OMG למה רייצ'ל כזאת טיפשה?

מה שמעצבן זה שבתכלס יש לה פואנטה נכונה, אם הבנתי נכון את המודל של פלייפן, כלומר שזה פלטפורמה שמאפשרת למשתמש ליצור משחקים, ולהרוויח כסף מהמשחקים שיצר, אמנם לא בדיוק ברור לפי מה וכמה ומה הנתח שלהם והנתח של החברה, אבל סה"כ זה באמת נשמע כמו משהו חיובי. יתכן שיש לזה אספקטים שאני לא חושבת עליהם או אפשרות למצב של ניצול, אז זה לא בהכרח לא נכון בעקרון לנהל על זה דיון או להחיל על זה רגולציה כלשהי.
אבל בגדול נשמע לי שהיא צודקת שלהשוות את זה ל-child labor במדינות עולם שלישי זה לא נכון.
זה באמת מגוחך להשוות את זה להעבדת ילדים במדינות עולם שלישי. אבל היא זאת שעשתה את ההשוואה הזאת.
זה באמת הגיוני לעשות רגולציה כלשהי שתבטיח שהילדים לפחות ירוויחו כמו שצריך מהמשחקים שהם יוצרים. אבל זה מצחיק גם כי אם בכלל הם לא היו מרוויחים כלום אז לא היו יכולים להגדיר את זה כעבודת ילדים.
זה מאוד מזכיר לי את כל העניין עם יו-טיוב. יו-טיוב עצמה לא מייצרת תוכן אלא מרוויחה מכך שאנשים אחרים מייצרים תוכן ומשלמת להם על זה. גם שם זה הרבה פעמים ילדים.
בכל מקרה העניין האמיתי בועדה הזאת היא מה לומר והאמירה של דייויד באמת הייתה הרבה סתם חסר תוכן עם כביכול מסר טוב. אבל זה מה שהיה נחוץ שם.
אם כי רייצ'ל כנראה הייתה מסתבכת גם אם היא לא הייתה אומרת כלום בועדה כי הסרטונים שהיא פירסמה לעוקבים שלה היו כל כך בעייתיים גם ככה.
בגזרת פופי ואיין מגיעים לפיצוץ אחרי שסיימו את ההרחבה ואיין רוצה לקפוץ ישר לדבר הבא אבל פופי רוצה פסק זמן ולגרום לו להבין שהיא לא רוצה להיות יותר וורקוהוליקית והיא כן רוצה לגדל את התינוק שלה עם סטורם ולהיות אמא נוכחת, או בכלל שיהיו לה חיים מחוץ לעבודה.
ומבחינת איין זה בגדר שהיא נוטשת ומשאירה אותו מאחור.
הוא באמת מסכן בסוף.
ובכלל הוא היה יחסית נורמלי ושפוי בפרק הזה. כלומר הוא רוצה להמשיך לעבוד עם פופי. היא יכלה בהמון שלבים לפני הפיצוץ להסביר לו שהיא רוצה להיות אמא נוכחת ולקחת חופשה מהעבודה. זה לא כזה מוזר שהוא לא הבין את זה בעצמו לאור זה שהוא מכיר אותה כוורקהולית.
וברור שזה שהוא קנה היצירה של סטורם זה מטופש ולא באמת פותר, אבל גם ממש אפשר להבין איך הוא חשב שזה עוזר. היא אמרה לו שהיא תעזוב להולנד כי סטורם צריך לעבוד בשביל להרוויח כסף. היא לא הסבירה לו את כל המורכבות מעבר לזה.
ממש היה לי עצוב בשבילו כשהיאאמרה שהיא אמרה שמה שהיא רוצה זה מרחק ממנו. היא אפילו לא מציעה שהם ישארו חברים גם כשהיא לא עובדת. אומנם אני לא בטוח איך איין היה מתמודד עם דבר כזה, אבל היאאפילו לא הציעה את זה.
והסצינות היותר מצחיקות של הפרק היו לדעתי במשרד של אשת ה-HR, עם ה-QA שמאוהב בה ועושה לה סצינה מביכה, ג'ו ואנדיבראד עוזרים לה להפטר ממנו בתמורה לזה שהיא תמצא להם משרות חדשות בחברה אחרי שדיינה התפטרה והם עוזבים אותה (אני כבר לא הכי מבינה את המבנה העסקי של כל העניין אבל וואטאבר).
