מסע אגדי - Mythic Quest - עונה 4 🎮🕹️🧚‍♀️👾🐲

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל מה לעשות, הוא דמות משנה
אבל הוא לא יודע שהוא דמות משנה
היא חצופה בעצם זה שהיא נולדה ב2007 ויצאה מהלול בכלל!
את חצופה שנולדת ב1992
(אני חושב שאני זוכר נכון)
לפעמים בא לי דמויות שלא עושות את הדבר הנכון והבוגר והמכובד.
ואם דמויות היו כל הזמן עושות את הדבר הבוגר והנכון והמכובד אז לא היו סדרות טלויזיה, או לפחות לא סדרות מעניינות ובטח לא סדרות מצחיקות.
בהחלט.
נראה לי שזה פשוט קשור לתחושה האישית לגבי דמויות מסויימות. יש דמויות שאני שמח שהן עושות משהו לא נכון ולא בוגר.
בסדרה הזאת יש מישהי שאני אוהב כל פעם שהיא עושה משהו נוראי.
במקרה הזה זה לא בא לי בטוב מהדמות הזאת במצב הזה.

didalf

Well-known member
אבל הוא לא יודע שהוא דמות משנה
באסה לו🤷🏻‍♀️
את חצופה שנולדת ב1992
(אני חושב שאני זוכר נכון)
מפתיע אבל כן זכרת נכון😱
בהחלט.
נראה לי שזה פשוט קשור לתחושה האישית לגבי דמויות מסויימות. יש דמויות שאני שמח שהן עושות משהו לא נכון ולא בוגר.
בסדרה הזאת יש מישהי שאני אוהב כל פעם שהיא עושה משהו נוראי.
במקרה הזה זה לא בא לי בטוב מהדמות הזאת במצב הזה.
זה גם נכון.
בגלל זה ספציפית פה אני ברגשות מעורבים חצי בעד חצי נגד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
את לא יודעת את זה אבל את דמות משנה בסדרה על מישהו אחר.
מפתיע אבל כן זכרת נכון😱
זכרתי שנולדת באותה שנה כמו אחיינית שלי.
זה גם נכון.
בגלל זה ספציפית פה אני ברגשות מעורבים חצי בעד חצי נגד.
אני נגד לערב רגשות

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X06
הדג והלוויתן
הייתי צריכה לחזור לצפות בקטע שוב בשביל לוודא שזה לא היה נדמה לי: ג'ו מגרשת בנביחות (לא מטאפוריות, ממש נביחות של כלב, וריאליסטיות בצורה מפחידה) את אחותה של פופי :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

מה הקטע של סדרות אמריקאיות עם זה שהדמות הראשית תמיד ביחסי שנאה עם האח/ות שלה??

איין: "אבל אני הפרטנר של פופי"
שמנו לב.

didalf

Well-known member
פרק 4X06

פרק טוב! אהבתי את המבנה הסיפורי שלו.

וואי החודשים חלפו מהר פתאום פופי כבר בסוף ההריון.
הורג אותי שהיא עכשיו אוכלת דברים בריאים כמו כרוב בגלל התינוק:-D:-D
והיא ואיין נראים חמודים ביחד|לב| (בתור הוואטבר שהם8-*)

איין ממשיך להיות מובס העונה ולגרום לי לרחם עליו אבל גם לחבב אותו יותר מתמיד בגלל שהוא אנושי יותר.
נעלבתי בשמו שכל הגברים שם צחקו עליו:-( אפילו שהוא מסתבר לקח את זה פחות קשה ממה שנראה.
והוא יודע שפופי שונאת את אחותה|לב|
חחחח תרגילים לחיזוק קו הלסת:-D זה חשוב זה הדבר הכי סקסי בגבר.

זה באמת קצת עצוב שאין לפופי עוד חברות. ואחותה ממש כלבה פויה. אהבתי ממש איך כל הבנות יצאו על האחות בסוף|לב|

ודאיימ בראד תחמן יפה את דיוויד עם השירותים ששומעים בהם וכו. הצחיקה אותי הרשימה שלו "מספר 3 - איפה זה סריטוס":-D
אבל דאמממממממ דיוויד תחמן אותו אפילו יותר:-0
לדיוויד יש יותר מידי בטחון וחברים לאחרונה לא נראה לי הדבר הזה:-D

הייתי צריכה לחזור לצפות בקטע שוב בשביל לוודא שזה לא היה נדמה לי: ג'ו מגרשת בנביחות (לא מטאפוריות, ממש נביחות של כלב, וריאליסטיות בצורה מפחידה) את אחותה של פופי :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
חחחחחחחח כן?:-D
נכון? אחות זה כיף|לב|
עכשיו אני מנסה לחשוב על סדרות שבהם האח/ות לא חלק קבוע מהסדרה וכן ביחסים טובים.

