מסע אגדי - Mythic Quest - עונה 4 🎮🕹️🧚‍♀️👾🐲

didalf

Well-known member
פרק 4X10 סוף עונה

ייאי פרק טוב לסיום.

איך אהבתי את איין ופופי היום|מאוהב| הם היו כאלה חמודים כל הפרק כל השיחות שלהם שהיו גם מקסימות וגם מצחיקות.
איך שהיא מדגימה סקס מאד מוזר והוא כזה: "איך נכנסת להריון ככה???":-D:-D
ובסוף חחח "אמרת שהתינוק חזר למעלה? את בכל הרשימות":-D
והיו עוד דברים.
כשהוא אמר משהו שהוא "תמיד אומר" אני חשבתי ומיד פופי אמרה: "בחיים לא אמרת את זה":-D
והם מצליחים להיות רציניים וגם מצחיקים ונינוחים בו זמנית וגם איין סופסוף מצליח לעשות אתה הדבר הנכון בשבילה ולא להיות אנוכי|לב|
הייתי בטוחה אגב שמתישהו ירדו לה המים והוא יסיע אותה לבית חולים והתינוק יוולד והוא יהיה שם איתה.
אז פופי עושה רייצ'ל

ומחזירה מטוס שלם אחורה. חחחח הסיפור שלה איך היא עשתה את זה.
כי היא גילתה שאיין חזר לעבודה בלעדיה. (כי הוא ניסה להתחבר למחשב שלו לראשונה בחייו כנראה:-D)
"מה תכננת לעשות?" "להקליד משהו":-D
וכל הסצנה הזאת אני כזה אוקי זהו תתנשקו כבר שברתם אותי אני בעד.
ואז אחרי שהיא אמרה לו במשפט שלו (שהוא *תמיד* אומר) שאם יש סיכוי להצליח עם מישהו שהיא אוהבת היא חייבת לנסות ואני כזה אווו כןןןן ואז הם התחבקו. ואני כזה ובכן סדרה מרשים מאד לא הלכתם לשם בכל זאת למרות שזה היה רגע מתבקש לנשיקה. מעריכה לא אשקר. ואז בסוף הוא כן תופס אותה והם מתנשקים סופסוף ואוף כן אני מאשרת|מאוהב|
אבל אז הם מאד מבולבלים מעצמם חחחחח
זה היה חייב לקרות היה שם יותר מידי מתח. גם עם עכשיו הם יבינו שלא בקטע כזה. היו צריכים להוציא את זה מהסיסטם.
אני עדיין לא בטוחה אם הם באמת צריכים להיות ביחד ביחד כזוג. אבל הם צריכים להיות ביחד בכל מובן אחר. זה מוזר. אבל העיקר שהם ביחד|לב|

ההתחלה עם התגובות של כולם להרחבה ודייויד הייתה משעשעת.
זה שהוא מבקש מרייצ'ל בעיקר לשתוק:-D
דיינה צריכה להרגע "המקודדת הגדולה בדורה" עלק.

חחח כל הידע של ג'ו על הצרפתים משעשע:-D
חחחח וג'ו קיבלה קידום והיא עצובה כי יעודה בחיים הוא להיות עוזרת:-D

קרול חולמת על מתחרים הגרסה הגריאטרית:-D. כן את צריכה טיפול חמודה. חח איך היא יצאה מהמעלית:-D

ידעתי שבראד לא יבגוד בחברה עם הדיסקאון קי. הוא חזר למקומו להסתכל על הרבה מסכים.

didalf

Well-known member
סייד קווסט פרק 1

אז פרק 1 עוסק בפיל המעצב שאני זוכרת במעומעם את איין ופופי צועקים עליו תמיד.

הוא בחופשה עם החברה המאד חמודה שלו אבל איין חסר גבולות כרגיל ולא מפסיק להציק לו.
וזה כמובן יוצר בעיות בינו לבין החברה שלו. זה וזה שהוא חסר בטחון בטירוף שבטוח שהוא לא מספיק טוב בשבילה.
וואי זה היה די מתסכל כי הם חמוידם ביחד וברור שהיא אוהבת אותו אז כל החרדות שלו היו מטריפות כי כאילווו דייי זה רק בראש שלך.
כאילו ברור שזה בדיוק מה שזה חרדות אבל אוף זה מתסכל.

