מסע אגדי - Mythic Quest - עונה 4 🎮🕹️🧚‍♀️👾🐲

טוני החתול

Well-known member
מנהל
והצחיק אותי שיצא לו איזה חיקוי של דון דרייפר כי זה רפרנס לקומיוניטי היה קטע שלם כזה עם עאבד.
חחחחחח גם אני חשבתי על זה.
אני גם זוכר בדיוק את הסצנה שבה דון צועק את המשפט הזה: That's what the money is for
(חוץ מזה שמאוד מרגיש שהם הולכים בכיוון של להתאהב, אבל יתכן שזו הטעיה)
זה בהחלט מרגיש ככה ואני מקווה שזה לא
אני מתה על ג׳ו :-D:-D:-D:-D:-D היא דמות פשוט מצויינת. כן טיפונת (ממש טיפה) מפריע לי שבזמן שכולם מחפשים את הייעוד החדש שלהם ומתפתחים היא מגלה שהיא רוצה להיות בדיוק אותו דבר, אבל.... זה לא באמת מפריע לי כי אני מתה עליה.
כן, היא מעולה.
אני בכלל לא זוכר מי אמר לה שהיא צריכה למצוא ייעוד חדש ולמה היא הסכימה לזה
אאיין (איך כותבים את זה בעברית?)
אני זוכר שבעונה 1 או 2 גילינו שהשם שלו בעצם היה איאן רגיל והוא פשוט שינה את זה כי הוא רצה להיות מיוחד.
מערכת היחסים שלו עם פופי ממש לא בריאה (אבל לא בהכרח רעילה), אבל אני רוצה שהם יפתרו את זה וישארו ביחד :-( במובן הלא רומנטי, למרות שגם אני מרגישה שהם קצת דוחפים לכיוון הזה, וזה מרגיש לי שאני כבר קצת בסדר עם זה. שזה אומר שהם עושים עבודה מאד טובה בלדחוף לכיוון הזה בעדינות |פנים|
הבעיה שלי עם כל קו העלילה של הקשר בינהם זה שאנחנו כבר 4 עונות דשים בזה. וכל עונה נראה כאילו הם עושים גילוי ומתקדמים הלאה, אבל בפועל עדיין תקועים.

Lhuna3

Well-known member
אני זוכר שבעונה 1 או 2 גילינו שהשם שלו בעצם היה איאן רגיל והוא פשוט שינה את זה כי הוא רצה להיות מיוחד.
אם אני זוכרת נכון זה היה בגלל שאיאן זה גם השם של אבא שלו, ולא הוא רצה להקרא כמוהו כי הוא שונא אותו או משהו.
מי מאשר שלא המצאתי את זה?

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
חחחחחח גם אני חשבתי על זה.
חחח ידעתי שאתה תשים לב

אני בכלל לא זוכר מי אמר לה שהיא צריכה למצוא ייעוד חדש ולמה היא הסכימה לזה
דיינה אמרה לה בפרק שעבר

אם אני זוכרת נכון זה היה בגלל שאיאן זה גם השם של אבא שלו, ולא הוא רצה להקרא כמוהו כי הוא שונא אותו או משהו.
מי מאשר שלא המצאתי את זה?
כן וזה היה בעונה 3 בפרק המיוחד שעסק באייאן ופופי הצעירים (אני יודעת כי קראתי את השרשורים של העונה הקודמת:-P:)

didalf

Well-known member
פרק 4X04

אווו רצח כתוב היטב. פאן!!
תגידו אנשים באמריקה באמת משחקים בדבר הזה כולל התלבוושת והכל? כי ראיתי את זה באיזה מליון סדרות וסרטים (בדכ מישהו נרצח באמת כי כמובן) וכאילו זה מבוסס על דבר אמיתי?

חחחחח איך מתאים לג'ו להיות המנחה הקריפית של האירוע:-D

אני גם הייתי בטוחה שאיין ארגן את הדבר הזה זה מתאים לו כי הוא מוזר ועשיר.