שמנו לב.
חחחחח לגמרי. אני אוהבת את זה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 4X06
הדג והלוויתן
פרק טוב! אהבתי את המבנה הסיפורי שלו.
כן, זה נחמד כשהסדרה משחקת עם מה שהיא עושה.
וואי החודשים חלפו מהר פתאום פופי כבר בסוף ההריון.
כן, הייתי בשוק כשראו עד כמה היא בהריון.
אבל באמת הייתה שם קפיצת זמן של 5 חודשים כי ראינו שבהתחלה היה "חמישה חודשים לפני כן"
אם כי זה מרגיש מוזר שזה לקח לבראד כל כך הרבה זמן.
הורג אותי שהיא עכשיו אוכלת דברים בריאים כמו כרוב בגלל התינוק:-D:-D
איכס מגעיל
והיא ואיין נראים חמודים ביחד|לב| (בתור הוואטבר שהם8-*)
כן זה באמת חמוד.
איין ממשיך להיות מובס העונה ולגרום לי לרחם עליו אבל גם לחבב אותו יותר מתמיד בגלל שהוא אנושי יותר.
כן היה מסכן כזה בסביבה השונה
חחחח תרגילים לחיזוק קו הלסת:-D זה חשוב זה הדבר הכי סקסי בגבר.
מאדו סקסי. אבל נראה לי שהעניין הוא שזה לא ברור אם התרגילים האלו באמת עושים משהו או שזאת עוד הונאה שאיין נפל בה.
זה באמת קצת עצוב שאין לפופי עוד חברות. ואחותה ממש כלבה פויה. אהבתי ממש איך כל הבנות יצאו על האחות בסוף|לב|
זה היה כזה חמוד באמת שכולם יצאו על אחותה בשבילה.
אני הרגשתי שזה ילך לכיוון שרק פופי חושבת שאחותה נוראית בעוד כל האחרות רואות אותה כבחורה טובה שרק פופי המטורפת לא אוהבת. אבל בסוף הבהירו שהאחות באמת מגעילה.
ודאיימ בראד תחמן יפה את דיוויד עם השירותים ששומעים בהם וכו. הצחיקה אותי הרשימה שלו "מספר 3 - איפה זה סריטוס":-D
אבל דאמממממממ דיוויד תחמן אותו אפילו יותר:-0
זה היה כזה היפוך על היפוך על היפוך בסוף לגבי מי הביס את מי. ובסופו של דבר הטוויסט היה שבראד לא מתלונן על כך שדייויד הוא הפיש שהביס אותו, אלא דיינה היא זאת שהביסה אותו.

אם כי זה גם לא מרגיש לי ככזאת תבוסה. נכון שדיינה כבר יצרה משחק חדש שעכשיו MQ שולטים בו. אבל היא גם יצאה מהחוזה שלה אז עכשיו המשחק הבא שלה כן יהיה בבעלותה. זה עדיף מאשר להשאר בחוזה, לא?
לדיוויד יש יותר מידי בטחון וחברים לאחרונה לא נראה לי הדבר הזה:-D
אני די אהבתי את זה שיש לו מקום עם חברים שאוהבים אותו ומעריכים אותו ושהוא יצא לשם שינוי עם היד על העליונה. למשך חלקים גדולים של הסדרה דייויד היה שק חבטות.
אני מת עליה. אני לא זוכר אם כל כך אהבתי אותה בעונות קודמות. נראה לי שהיה לי יותר קשה עם כמה שהיא הייתה רעה בעבר.
איך שהיא מתעצבנת על הרעיון של לעשות לפופי מסיבה ואז כשבראד אומר שזה יעזור לדיינה היא רצה לזה.
נכון? אחות זה כיף|לב|
דבר ראשון שעולה לי (בעיקר בגלל חדשות אחרונות) זה בבאפי.
וכמובן מכושפות.
כמובן שבאלו הן כן כולן חלק מהקאסט הראשי.

אני לא מצליח כל כך לחשוב על מקרים אחרים בכלל של אחיות בסדרות. זה כאילו יש לי בלוק מחשבתי...
טוב בחברים גם לפיבי וגם ולרייצ'ל היו יחסים רעים מאוד עם האחיות שלהן.
באחוזת דאונטון האחיות היו כולן חלק קבוע מהקאסט והיחסים היו בעייתיים בין שתיים ודי טובים עם השלישית.
שרינקינג יש יחסים בעיתיים בין גבי ואחותה.
שמנו לב.
מעניין אבל באמת עד כמה הוא יהיה מעורב עם התינוק

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כמה פעמים דיברו על כך שאיין ופופי עובדים על ההרחבה של MQ.
ציפיתי שתהיה התייחסות לכך שאמרו להם להפסיק והם החליטו להתעלם מזה, אבל לא הייתה.

didalf

Well-known member
אבל באמת הייתה שם קפיצת זמן של 5 חודשים כי ראינו שבהתחלה היה "חמישה חודשים לפני כן"
אם כי זה מרגיש מוזר שזה לקח לבראד כל כך הרבה זמן.
כןכן אמרו 5 חודשים זה עדיין היה מוזר
וכן כמה זמן הוא משחק פוקר ובקושי התקדם?