אהבתי איך הוא העז סופסוף לעמוד בפני אייאן ולהגיד לו שיפסיק.
זה שאיין קיבל את זה סבבה היה קצת חשוד:-D
חחח איך הוא השתמש בילד:-D

אז פיל נכנע לאיין שאומר לו כמה שהוא נהדר ולחרדות שלו במקביל ונוסע ליפן לעזור לאיין.
(איכססס האוזן הסתרתי את המסך:-D)
איין הוא סוג של בוס/בעל מתעלל כזה עם איך שהוא מחמיא לו ומעלה את הבטחון מצד אחד אבל בעצם לא נותן לו לחיות מצד שני.
לא הבנתי מה פשר הריקוד בסוף עם קריפ היפני אבל אוקי. כאילו ההתפכחות שלו אני מניחה.

אבל שמחתי לגלות שהוא אזר את האומץ להתפטר בסוף והציע נישואים לחברה החמודה שלו.

אולסו למה היא רוצה כלב כזה מכוער?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני ביום מחלה אז ראיתי את הפרק מוקדם יחסית ויש לי תגובות אבל אני אין לי כוח כרגע.
גם התחלתי סייד קווסט ונחמד. ועכשיו סיימתי את פרק 3 ודווקא עליו יש לי כמה מילים.

בהתחלה ממש לא התחברתי לפרק.
אין לי חיבור מיוחד למוזיקה והעובדה שזה קונצרט שלם של מוזיקה של משחק מחשב רק גורם לזה להרגיש לי יותר מרוחק.
אבל בסופו של דבר זה יצא הפרק שהכי התחברתי איתו.
החרדה של הבחורה, הניסיון לפרפקציוניזם. איך שהכל נעשה יותר ויותר צורם בשבילה. זה איכשהו במקביל לחלוטין לא קשור לחיים שלי ובכל זאת כן.
היה ברור שבסוף היא תחזור למוזיקה או תשמע אותה שוב, אבל זה נעשה בדרך קסומה והיה יפה איך זה חזר בסוף אל ילדה שמרגישה את הקסם של המוזיקה או משהו כזה.

גם הסוג של הופעת אורח של איין הנודניק הייתה מצחיקה.

Lhuna3

Well-known member
להגיד שהבנתי מה רוצים מהחיים שלי? לא |שפם|
להגיד שהבנתי מה פופי רוצה מאיין? לא |שפם|
להגיד שהבנתי את ההחלטה המוזרה של הבוסים ממונטריאול? לא |שפם|
להגיד שמשהו ממש הצחיק אותי או עניין אותי? לא :-(

אני כן שמחה שזה קרה בסוף בין פופי לאיין, אני לגמרי רציתי והייתי בעד זה ועדיין.
רק הייתי שמחה אם זה היה כתוב פחות גרוע.

אז פופי עושה רייצ'ל
חחח נשבעת שכשהיא עלתה על המטוס אז גם אני ישר חשבתי על הסצינה הזאת!
חשבתי "שמישהו יקלקל את הפלאנג'י השמאלי".
זה היה חייב לקרות היה שם יותר מידי מתח. גם עם עכשיו הם יבינו שלא בקטע כזה. היו צריכים להוציא את זה מהסיסטם.
זה נכון.
אני עדיין לא בטוחה אם הם באמת צריכים להיות ביחד ביחד כזוג. אבל הם צריכים להיות ביחד בכל מובן אחר. זה מוזר. אבל העיקר שהם ביחד|לב|
אני בעד שזה ימשיך כי זה הדבר היחיד שיגרום לי להמשיך לרצות לצפות בזה. (בהנחה שתהיה עוד עונה).
לא כזה משנה לי אם זה "נכון להם" או לא.

Lhuna3

Well-known member
סייד קווסט פרק 1

אז פרק 1 עוסק בפיל המעצב שאני זוכרת במעומעם את איין ופופי צועקים עליו תמיד.

הוא בחופשה עם החברה המאד חמודה שלו אבל איין חסר גבולות כרגיל ולא מפסיק להציק לו.
וזה כמובן יוצר בעיות בינו לבין החברה שלו. זה וזה שהוא חסר בטחון בטירוף שבטוח שהוא לא מספיק טוב בשבילה.
וואי זה היה די מתסכל כי הם חמוידם ביחד וברור שהיא אוהבת אותו אז כל החרדות שלו היו מטריפות כי כאילווו דייי זה רק בראש שלך.
כאילו ברור שזה בדיוק מה שזה חרדות אבל אוף זה מתסכל.