בכל אופן בסוף הם מגלים שכמו שהיא לא הבטיחה כלום ל-QA הפאטתי, היא גם מבחינתה לא הבטיחה שום תמורה להם. (בינינו הם לא באמת עשו כלום חוץ מלהביא לשם את החבר שלו ה-QA השני, אני לא יודעת אם הייתי מחשיבה את זה ש"הם" פתרו לה את הבעיה.)
ובסוף נראה שהיא הולכת להתחיל סטוץ עם ה-QA השני חחחח
קארול (אשת הHR) הייתה דמות אהובה עלי מאז ההופעות הספורדיות שלה בעונה 1. אז אהבתי את כל זה.
חבל שהיה כל כך מעט מג'ו ובראד.
גם ממש עצוב לי שהם נטשו ככה את דיינה. במיוחד אני מתפלא על ג'ו שהייתה כל כך נאמנה אליה. אבל גם על בראד אני מתפלא. הוא נטש את MQ כי היא שיעממה אותו.
חוץ מזה שנכון שדיינה הפסידה את המשחק הזה שהיא יצרה (אם כי עכשיו נראה שאולי היא תחזור אליו מהצד) אבל היא עכשיו סוף סוף עצמאית ובאמת יכולה להרוויח כסף בעצמה. לא ברור לי על מה הם קיבלו כסף עד עכשיו אם הם עבדו עבורה כשהיא עובדת תחת MQ ולא מרוויחה הרבה. בעצם לא ברור לי מי שילם להם. אבל עכשיו היא בעצם יכולה להרוויח כסף. אפילו אם יקח לה עכשיו שנים ליצור משחק חדש זה לפחות יהיה של החברה שלה.
אז אני שמחה שזה לא היה סתם ובאמת רפררו להמילטון חחח
רייצל לוחשת "איי אמ נוט טרואינג אווי מיי שוט"
חחחח זה היה מעולה
אז דיוויד חשב כל הזמן שאיין ופופי עובדים על "לגסי קוד" והוא האמין לזה?
גם זכור לי שבפרק הקודם דיברו באופן די גלוי על כך שהם עובדים על ההרחבה. אולי לא בפני דייויד, אבל כן בפני אנשים אחרים.
ולא הבנתי איך הם ישלבו את ההרחבה שלהם במשחק אם היא סודית?
נראה לי שזה לא החלק שמעניין אותם ממש.
שחקנים שישחקו במשחק רק ימצאו באגים ויהרסו להם את הכיף. (כמו כשהשתמשו באתי חפירה כדי לצייר איברי מין)
*מזכיר לי שפופי גם שמרה את כל ההרחבה בהארד-דרייב אחד באופן הזוי.
והיה הקטע המצחיק הזה שדיינה איימה להרוס אותו והיה ברור שפופי משקרת כשהיא אומרת שזה מגובה בהרבה מקומות.
אני לא יודעת למה ככל שאיין יותר סמרטוט של פופי ככה זה יותר נוגע לי ללב. אבל באמת הוא ככ תלוי בה וזקוק לה שזה ממש לא בריא וטוב מצידה שהיא לוקחת מרחק והוא גם באמת זקוק לה אבל עדיין מאד אנוכי ולא מבין מה *היא* צריכה. כאילו הוא לא מסוגל כי הוא באמת חושב שהוא עוזר ויש לו כוונות טובות אבל הוא לא מסוגל לראות מעבר לעצמו או לחשוב שלאנשים יש צרכים שונים ממנו. זה טראגי. ומצד שני הוא היה כזה עצוב כשהיא עזבה אותו שזה שבר אותי

גם אני מרחם עליו. ונכון ברור שהוא חושב כמעט רק על עצמו, אבל הוא כן מנסה לראות אותה ולעזור לה והיא ממש לא מקלה עליו (כמו שהסברתי למעלה)
אה אבל הצחיק אותי הרפרנס לפרינדס ויט בנפיטס והסרט השני חח זה ממש קטע איך הם יצאו ביחד. פרינדס ויט בנפטיס יותר חמוד.
שמתי לב הרבה פעמים לקטע הזה של סרטים תאומים. אני ממש זוכר את מה שהוא ציין על ארמגדון והסרט האחר על אסטרואיד שמאיים להרוס את כדור הארץ (ציפיתי שדיינה תאמר שאין לה מושג על מה הוא מדבר כי זה נחשב ישן עכשיו)
אני מניח שזה באמת קורה הרבה פעמים בגלל שלמישהו יש רעיון ומישהו "גונב" את הרעיון. כמו שMQ "גנבו" את הרעיון למשחק של דיינה.