מאדו סקסי. אבל נראה לי שהעניין הוא שזה לא ברור אם התרגילים האלו באמת עושים משהו או שזאת עוד הונאה שאיין נפל בה.
כנראה הונאה:-D

זה היה כזה חמוד באמת שכולם יצאו על אחותה בשבילה.
אני הרגשתי שזה ילך לכיוון שרק פופי חושבת שאחותה נוראית בעוד כל האחרות רואות אותה כבחורה טובה שרק פופי המטורפת לא אוהבת. אבל בסוף הבהירו שהאחות באמת מגעילה.
אני גם וזה היה נראה ככה בהתחלה אבל די מהר היא התגלתה ברוב גועליותה.

זה היה כזה היפוך על היפוך על היפוך בסוף לגבי מי הביס את מי. ובסופו של דבר הטוויסט היה שבראד לא מתלונן על כך שדייויד הוא הפיש שהביס אותו, אלא דיינה היא זאת שהביסה אותו.
אבל דיינה לא הביסה אותו בכוונה זה היה בטעות לא? כאילו היא סתם פישלה, היא לא הייתה חלק מזה בכוונה כי היא דפקה גם את עצמה.
אגב חוק ידוע הוא שלא מפתחים שום דבר פרטי על מחשב חברה או זמן חברה.

אם כי זה גם לא מרגיש לי ככזאת תבוסה. נכון שדיינה כבר יצרה משחק חדש שעכשיו MQ שולטים בו. אבל היא גם יצאה מהחוזה שלה אז עכשיו המשחק הבא שלה כן יהיה בבעלותה. זה עדיף מאשר להשאר בחוזה, לא?
שאלה טובה. אבל זה לא כזה פשוט לייצר משחק חדש כל פעם.
אני די אהבתי את זה שיש לו מקום עם חברים שאוהבים אותו ומעריכים אותו ושהוא יצא לשם שינוי עם היד על העליונה. למשך חלקים גדולים של הסדרה דייויד היה שק חבטות.
כן אבל אז זה עולה לו לראש והוא נהיה מגעיל אז שיחזור להיות שק חבטות|שפם|

דבר ראשון שעולה לי (בעיקר בגלל חדשות אחרונות) זה בבאפי.
וכמובן מכושפות.
כמובן שבאלו הן כן כולן חלק מהקאסט הראשי.

אני לא מצליח כל כך לחשוב על מקרים אחרים בכלל של אחיות בסדרות. זה כאילו יש לי בלוק מחשבתי...
טוב בחברים גם לפיבי וגם ולרייצ'ל היו יחסים רעים מאוד עם האחיות שלהן.
באחוזת דאונטון האחיות היו כולן חלק קבוע מהקאסט והיחסים היו בעייתיים בין שתיים ודי טובים עם השלישית.
שרינקינג יש יחסים בעיתיים בין גבי ואחותה.
הממממממממ
בטירון יש לכמה דמויות אחים שהם אוהבים. ואחד עם אח הזיה אבל לא שנאה.
באיך פגשתי את אמא מרשל מאד קשור לאחים שלו. וגם לרובין וטד יש אחיות שהם אוהבים.
ולאדעת יש לי גם בלאקאאוט לגבי אחים שהם לא דמויות קבועות.

מעניין אבל באמת עד כמה הוא יהיה מעורב עם התינוק
באמת מעניין כי מצד אחד פופי ממש ממש חשובה לו והוא קצת התבגר, מצד שני הוא עדיין יכול להבהל מזה שאשכרה יש יצור חי חסר אונים לגדל.
ואולי הוא דווקא יהיה נהדר באופן מפתיע.

כמה פעמים דיברו על כך שאיין ופופי עובדים על ההרחבה של MQ.
ציפיתי שתהיה התייחסות לכך שאמרו להם להפסיק והם החליטו להתעלם מזה, אבל לא הייתה.
אם הם עובדים בחינם מה אכפת לדיוויד?