אהבתי איך הוא העז סופסוף לעמוד בפני אייאן ולהגיד לו שיפסיק.
זה שאיין קיבל את זה סבבה היה קצת חשוד:-D
חחח איך הוא השתמש בילד:-D

אז פיל נכנע לאיין שאומר לו כמה שהוא נהדר ולחרדות שלו במקביל ונוסע ליפן לעזור לאיין.
(איכססס האוזן הסתרתי את המסך:-D)
איין הוא סוג של בוס/בעל מתעלל כזה עם איך שהוא מחמיא לו ומעלה את הבטחון מצד אחד אבל בעצם לא נותן לו לחיות מצד שני.
לא הבנתי מה פשר הריקוד בסוף עם קריפ היפני אבל אוקי. כאילו ההתפכחות שלו אני מניחה.

אבל שמחתי לגלות שהוא אזר את האומץ להתפטר בסוף והציע נישואים לחברה החמודה שלו.

אולסו למה היא רוצה כלב כזה מכוער?
כן, תכלס אין לי מה להוסיף על מה שכתבת.
פרק מאוד חמוד ושמחתי שנגמר טוב.

didalf

Well-known member
סייד קווסט פרק 2

הפעם הקשר לMQ קלוש ביותר כי מסתבר שיש להם גם חוברות קומיקס.
פרק קצת מעצבן כי כולם היו מעצבנים.
במיוחד הילדה עם הקוקיות וואי חצופה בלתי נסבלת סתמי.
ואם הקטע שלהם זה ספוילרים אז באמת לא הבנתי הם פשוט ישבו לקרוא ביחד כמו שהם אכן עשו בסוף.
כן הצחיק אותי כשהחתיך שאל את המעצבנת אם היא מדברת פורטוגזית בפורטוגזית היא מלמלה שהיא עושה בדואלינגו וזה הצחיק אותי כי אני גם לומדת פורטוגזית בדואלינגו.

מה זה איך הספקתם כבר את הסייד קווסטים?
שאלה הצופה המהירה במערב.

didalf

Well-known member
סייד קווסט פרק 3
בהתחלה ממש לא התחברתי לפרק.
האמת שהוא היה קצת משעמם ברובו
אין לי חיבור מיוחד למוזיקה והעובדה שזה קונצרט שלם של מוזיקה של משחק מחשב רק גורם לזה להרגיש לי יותר מרוחק.
דווקא אני אוהבת מוזיקה אבל עדיין.
כן אהבתי שלרגעים המנגינה הזכירה לי את הנוקמים ובאחרים את פנטום האופרה.
אבל בסופו של דבר זה יצא הפרק שהכי התחברתי איתו.
החרדה של הבחורה, הניסיון לפרפקציוניזם. איך שהכל נעשה יותר ויותר צורם בשבילה. זה איכשהו במקביל לחלוטין לא קשור לחיים שלי ובכל זאת כן.
כן כי זה רלוונטי לכולם. כשאתה חושב שאתה יודע מה החלום שלך ומגיע אליו וזה הופך לסיוט בעצם ואז אתה לא יודע מה לעשות עם עצמך.
אומרים ש"תעבוד במה שאתה אוהב ולא תעבוד יום בחיים שלך" אבל לפעמים נראה לי שדווקא להפוך את מה שאתה אוהב לעבודה זה מה שהורס את זה.
היה ברור שבסוף היא תחזור למוזיקה או תשמע אותה שוב, אבל זה נעשה בדרך קסומה והיה יפה איך זה חזר בסוף אל ילדה שמרגישה את הקסם של המוזיקה או משהו כזה.
כן הסוף היה מקסים.
גם הסוג של הופעת אורח של איין הנודניק הייתה מצחיקה.
חחחחחחחח כן:-D

טוב 4 כבר יחכה למחר כי יש ארץ נהדרת.

