולט-משמע אני מבקר את השברולט. הוא לא מסכים איתי שאני יכול לבקר את השברולט, אז אני מנסה לגרום לו להבין שהוא גם חושב כמוני, לפחות ככה הוא אומר.

benny afro

New member
LOL הווי קבוצתי

אגב, אתה יכול לבקשר את השברולט,אבל לא לבקר את הצוות של השברולט,כמו שעשית מקודם,זה מה שאני אומר,לבקר את השברולט, זה להגיד,מקום קטן,מקום מסריח,צורה מכוערת, משהו כזה כן? אבל לבקר את הצוות,זה לבקר את ההחלטות שלו,דבר שלא נראה לי שיש לך בו מושג,ובגלל זה כעסתי.

Rastaman Chant

New member
אחלה מקום.

אחלה צורה, וגודל מעולה. אבל אני מבקר את ההחלטות של השברולט, שאני מבין בדיוק למה הוא החליט את ההחלטה. לא צריך להיות פרופסור בנושא כדי להבין שכדי שהמועדון יחיה הוא צריך כסף. אם ילדים בכיתה י´- הקהל העיקרי של המועדון, לא יכנסו, לא יהיה כסף. משמע לא יהיה מועדון. וכן, אני יודע שהמטרה שלכם היא לא להרויח כסף.

benny afro

New member
טוב לירן שוב אתה טועה!

תראה עם מי אתה מתווכח!!! עם אחד מתוך הצוות!!! אחד שהחליט ביחד עם הצוות מה עושים! אתה טמבל?! מה אתה עושה? אמרתי לך שיש מעל ל10 גורמים להחלטה,ואתה יודע על שתיים,אז מאיפה אתה כל כך בטוח שאתה יכול להגיד "אני מבין בדיוק למה הוא החליט את ההחלטה" דיייייייי נמאס לי מהריב הדפוק הזה,אולי תסכים עם עצמך,שאני מהצוות, ואני יודע מה קורה,ואני לא אשקר לך כי אתה חבר טוב שלי,תסכים עם זה כבר. אוף

Rastaman Chant

New member
טוב.

נראה מה יהיה שבוע הבא רשום על ההזמנות ומה יהיה בפועל. (לא אמרתי זה בטון של איום כזה) (זה היה בטון של סבבה הסכמית)

Kerenushi

New member
תראה, תקשיב, תבין!

יש הבדל בין לבקר את בני בתור הנציג של השברולט, לבין לבקר את האידיאולוגיות שלו ואיכשהו גם לשייך את זה לשברולט. אני מאד שמחה שאתה נהנה מההווי החברתי בו אתה שרוי אך אני בטוחה שאתה היחיד.... חוץ מזה לירן- יש להבין בדברים דרך פעולות של אחרים ויש להבין בדברים דרך ניסיון, במקרה של מועדונים בני הרבה יותר אקטיבי ממך וזה שאתה צופה מהצד לא נותן לך זכות לבקר עבודה! בתור חבר טוב שלו אתה אמור להגן עליו בפני אנשים או לשמור על זכות שתיקה, אם משהו מטריד אותך אתה אמור לדבר על זה איתו ב 4 עיניים ולא באופן פומבי!, איזה מין חבר אתה?!

^NB^

New member
את טיפשה

טוב? הכי טיפשה בדיון הזה אני אפילו לא אסביר לך למה את כל כך טיפשה.

benny afro

New member
דרור אמרתי לך פעם

שאתה טמבל ואני לא אוהב אותך בכלל? אז הנה הגיע הזמן.

למעלה