Lhuna3

Well-known member
חחחחחחחח כן?:-D
אם פיספסתם את זה אתם צריכים לחזור לקטע ולראות כי זה ענק לדעתי. זה כשהן כולן מגרשות אותה.
בטח יש פה ושם, אבל הטרופ הקבוע זה שאו שהאח/ות הם ביצ'ים מהגיהינום, או שהאח/ות נצלנים כאלו שתמיד מגיעים אל הדמות הראשית כשהם צריכים כסף או משהו ואז מעמידים פנים שהפעם הם באו בטוב דווקא ובסוף מתברר שהם שוב דופקים את הגיבור/ה כרגיל.
כן, הייתי בשוק כשראו עד כמה היא בהריון.
אגב וידאתי עכשיו את מה שחשדתי וזה שההריון של פופי נכתב כתוצאה מהריון של השחקנית.
אני שונאת שזה קורה.
אני לא הכי הבנתי את זה, כלומר אני מניחה שהכוונה זה שהיא "פישלה" עם להשאיר את הלפטופ שלה עם המסך של זה פתוח, אבל עדיין זה לא כל כך הגיוני בעיני להגדיר את זה שדיינה "ניצחה אותו".
אם כי זה גם לא מרגיש לי ככזאת תבוסה. נכון שדיינה כבר יצרה משחק חדש שעכשיו MQ שולטים בו. אבל היא גם יצאה מהחוזה שלה אז עכשיו המשחק הבא שלה כן יהיה בבעלותה.
אתה חושב שזה כל כך קל להמציא רעיון למשחק מוצלח? |שפם| זה לא!
נראה לי שהיה לי יותר קשה עם כמה שהיא הייתה רעה בעבר.
אני רוצה להבין למה אתה בעצם מתכוון כשאתה אומר שקשה לך עם דמות שהיא רעה. כי במקר כמו זה למשל, שחלק גדול מההומור של הסדרה זה אנשים ש"רעים" אחד לשני, וגם במקרה שלה זה מה שמצחיק - אז זה אומר שאתה לא נהנה מההומור? אבל אתה נהנה איכשהו מהסדרה למרות זאת?

didalf

Well-known member
אגב וידאתי עכשיו את מה שחשדתי וזה שההריון של פופי נכתב כתוצאה מהריון של השחקנית.
אני שונאת שזה קורה
אה רציתי לבדוק את זה ושכחתי.
תהיתי גם כי זה אומר שהייתה גם קפיצה בצילומים?8-* וגם כי זה לא היה נראה הריון ככ אמיתי לא הייתי בטוחה חח
אני לא מתה על זה אבל לפעמים מכניסים את זה מספיק טוב, בינתיים פה זה נעשה בסדר לדעתי.

בטח יש פה ושם, אבל הטרופ הקבוע זה שאו שהאח/ות הם ביצ'ים מהגיהינום, או שהאח/ות נצלנים כאלו שתמיד מגיעים אל הדמות הראשית כשהם צריכים כסף או משהו ואז מעמידים פנים שהפעם הם באו בטוב דווקא ובסוף מתברר שהם שוב דופקים את הגיבור/ה כרגיל.
אלא אם הם באים ברע ואז עד סוף הפרק הם דווקא ישלימו עם האח שלהם.

אני לא הכי הבנתי את זה, כלומר אני מניחה שהכוונה זה שהיא "פישלה" עם להשאיר את הלפטופ שלה עם המסך של זה פתוח, אבל עדיין זה לא כל כך הגיוני בעיני להגדיר את זה שדיינה "ניצחה אותו".
בדיוק. אני גם לא הבנתי למה היא "ניצחה" אותו. כי היא לא שיחקה8-*

אתה חושב שזה כל כך קל להמציא רעיון למשחק מוצלח? |שפם| זה לא!
בדיוק!

didalf

Well-known member

אה רציתי לבדוק את זה ושכחתי.
תהיתי גם כי זה אומר שהייתה גם קפיצה בצילומים?8-* וגם כי זה לא היה נראה הריון ככ אמיתי לא הייתי בטוחה חח
טוב מסתבר שפשוט בחצי העונה הראשון הם הסתירו את הבטן שלה כמה שהם יכלו עד שלא יכלו יותר.
עכשיו אני מרגישה צורך לחזור אחורה ולחפש את זה:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
העניין כאן הוא התרגום של המושג she beat me
זה לא שהיא ניצחה אותו, אלא שהיא גרמה לו להפסיד.
ברור שזה לא בכוונה. וברור שזה לא שהיא הרוויחה משהו. אבל בגלל מה שהיא עשתה הוא הפסיד.
והכוונה לדעתי מבחינתו היא לא רק זה שהיא השאירה את המסך פתוח, אלא עצם זה שהיא עבדה על הרעיון שהיה לה למשחק, כי ברגע שהיא אמרה לו שיש לה רעיון למשחק (לפני חמש חודשים) הוא אמר לה להפסיק אפילו לחשוב על זה.
אם היא הייתה מקשיבה לו הוא היה מנצח.
אני רוצה להבין למה אתה בעצם מתכוון כשאתה אומר שקשה לך עם דמות שהיא רעה. כי במקר כמו זה למשל, שחלק גדול מההומור של הסדרה זה אנשים ש"רעים" אחד לשני, וגם במקרה שלה זה מה שמצחיק - אז זה אומר שאתה לא נהנה מההומור? אבל אתה נהנה איכשהו מהסדרה למרות זאת?
אני חושב שכתבתי בעניין גם לגבי פרק קודם כשהתייחסתי לזה שלא אהבתי שדיינה הייתה סוג של רעה.
זה לא שאני לא אוהב את זה אף פעם כשדמות היא רעה, זה תלוי קונטקסט, אופי הדמות, היחס שלי לדמות ועוד.
אני חושב שבעונה הראשונה של הסדרה בעיקר דייויד היה ממש שק חבטות והיה לי קשה עם כמה שג'ו הייתה נוראית אליו. והיא גם הייתה בן אדם נוראי באופן כללי (היה קטע שהיא כתבה מכתב לילד שהיא רוצה שהוא ימות). בהמשך הסדרה הדמות שלה נעשתה הרבה יותר עגולה. לכן זה לא בא בהפתעה למשל שבפרק הזה היא מאוד אנוכית בקטעים מסויימים אבל גם קופצת להגן על פופי שהיא בכלל לא אוהבת.