Lhuna3

Well-known member
סייד קווסט פרק 2

הפעם הקשר לMQ קלוש ביותר כי מסתבר שיש להם גם חוברות קומיקס.
פרק קצת מעצבן כי כולם היו מעצבנים.
במיוחד הילדה עם הקוקיות וואי חצופה בלתי נסבלת סתמי.
ואם הקטע שלהם זה ספוילרים אז באמת לא הבנתי הם פשוט ישבו לקרוא ביחד כמו שהם אכן עשו בסוף.
כן הצחיק אותי כשהחתיך שאל את המעצבנת אם היא מדברת פורטוגזית בפורטוגזית היא מלמלה שהיא עושה בדואלינגו וזה הצחיק אותי כי אני גם לומדת פורטוגזית בדואלינגו.
אוקיי לא התעצבנתי מזה כמוך, אבל גם לא מצאתי עניין בזה במיוחד.
כאילו נראה לי שזה בא להגיד משהו על תרבות של גיקים ואאוטסיידרים, שאני כן קצת מתחברת לזה בעקרון, אבל בכל זאת זה לא באמת נגע בי, שום דמות לא היתה מספיק נוגעת ללב מבחינתי, לא יודעת... אולי גם כי אני לא בקטע של קומיקסים אז התקשיתי להתחבר לכל מה שהם דיברו עליו.

Lhuna3

Well-known member
בגדול הרגשתי די כמו שכתבתם. בחלקים זה היה קצת משעמם אבל בסופו של דבר הצליח לרגש ולגעת.
התחברתי אל הדמות הראשית, הצליחו להעביר ממש יפה את הרגשות שלה ובצורה מיוחדת.
והעבירו מחשבות מעניינות (שאין לי כוח לנסות לנסח לעצמי בדיוק).

didalf

Well-known member
אוקיי לא התעצבנתי מזה כמוך, אבל גם לא מצאתי עניין בזה במיוחד.
כאילו נראה לי שזה בא להגיד משהו על תרבות של גיקים ואאוטסיידרים, שאני כן קצת מתחברת לזה בעקרון, אבל בכל זאת זה לא באמת נגע בי, שום דמות לא היתה מספיק נוגעת ללב מבחינתי, לא יודעת... אולי גם כי אני לא בקטע של קומיקסים אז התקשיתי להתחבר לכל מה שהם דיברו עליו.
כן אני מניחה זה בא להגיד שגם הם אנשים מעצבנים סהכ.
אה אבל כן לחיוב שכחתי להגיד שבעלת החנות הייתה הכי חמודה וגם מסכנה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ייאי פרק טוב לסיום.
היה די טוב בסופו של דבר. יותר טוב מהפרק הקודם זה בטוח
להגיד שהבנתי מה רוצים מהחיים שלי? לא |שפם|
להגיד שהבנתי מה פופי רוצה מאיין? לא |שפם|
להגיד שהבנתי את ההחלטה המוזרה של הבוסים ממונטריאול? לא |שפם|
להגיד שמשהו ממש הצחיק אותי או עניין אותי? לא :-(

אני כן שמחה שזה קרה בסוף בין פופי לאיין, אני לגמרי רציתי והייתי בעד זה ועדיין.
רק הייתי שמחה אם זה היה כתוב פחות גרוע.
חחחחח
כנראה אהבתי יותר ממך.
ואני דווקא לא בטוח אם אני מרוצה מהעניין בין פופי ואיין בסוף.
אני כן מרוצה לפחות שאם זה אמור לקרות אז שזה לא נמתח עוד יותר.
וברור שלשם זה מכוון.

מה שלא אהבתי זה שהיה ברור שהעונה תסתיים ככה.
ואני לא מתכוון לנשיקה (אם כי זה גם לא היה ממש מפתיע כבר)
אלא לכך ששוב סוף העונה יעסוק בזה שפופי ואיין היו במשבר עמוק ביחסים שלהם והם מצליחים לפתור אותו, להגיע להבנות ברמה שהם לא הגיעו אליהן בעבר ועכשיו הם יודעים איך להמשיך יחד בטוב.
ואז זה יתחיל כשהם יחד בטוב בתחילת עונה הבאה. ואז שוב זה יהרס.
זאת רק עונה רביעית אבל איכשהו זה מרגיש כאילו זה חזר על עצמו כבר 6 עונות.

