נוי, וואו, איזה סגנון קלאסי - ממש
שוק הכרמל. יכול להיות (אולי וזה סתם ניחוש פרוע המסתמך על הסגנון הוולגארי שלך) שלא מצאת עם מי לעשות ילד? אולי את מנסה בדיעבד למצוא תירוצים לכישלון שלך בתחום הזוגיות??? ותחשבי על זה... ובקשר אליך ענבל אענה על שאלותיי אחת אחת לפי הסדר: 1.מה כואב לי - ממש כלום, תודה 2.למה דחוף לי להיכנס לפורום - כי במקרה ראיתי את הפרסום בעמוד הראשי של תפוז. 3.למה מפריע לי שיש נשיםשלא רוצות ילדים? שאלה מצויינת!!! אז קבלי תשובה כנה ורצינית (וגם אחרונה, כי אין לי עניין להמשיך ולהתכתב בפורום הזה) - כתבת שנראה כאילו משהו בזה נורא מטריד אותי. נכון מאוד, פגעת במסמר על הראש! את יודעת מה מטריד אותי? מטריד אותי ואפילו מאוד שיש אנשים - נשים וגברים שמצפים שאחרים יעשו עבורם את כל העבודה. נכון ילדים זה כיף שאי אפשר להסביר במילים למי שלא חווה אותו, אבל מעבר לכך זו גם אחריות. אחריות לקבוצה אליה אנו משתייכים - למדינה, כישראלים. לעם שלנו כיהודים. ולמין האנושי, כבני אדם. תארי לעצמך יקום דור שלם שלא ירגיש חשק, רצון או אמונה בכל הנוגע להבאת ילדים לעולם. תארי לעצמך עוד ועוד אנשים מוצאים כי הדבר הוא לגיטימי וכי יש דברים דחופים יותר, כייפים יותר, חשובים יותר או מטרידים פחות מהבאת ילדים לעולם. מה אז??? אני יודעת. זה נראה ממש דמיוני, ומן הסתם תקום איזו חכמה כאן בפורום ותאמר את הצפוי מראש: שרוב האנשים כן מביאים ילדים לעולם אז מה אני מתנפלת על כמה נשים שגורלן האישי לא יכול לשנות את עתיד המין האנושי. אובכן - וכאן אני מבקשת את מלוא תשומת ליבך, כי זה העיקר: אין לי בעיה עם אותן נשים. את צודקת. כל אחת וכל אחד צריכים לעשות את מה שנכון עבורם ובוודאי שלא הייתי רוצה לכפות על אף אחד להביא ילד שאינו רוצה לעולם (למען הילד)אבל -וזה אבל גדול - מפריע לי עד מאוד הלגיטימציה שאתן מבקשות, העידוד ההדדי והטיית הדעת לכיוון המסויים הזה. אתן לא רוצות להביא ילדים לעולם??? לא צריך!!! אבל אל תעשו מזה קרקס. אין צורך בקול גדול ובשופרים. אולי יושבת לה שם ילדה צעירה בבית, מרפרפת בפורומים של תפוז. לא הייתי רוצה שהיא תקרא כאן שהריון זה גועל נפש, שילדים הם דברים מנוזלים שאפשר להשוותם לחתולים. לא!!! אני רוצה שאותה ילדה צעירה תוכל להחליט את החלטותיה ולבחור את הבחירות שלה בעצמה. בלי להיות מושפעת מנשים שהריון מגעיל אותן (למרות שמעולם לא הרו) ושילדים דוחים אותן או לכל הפחות לא מעוררים אצלן כל רגש (למרות שמעולם לא היו להן ילדים) 4. האם חשוב לי להיות כמו כולם - יקירתי, את לא מכירה אותי, אבל כמו כולם זה הדבר האחרון שאפשר לומר עלי. (ודרך אגב, את הניתוחים של שנה א' פסיכולוגיה כדי שתשאירי לעבודות גמר אקדמיות. הנסיון שלך לחדור ל"תת מודע שלי" ולנחש מה מניע אותי, מעליב הן אותי והן אותך) ולבסוף, מאחלת לך מכל ליבי אושר בכל דרך בה תמצאי לנכון לנהל את חייך!