limors2

Active member
מודה שפחות אהבתי את הפרק הזה |פנים| אין לי מושג למה, אולי כי בדקות הראשונות שלו הייתי פחות מרוכזת וזה מנע ממני להבין מה בדיוק קורה ומה הפואנטה של המשחק הזה (ובאופן מודע התעצלתי להרית אחורה), אבל הוא פחות זרם לי. אולי בגלל הפוקוס הגדול מדי על בראד והקריינות שלו, אולי התת מודע שלי קישר את זה לקומיוניטי שכבר פיתחתי אליה אנטי גדול.
מה שכן היה טוב, בכל מקרה-
קפיצת הזמן עם ההריון, לא צריך למרוח את זה יותר מדי
ג׳ו. תמיד ג׳ו.
כולן מתגייסות למען פופי ומסלקות את אחותה בבושת פנים ונביחות קולניות :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מודה שפחות אהבתי את הפרק הזה |פנים| אין לי מושג למה, אולי כי בדקות הראשונות שלו הייתי פחות מרוכזת וזה מנע ממני להבין מה בדיוק קורה ומה הפואנטה של המשחק הזה (ובאופן מודע התעצלתי להרית אחורה), אבל הוא פחות זרם לי. אולי בגלל הפוקוס הגדול מדי על בראד והקריינות שלו, אולי התת מודע שלי קישר את זה לקומיוניטי שכבר פיתחתי אליה אנטי גדול.
אוקי גם לי זה מאוד התחבר לקומיוניטי.
חשבתי שהדירה של דייויד מזכירה לי את הדירה של עאבד, טרוי ואנני,
אבל כמובן שזה הרבה יותר הקטע של הקריינות הפנימית של עאבד/בראד (הדמות של דני פודי).
(זה מצחיק כי גם לפני כמה פרקים היה הקשר אל קומיוניטי כשבראד עשה את הדמות של דון ממד מן שזה משהו שגם עאבד עשה (אם כי בהקשר אחר)

אבל מבחינתי זה פלוס גדול כי אני מת על קומיוניטי.
למה יש לך אנטי גדול כלפיה?

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X07
The Room Where It Happens
OMG למה רייצ'ל כזאת טיפשה? |פנים||פנים||פנים|
מה שמעצבן זה שבתכלס יש לה פואנטה נכונה, אם הבנתי נכון את המודל של פלייפן, כלומר שזה פלטפורמה שמאפשרת למשתמש ליצור משחקים, ולהרוויח כסף מהמשחקים שיצר, אמנם לא בדיוק ברור לפי מה וכמה ומה הנתח שלהם והנתח של החברה, אבל סה"כ זה באמת נשמע כמו משהו חיובי. יתכן שיש לזה אספקטים שאני לא חושבת עליהם או אפשרות למצב של ניצול, אז זה לא בהכרח לא נכון בעקרון לנהל על זה דיון או להחיל על זה רגולציה כלשהי.
אבל בגדול נשמע לי שהיא צודקת שלהשוות את זה ל-child labor במדינות עולם שלישי זה לא נכון.
אבל היא כל כך קיצונית מעצבנת וטיפשה שהיא עושה רק נזק (שזה בעצם יצוג מעולה ל-woke הקיצוני: כוונות טובות ונכונות בד"כ, אבל מימוש קיצוני ומגוחך שמזיק להן).

בגזרת פופי ואיין מגיעים לפיצוץ אחרי שסיימו את ההרחבה ואיין רוצה לקפוץ ישר לדבר הבא אבל פופי רוצה פסק זמן ולגרום לו להבין שהיא לא רוצה להיות יותר וורקוהוליקית והיא כן רוצה לגדל את התינוק שלה עם סטורם ולהיות אמא נוכחת, או בכלל שיהיו לה חיים מחוץ לעבודה.
ומבחינת איין זה בגדר שהיא נוטשת ומשאירה אותו מאחור.