איך אהבתי את איין ופופי היום|מאוהב| הם היו כאלה חמודים כל הפרק כל השיחות שלהם שהיו גם מקסימות וגם מצחיקות.
איך שהיא מדגימה סקס מאד מוזר והוא כזה: "איך נכנסת להריון ככה???":-D:-D
ובסוף חחח "אמרת שהתינוק חזר למעלה? את בכל הרשימות":-D
והיו עוד דברים.
כן, כל הדברים האלו היו מצחיקים. ולכן לרוב אהבתי את הפרק. (בפרק שעבר גם לא היו דברים מצחיקים)
כשהוא אמר משהו שהוא "תמיד אומר" אני חשבתי ומיד פופי אמרה: "בחיים לא אמרת את זה":-D
שזה מצחיק אבל מרגיש מטופש אבל כל כך שווה את זה בשביל איך שחוזרים לזה בסוף
והם מצליחים להיות רציניים וגם מצחיקים ונינוחים בו זמנית וגם איין סופסוף מצליח לעשות אתה הדבר הנכון בשבילה ולא להיות אנוכי|לב|
אבל האם זה לא גם מה שהוא עושה בכל סיום עונה?
הייתי בטוחה אגב שמתישהו ירדו לה המים והוא יסיע אותה לבית חולים והתינוק יוולד והוא יהיה שם איתה.
וואי גם אני הייתי בטוח שזה יקרה (במיוחד כי בדיוק ראיתי את זה קורה בסדרה אחרת)
אז פופי עושה רייצ'ל

ומחזירה מטוס שלם אחורה.
חחח נשבעת שכשהיא עלתה על המטוס אז גם אני ישר חשבתי על הסצינה הזאת!
חשבתי "שמישהו יקלקל את הפלאנג'י השמאלי".
חחחחחחח
אני לא חשבתי על זה, אבל זה מעולה.
אם כי עשו יפה איך שעשו את הטרופ של הלעצור את המטוס אבל הגזימו אותו לכך שהיא בעצם גרמה להם להנחית את המטוס חזרה אחרי המראה. את זה אני לא זוכר שעשו בשום מקום (אני לא יודע לגבי מציאות, אני מדבר על סדרות וסרטים)
כי היא גילתה שאיין חזר לעבודה בלעדיה. (כי הוא ניסה להתחבר למחשב שלו לראשונה בחייו כנראה:-D)
"מה תכננת לעשות?" "להקליד משהו":-D
זה מצחיק, אבל גם מטופש. כי הרי הוא כן עבד בעבר. בעבר הוא גם לא חלק איתה משרד.
ואז אחרי שהיא אמרה לו במשפט שלו (שהוא *תמיד* אומר) שאם יש סיכוי להצליח עם מישהו שהיא אוהבת היא חייבת לנסות ואני כזה אווו כןןןן ואז הם התחבקו. ואני כזה ובכן סדרה מרשים מאד לא הלכתם לשם בכל זאת למרות שזה היה רגע מתבקש לנשיקה. מעריכה לא אשקר. ואז בסוף הוא כן תופס אותה והם מתנשקים סופסוף ואוף כן אני מאשרת|מאוהב|
אבל אז הם מאד מבולבלים מעצמם חחחחח
זה שהם היו מבולבלים זה מאוד טרופ ברור. דווקא הייתי אוהב את זה יותר בלי זה. זה גם היה יותר מפתיע.
אני לא יודע מה אני מעדיף - שהם יתעלמו מזה או שינסו מערכת יחסים. בעיקרון מערכת יחסים בינהם מרגישה כמו אסון שלא יאמן ויהיה לא אמין אם זה לא יהיה אסון. מד שני אם הם יתעלמו מזה אז זה יהיה רק עניין של זמן עד שהם שוב יתנשקו ואין לי כוח לחכות לזה שוב.
עד שהם יריבו שוב בפרק 5X05
ההתחלה עם התגובות של כולם להרחבה ודייויד הייתה משעשעת.
זה שהוא מבקש מרייצ'ל בעיקר לשתוק:-D
דיינה צריכה להרגע "המקודדת הגדולה בדורה" עלק.
וואו באמת השתן של דיינה עלה יותר מידי לראש. היא תמיד הייתה כל כך מעצבנת?
והאם היא לא סירבה לעבודה הזאת בפרק הקודם?

