מסיבת הקאמבק בשברולט!

benny afro

New member
לאאא אני מדבר אל מספר אנשים

שאפשר לספור אותם על יד אחת,והם רק פה מהפורום...אתה אחד מהם.

Kerenushi

New member
כנסו לפה!

מה הקטע של להתקיף את בני?! מה הוא עשה לכם?? אז אמרו וחשבו והתלבטו- ההחלטה הסופית בשברולט היא של ההנהלה! אני קוראת את מה שרשמתם ושמה לב כמה הפערים בין 15 ל18 גדולים! אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים והמריבה הזו רק ממחישה את הטענה שלי! אם אתם רוצים להסתובב עם בוגרים- תתבגרו! הקול של בני הוא רק קול 1 מתוך רבים בשברולט אז אל תבואו אליו בטענות לגבי מה שקורה! סך הכל- רוצים שיהיה טוב וכייף בשברולט ולא עושים שום דבר אישי! בני- אני איתך גם אם חשבו בשברולט על זה וגם אם לא- לא מגיע לך יחס כזה!

Rastaman Chant

New member
מה הקשר?

יש פה נציג של השברולט. אז מעלים טענות. אף אחד לא מתקיף. אף אחד לא רב. גם אם זה נראה ככה. אנחנו מתווכחים זאת בערך משמעות החיים שלי ושל בני. ועוד קצת בשביל בני. לי אין עוד.

ya maaan

New member
אמנם קצת מאוחר אני מגיב אבל...

עדיך מאוחר מאשר לעולם לא.. קודם כל, כל מי שמלמל כמה דברים על הת.ז - למה אתם באים בטענות?, מה זה מפריע לכם אם נכנסים או לא נכנסים גם ילדים בני שנתיים? הרי גם ככה אתם לא מגיעים למועדון אז למה סתם ליצור תככים בין הצוות, המועדון, הקהל
שנית כל, אנחנו לעומת מועדונים אחרים(כמה שאני שונא להשוות אותתנו למועדונים אחרים במקרה הנ"ל - אין לי ברירה) לעומתם, אנחנו מכירים את הקהל שלנו, על ההזמנה רשום..הכניסה עם ת.ז.....כל מי שבכיתה י´ יכול להוציא ת.ז, עכשיו לשאלה למה אנחנו מכניסים אנשים בלי ת.ז - כי קודם כל אנחנו מכירים אותם, וכן הכנסנו ט´ניקים ספורים, שלפי דעתי הם עולים ברמתם על מספר אנשים כאן - לא בא לפגוע באף אחד רק להמחיש שלא משנה הגיל אבל חפיף
וגם כי גשם, ובכל זאת רוב הקהל שמגיע זה חברים שלנו, אנשים שאנחנו מכירים דרך המועדון/מחוץ למועדון. אז - "מבקרי מועדונים שכמותכם"....לפני שאתם שופטים מועדונים, תגיעו ותראו מה הולך שם..תודה

Rastaman Chant

New member
טוב.

סתום. מצטער, אבל זאת התגובה הראויה. עכשיו-1. יש אנשים שרוצים להגיע למועדון אבל זה העניין שנכנסים ילדים קטנים מונע בעדם. 2.אני לא בטוח בענין שכל מי שהוא בכיתה י´ יכול להוציא ת.ז. 3.זה לא קשור אם אתם מכירים אותם או לא, זה עדיין רמאות. אתה סותר את בני. 4.זה לא קשור לרמה. וזה לא ממחיש שום דבר. בקיצור- עברנו על הנושאים האלה שוב ושוב...

כיתה י´ אפשר להוציא ת.ז.

ס´תכל בבצפר שלך, אתה לומד בק"ש לא? בק"ש מוציאים ת.ז. לכל השכבה במרוכז, ויש שם ילדים שרק השבוע יש להם 15. כל מי שבכיתה יכול להוציא ת.ז. נקודה.

Rastaman Chant

New member
עוד משהו אחרון

זה מועדון של העיריה לא? ואתה רשמת שאתם מכניסים חלק מהט´ניקים וחלק לא. סלקציה. במועדון של העיריה? איזה צוציק מחליט אם צוציק אחר נכנס או לא כי הוא חבר שלו או שונא אותו. אל תזיין ת´מוח טוב?

ya maaan

New member
תחשוב לפני שאתה רושם משהו

רשמתי שהיו ט´ניקים ספורים..למה? כי הגיעו רק מעט... אל תבלבל ת´מוח לפני שאתה יודע מה הולך במקום
אתה סתם מזיין את השכל... אם היית יודע מה קורה במועדון אז הייתי סותם את הפה... סינתיים, שב בשקט....לך תעביר ביקורת על דברים אחרים לא על המועדון...כי באמת שאין לך מושג מה הולך בו לא במסיבות ולא בתוך הצוות, אם בני מספר לך (שלפי דעתי זה טעות אם כן) אז זה כבר חשבון שלו אבל אין לך שמץ של מושג מה אנחנו חושבים ומה אנחנו מבצעים...אז במקום לזיין ת´שכל ולנסות לגרום לבלאגן שב בשקט, תודה.

Rastaman Chant

New member
פחחח

אז זה עוד יותר גרוע, אם היו ספורים כי הגיעו ספורים. זאת אומרת שאם היו מגיעים הרבה מאוד ט´ניקים, הייתם מכניסים את כולם?

ya maaan

New member
לא, היינו משאירים אותם להיות בגשם

כן היינו מכניסים אותם גם ככה לא היה מצב לבדוק ת.ז, עשינו טעות שרשמנו, למרות שהתווכחנו על זה..המון זמן בכל זאת...הקטע עם הת.ז שלא בדקנו היה טעות, יותר נכון היה טעות לרשום ובקשר לזה שהגדולים לא מגיעים כי יש ילדים קטנים...שביזות

Rastaman Chant

New member
למה הם באו מהתחלה?

הם לא היו אמורים להכנס הרי. מזה לא היה מצב לבדוק ת.ז??!?!?!?!? -"עשינו טעות שרשמנו" - לדעתך. אני בטוח שיש כאלה שחושבים שזאת לא טעות מהצוות. ומה אתה ממציא שזה שביזות? יודע מה? צודק. שיפתחו את כל המועדונים בארץ מגיל 12, ורק כשירצו למכור אלכוהול יבקשו ת.ז. ככה כולם יצאו מרוצים לא?

^NB^

New member
די לירן

הם הודו בטעותם השברולט זה מועדון לילדים קטנים ככה הוא היה, וככה הוא ישאר זה דווקא היה די ברור שהם לא יבדקו. לצוות: פעם הבאה אל תרשמו דברים שאתם לא הולכים לעמוד בהם. בבקשה כמובן.

אולי שמישהו כבר יסביר את

אולי שמישהו כבר יסביר את הקטע של הוי-אי-פי (שהיה צריך להיות מוסבר לפני המסיבה בכדי למנוע ויכוחים..) ושהם יבינו וזהו.. מעיין זה היה בחוכמה ולא ממש מאוחר...

למעלה