והסצינות היותר מצחיקות של הפרק היו לדעתי במשרד של אשת ה-HR, עם ה-QA שמאוהב בה ועושה לה סצינה מביכה, ג'ו ואנדי עוזרים לה להפטר ממנו בתמורה לזה שהיא תמצא להם משרות חדשות בחברה אחרי שדיינה התפטרה והם עוזבים אותה (אני כבר לא הכי מבינה את המבנה העסקי של כל העניין אבל וואטאבר).
בכל אופן בסוף הם מגלים שכמו שהיא לא הבטיחה כלום ל-QA הפאטתי, היא גם מבחינתה לא הבטיחה שום תמורה להם. (בינינו הם לא באמת עשו כלום חוץ מלהביא לשם את החבר שלו ה-QA השני, אני לא יודעת אם הייתי מחשיבה את זה ש"הם" פתרו לה את הבעיה.)
ובסוף נראה שהיא הולכת להתחיל סטוץ עם ה-QA השני חחחח

didalf

Well-known member
פרק 4X07
חחחחחחחחחח מתבקש זה גם מה שאני חשבתי מיד:-D
אז אני שמחה שזה לא היה סתם ובאמת רפררו להמילטון חחח
רייצל לוחשת "איי אמ נוט טרואינג אווי מיי שוט":-D
וואי כל הקטע בקונגרס רציתי למות בשביל שניהם.
והקטע שבתכלס אני חושבת שרייצל כן צודקת זה לא "העבדת ילדים" אם הם בונים משחקים להנאתם ואולי מרווחים קצת. אבל היא ככ הסתבכה במילים שלה|פנים|
אבל מה יקרה להם מזה?
ואולי אלכסנדר המילטון מת בסוף, אבל הוא שינה הרבה דברים קודם, דיוויד! ויש עליו מחזמר שלם.
דיוויד הוא ארון בר - איף יו סטנד פור נאטיגנ דיוויד וואט דו יו פול פור?:-P:

קרול תחמנה את התחמנים?:-0 מרשים.
ועכשיו היא תצא עם הטסטר השני? גירל תרימי את הסטנדרטים שלך!

אז דיוויד חשב כל הזמן שאיין ופופי עובדים על "לגסי קוד" והוא האמין לזה?|בוקס|
ולא הבנתי איך הם ישלבו את ההרחבה שלהם במשחק אם היא סודית?8-*
ואני לא יודעת למה ככל שאיין יותר סמרטוט של פופי ככה זה יותר נוגע לי ללב. אבל באמת הוא ככ תלוי בה וזקוק לה שזה ממש לא בריא וטוב מצידה שהיא לוקחת מרחק והוא גם באמת זקוק לה אבל עדיין מאד אנוכי ולא מבין מה *היא* צריכה. כאילו הוא לא מסוגל כי הוא באמת חושב שהוא עוזר ויש לו כוונות טובות אבל הוא לא מסוגל לראות מעבר לעצמו או לחשוב שלאנשים יש צרכים שונים ממנו. זה טראגי. ומצד שני הוא היה כזה עצוב כשהיא עזבה אותו שזה שבר אותי🥺🥺

אה אבל הצחיק אותי הרפרנס לפרינדס ויט בנפיטס והסרט השני חח זה ממש קטע איך הם יצאו ביחד. פרינדס ויט בנפטיס יותר חמוד.

מה שמעצבן זה שבתכלס יש לה פואנטה נכונה, אם הבנתי נכון את המודל של פלייפן, כלומר שזה פלטפורמה שמאפשרת למשתמש ליצור משחקים, ולהרוויח כסף מהמשחקים שיצר, אמנם לא בדיוק ברור לפי מה וכמה ומה הנתח שלהם והנתח של החברה, אבל סה"כ זה באמת נשמע כמו משהו חיובי. יתכן שיש לזה אספקטים שאני לא חושבת עליהם או אפשרות למצב של ניצול, אז זה לא בהכרח לא נכון בעקרון לנהל על זה דיון או להחיל על זה רגולציה כלשהי.
אבל בגדול נשמע לי שהיא צודקת שלהשוות את זה ל-child labor במדינות עולם שלישי זה לא נכון.
אבל היא כל כך קיצונית מעצבנת וטיפשה שהיא עושה רק נזק (שזה בעצם יצוג מעולה ל-woke הקיצוני: כוונות טובות ונכונות בד"כ, אבל מימוש קיצוני ומגוחך שמזיק להן).
יאפ בדיוק|כן||כן|