רייצ'ל כמובן לא ממש מצליחה לשתוק.
חחח כל הידע של ג'ו על הצרפתים משעשע:-D
חחחח וג'ו קיבלה קידום והיא עצובה כי יעודה בחיים הוא להיות עוזרת:-D
נראה לי שג'ו היא האדם שאני הכי אוהב כרגע בסדרה. וזה מאוד מוזר לי.
אני אוהב את זה שהיא רוצה להיות עוזרת אבל קידמו אותה להיות מנהלת.
והקטע הוא גם שעכשיו אף פעם היא לא תוכל להיות עוזרת כי מי יעסיק מישהי שהייתה מנהלת בתור עוזרת.
(כלומר בעולם האמיתי נראה לי שזה לא הגיוני, בעולם של הסדרה הכל אפשרי)
קרול חולמת על מתחרים הגרסה הגריאטרית:-D. כן את צריכה טיפול חמודה. חח איך היא יצאה מהמעלית:-D
אפילו את קרול הפכו למשעממת?
ידעתי שבראד לא יבגוד בחברה עם הדיסקאון קי. הוא חזר למקומו להסתכל על הרבה מסכים.
אוקי אבל מה הקטע?
האם לא הייתה איתו עלילה של זה שהוא לא יכל להמשיך לעבוד בזה כי הוא היה בכלא ולכן הוא לימד את רייצ'ל לעשות את זה ואז הוא רצה לעבוד עם דיינה בשביל האתגר הבא. אבל נראה שהכותבים שכחו מזה או השתעממו מזה והחליטו לחזור אחורה לחלוטין.
אם כי גם הרעיון שהוא "יבגוד" עם הדיסקאוןקי לא היה מעניין.

didalf

Well-known member
:-D אני לא יודעת אם כתבת את זה ברצינות או בצחוק
ברצינות|תוהה|

שזה מצחיק אבל מרגיש מטופש אבל כל כך שווה את זה בשביל איך שחוזרים לזה בסוף
לגמרי.
חוץ מזה מאד מתאים לאיין להגיד שהוא "תמיד אומר" משהו שהוא אף פעם לא אמר אז לא הרגיש לי מטופש.

אבל האם זה לא גם מה שהוא עושה בכל סיום עונה?
כל פעם הוא מתקדם ולומד עוד קצת. כי גם הצרכים של פופי משתנים.

אם כי עשו יפה איך שעשו את הטרופ של הלעצור את המטוס אבל הגזימו אותו לכך שהיא בעצם גרמה להם להנחית את המטוס חזרה אחרי המראה. את זה אני לא זוכר שעשו בשום מקום (אני לא יודע לגבי מציאות, אני מדבר על סדרות וסרטים)
ליטרלי רייצ'ל

וואו באמת השתן של דיינה עלה יותר מידי לראש. היא תמיד הייתה כל כך מעצבנת?
לא נראה לי, הקצינו אותה.
בעונה הראשונה הן היו חמודות.
והאם היא לא סירבה לעבודה הזאת בפרק הקודם?
כן אבל נראה לי שההרחבה שינתה את דעתה כי היא כזאת מדהימה.

limors2

Active member
מאד אהבתי את פרק הסיום, מלבד את ההחלטה התמוהה להציב את ג׳ו בראש של הכל. לא כי אני חושבת שהיא תהיה גרועה בזה, אלא כי באיזה עולם הגיוני (והסדרה כן שומרת על הגיוניות) ממנים עוזרת אישית למשרה האדמיניסטרטיבית הכי בכירה במשרד? איזו שטות.
כן אהבתי את שברון הלב שלה מההחלטה, ואת כל. הקונספירציה בצרפתית שהובילה לשם, אבל ההחלטה עדיין מוזרה מאד.

איאן ופופי חמודים. ממש. אין מה לומר, הם בנו את השינויים בדמויות ובמערכת היחסים שלהם בצורה מעולה, וממש הייתי בעד הנשיקה הזו ואיך שהיא קרתה. ובמיוחד את איך שהיא הסתיימה, כי נראה לי שגם רובנו רצינו שהיא תקרה אבל זה עדיין סופר מוזר לנו. ואני מאד חוששת מאיך יתייחסו לזה בעתיד והאם הם יחזרו להתנהגויות קלישאתיות של will they won't they. כי אין לי כוח לזה.

סייד קווסט, איך היא? הפרקים משתווים לעונה הזו, או לסטנד אלונים של העונות הראשונות? כי יש לי מלא לראות ולשחק כרגע, ולא הכי בא לי על זה אם זה יהיה דומה לעונה הזו :/

למעלה