(אני כבר לא הכי מבינה את המבנה העסקי של כל העניין אבל וואטאבר).
אני גם חחחחח

Lhuna3

Well-known member
חחחחחחחחחח מתבקש זה גם מה שאני חשבתי מיד:-D
|מאוהב|!
וואי כל הקטע בקונגרס רציתי למות בשביל שניהם.
והקטע שבתכלס אני חושבת שרייצל כן צודקת זה לא "העבדת ילדים" אם הם בונים משחקים להנאתם ואולי מרווחים קצת. אבל היא ככ הסתבכה במילים שלה|פנים|
אבל מה יקרה להם מזה?
ואולי אלכסנדר המילטון מת בסוף, אבל הוא שינה הרבה דברים קודם, דיוויד! ויש עליו מחזמר שלם.
דיוויד הוא ארון בר - איף יו סטנד פור נאטיגנ דיוויד וואט דו יו פול פור?:-P:
:-D
באמת אין לי מושג מה ההשלכות של זה.
קרול תחמנה את התחמנים?:-0 מרשים.
אכן.
ועכשיו היא תצא עם הטסטר השני? גירל תרימי את הסטנדרטים שלך!
כן. וגם, מה עם קצת אתיקה? ;-# :-D
גם לי לא ברור.
ואני לא יודעת למה ככל שאיין יותר סמרטוט של פופי ככה זה יותר נוגע לי ללב. אבל באמת הוא ככ תלוי בה וזקוק לה שזה ממש לא בריא וטוב מצידה שהיא לוקחת מרחק והוא גם באמת זקוק לה אבל עדיין מאד אנוכי ולא מבין מה *היא* צריכה. כאילו הוא לא מסוגל כי הוא באמת חושב שהוא עוזר ויש לו כוונות טובות אבל הוא לא מסוגל לראות מעבר לעצמו או לחשוב שלאנשים יש צרכים שונים ממנו. זה טראגי. ומצד שני הוא היה כזה עצוב כשהיא עזבה אותו שזה שבר אותי🥺🥺
את כזאת סופטי! |פטיש|
אני רוצה איין מצחיק!
אני רוצה דיוויד מצחיק!
אני רוצה פופי מצחיקה!
|שפם|

didalf

Well-known member
כן. וגם, מה עם קצת אתיקה? ;-# :-D
מעולם לא הייתה שם:-D

את כזאת סופטי! |פטיש|
אני קראתי סוויפטי. אז דה.
אני רוצה איין מצחיק!
אני רוצה דיוויד מצחיק!
אני רוצה פופי מצחיקה!
אני גם. אבל אני גם אולסו אוהבת איין עצובי 🥺

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה באמת מגוחך להשוות את זה להעבדת ילדים במדינות עולם שלישי. אבל היא זאת שעשתה את ההשוואה הזאת.
זה באמת הגיוני לעשות רגולציה כלשהי שתבטיח שהילדים לפחות ירוויחו כמו שצריך מהמשחקים שהם יוצרים. אבל זה מצחיק גם כי אם בכלל הם לא היו מרוויחים כלום אז לא היו יכולים להגדיר את זה כעבודת ילדים.
זה מאוד מזכיר לי את כל העניין עם יו-טיוב. יו-טיוב עצמה לא מייצרת תוכן אלא מרוויחה מכך שאנשים אחרים מייצרים תוכן ומשלמת להם על זה. גם שם זה הרבה פעמים ילדים.
בכל מקרה העניין האמיתי בועדה הזאת היא מה לומר והאמירה של דייויד באמת הייתה הרבה סתם חסר תוכן עם כביכול מסר טוב. אבל זה מה שהיה נחוץ שם.
אם כי רייצ'ל כנראה הייתה מסתבכת גם אם היא לא הייתה אומרת כלום בועדה כי הסרטונים שהיא פירסמה לעוקבים שלה היו כל כך בעייתיים גם ככה.
בגזרת פופי ואיין מגיעים לפיצוץ אחרי שסיימו את ההרחבה ואיין רוצה לקפוץ ישר לדבר הבא אבל פופי רוצה פסק זמן ולגרום לו להבין שהיא לא רוצה להיות יותר וורקוהוליקית והיא כן רוצה לגדל את התינוק שלה עם סטורם ולהיות אמא נוכחת, או בכלל שיהיו לה חיים מחוץ לעבודה.
ומבחינת איין זה בגדר שהיא נוטשת ומשאירה אותו מאחור.
הוא באמת מסכן בסוף.
ובכלל הוא היה יחסית נורמלי ושפוי בפרק הזה. כלומר הוא רוצה להמשיך לעבוד עם פופי. היא יכלה בהמון שלבים לפני הפיצוץ להסביר לו שהיא רוצה להיות אמא נוכחת ולקחת חופשה מהעבודה. זה לא כזה מוזר שהוא לא הבין את זה בעצמו לאור זה שהוא מכיר אותה כוורקהולית.
וברור שזה שהוא קנה היצירה של סטורם זה מטופש ולא באמת פותר, אבל גם ממש אפשר להבין איך הוא חשב שזה עוזר. היא אמרה לו שהיא תעזוב להולנד כי סטורם צריך לעבוד בשביל להרוויח כסף. היא לא הסבירה לו את כל המורכבות מעבר לזה.
ממש היה לי עצוב בשבילו כשהיאאמרה שהיא אמרה שמה שהיא רוצה זה מרחק ממנו. היא אפילו לא מציעה שהם ישארו חברים גם כשהיא לא עובדת. אומנם אני לא בטוח איך איין היה מתמודד עם דבר כזה, אבל היאאפילו לא הציעה את זה.
והסצינות היותר מצחיקות של הפרק היו לדעתי במשרד של אשת ה-HR, עם ה-QA שמאוהב בה ועושה לה סצינה מביכה, ג'ו ואנדיבראד עוזרים לה להפטר ממנו בתמורה לזה שהיא תמצא להם משרות חדשות בחברה אחרי שדיינה התפטרה והם עוזבים אותה (אני כבר לא הכי מבינה את המבנה העסקי של כל העניין אבל וואטאבר).
בכל אופן בסוף הם מגלים שכמו שהיא לא הבטיחה כלום ל-QA הפאטתי, היא גם מבחינתה לא הבטיחה שום תמורה להם. (בינינו הם לא באמת עשו כלום חוץ מלהביא לשם את החבר שלו ה-QA השני, אני לא יודעת אם הייתי מחשיבה את זה ש"הם" פתרו לה את הבעיה.)
ובסוף נראה שהיא הולכת להתחיל סטוץ עם ה-QA השני חחחח
קארול (אשת הHR) הייתה דמות אהובה עלי מאז ההופעות הספורדיות שלה בעונה 1. אז אהבתי את כל זה.
חבל שהיה כל כך מעט מג'ו ובראד.
גם ממש עצוב לי שהם נטשו ככה את דיינה. במיוחד אני מתפלא על ג'ו שהייתה כל כך נאמנה אליה. אבל גם על בראד אני מתפלא. הוא נטש את MQ כי היא שיעממה אותו.
חוץ מזה שנכון שדיינה הפסידה את המשחק הזה שהיא יצרה (אם כי עכשיו נראה שאולי היא תחזור אליו מהצד) אבל היא עכשיו סוף סוף עצמאית ובאמת יכולה להרוויח כסף בעצמה. לא ברור לי על מה הם קיבלו כסף עד עכשיו אם הם עבדו עבורה כשהיא עובדת תחת MQ ולא מרוויחה הרבה. בעצם לא ברור לי מי שילם להם. אבל עכשיו היא בעצם יכולה להרוויח כסף. אפילו אם יקח לה עכשיו שנים ליצור משחק חדש זה לפחות יהיה של החברה שלה.
חחחח זה היה מעולה
גם זכור לי שבפרק הקודם דיברו באופן די גלוי על כך שהם עובדים על ההרחבה. אולי לא בפני דייויד, אבל כן בפני אנשים אחרים.
נראה לי שזה לא החלק שמעניין אותם ממש.
שחקנים שישחקו במשחק רק ימצאו באגים ויהרסו להם את הכיף. (כמו כשהשתמשו באתי חפירה כדי לצייר איברי מין)

*מזכיר לי שפופי גם שמרה את כל ההרחבה בהארד-דרייב אחד באופן הזוי.
והיה הקטע המצחיק הזה שדיינה איימה להרוס אותו והיה ברור שפופי משקרת כשהיא אומרת שזה מגובה בהרבה מקומות.

אני לא יודעת למה ככל שאיין יותר סמרטוט של פופי ככה זה יותר נוגע לי ללב. אבל באמת הוא ככ תלוי בה וזקוק לה שזה ממש לא בריא וטוב מצידה שהיא לוקחת מרחק והוא גם באמת זקוק לה אבל עדיין מאד אנוכי ולא מבין מה *היא* צריכה. כאילו הוא לא מסוגל כי הוא באמת חושב שהוא עוזר ויש לו כוונות טובות אבל הוא לא מסוגל לראות מעבר לעצמו או לחשוב שלאנשים יש צרכים שונים ממנו. זה טראגי. ומצד שני הוא היה כזה עצוב כשהיא עזבה אותו שזה שבר אותי🥺🥺
גם אני מרחם עליו. ונכון ברור שהוא חושב כמעט רק על עצמו, אבל הוא כן מנסה לראות אותה ולעזור לה והיא ממש לא מקלה עליו (כמו שהסברתי למעלה)
אה אבל הצחיק אותי הרפרנס לפרינדס ויט בנפיטס והסרט השני חח זה ממש קטע איך הם יצאו ביחד. פרינדס ויט בנפטיס יותר חמוד.
שמתי לב הרבה פעמים לקטע הזה של סרטים תאומים. אני ממש זוכר את מה שהוא ציין על ארמגדון והסרט האחר על אסטרואיד שמאיים להרוס את כדור הארץ (ציפיתי שדיינה תאמר שאין לה מושג על מה הוא מדבר כי זה נחשב ישן עכשיו)
אני מניח שזה באמת קורה הרבה פעמים בגלל שלמישהו יש רעיון ומישהו "גונב" את הרעיון. כמו שMQ "גנבו" את הרעיון למשחק של דיינה.

למעלה