אז ג'ו מסבירה לכולם את חוקי המשחק.
קרול: "למה הנבל שחור?"
ג'ו: "... כי זה שנות ה40?":-D:-D

חחח ואז היא מסבירה את המשחק ואני כזה אה אמונג אס ואז כל אחד מהדמויות זורק שם אחר לאותו משחק:-D

הרציחות היו מרשימות למדי. במיוחד של סטורם. לרגע נבהלתי שהם אשכרה יהפכו את זה לרצח אמיתי. אבל לא. וכולם כזה: "וואו שיחקת אותה":-D
וקרול לא מרשה לג'ו לביים רצח גרפי מידי:-D

לא זוכרת באיזה הקשר איין אמר "טו ספיל דה קופי" וכולם כזה "זה תה":-D

וואי מסכן אייאן. הוא היה ממש עצוב ומודאג הפרק הוא באמת דואג לפופי. בין אם הוא מאוהב בה ולא מבין את זה ובין אם הוא באמת אוהב אותה לא בקטע רומנטי היא ממש חשובה לו. זה היה קצת אכזרי שהכל היה מתיחה. באמת אכפת לו ממנה. הוא היה כזה עצובי זה היה חמוד רציתי לחבק אותו:-]
נראה לי אבל שהוא נרגע כשהוא הבין שגם פופי לא רואה את זה רציני במיוחד וסטורם תיכף עוזב. כי אז רק הוא התחיל להיות נחמד אליו.

אבל כן יש משהו חמוד בזה שסטורם אשכרה מוצא את הבדיחות הגרועות של פופי מצחיקות. זה באמת הופך אותו למישהו ששוווה לה לשמור חח

לא הבנתי איך קרה שכולם שילמו לג'ו לארגן מסיבה? לכולם היה אותו רעיון או מה?8-*
אההה אולי דיינה דחפה את כולם לאותו רעיון כי המאסטרמיינד בעצם אוקי לא קלטתי את זה בפרק עצמו חח. אבל אם היא שתלה את הרעיון אצל כולם למה הם לא חשבו שזאת היא? איך היא שתלה אצל כולם אותו רעיון בלי שהם ישימו לב???
אוו זה היה מאד חמוד מצידה איזה השקעה. אהבתי שהיא אפילו הביאה את ספת הטסטריות וככה רייצ'ל עלתה על הכל.
ואז כשהיא שלפה טבעת במקום קלף חמוד מאד מאד|לב|
חחח וגם: "נשבעת בכלב!!"
"הודעתי לו מראש שיחדתי אותו בחטיף":-D

חשבתי שפופי בהריון בערך 3 שניות לפני שקרול אמרה לה כשהיא אמרה שהיא "לא פגשה סוכריית גומי שהיא לא אהבה". (אלוהים ישמור התזונה של הבחורה הזאת גורמת לי להראות כמו גורו בריאות|פנים|).
או או:-0
אמאלה אסור לפופי להביא ילד היא בקושי מסוגלת לדאוג לעצמה גיזס קרייסט:-D

לסיכום איזה פרק כיפי!

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז ג'ו מסבירה לכולם את חוקי המשחק.
קרול: "למה הנבל שחור?"
ג'ו: "... כי זה שנות ה40?":-D:-D
חחחחח
ואז היא מתעצבנת כי גרמו לה לצאת מהדמות והמבטא
הרציחות היו מרשימות למדי. במיוחד של סטורם. לרגע נבהלתי שהם אשכרה יהפכו את זה לרצח אמיתי. אבל לא. וכולם כזה: "וואו שיחקת אותה":-D
חחחחחח זה הקטע שהכי אהבתי.
הייתי לשניה בחשש שהולכים לרצח אמיתי, אז טוב שמהר הבהירו שזה לא.
וקרול לא מרשה לג'ו לביים רצח גרפי מידי:-D
חחחחחחח
לא זוכרת באיזה הקשר איין אמר "טו ספיל דה קופי" וכולם כזה "זה תה":-D

וואי מסכן אייאן. הוא היה ממש עצוב ומודאג הפרק הוא באמת דואג לפופי. בין אם הוא מאוהב בה ולא מבין את זה ובין אם הוא באמת אוהב אותה לא בקטע רומנטי היא ממש חשובה לו. זה היה קצת אכזרי שהכל היה מתיחה. באמת אכפת לו ממנה. הוא היה כזה עצובי זה היה חמוד רציתי לחבק אותו:-]
באמת מסכן קצת. ובאמת מה מטרת הפראנק הזה? איך זה מוכיח שאיין פולש לעניינים שלה? הוא פשוט היה בן אדם הגון.
אגב, הנחתי שהם עובדים עליו.
נראה לי אבל שהוא נרגע כשהוא הבין שגם פופי לא רואה את זה רציני במיוחד וסטורם תיכף עוזב. כי אז רק הוא התחיל להיות נחמד אליו.

אבל כן יש משהו חמוד בזה שסטורם אשכרה מוצא את הבדיחות הגרועות של פופי מצחיקות. זה באמת הופך אותו למישהו ששוווה לה לשמור חח
כן. אני בעד ההריון אם זה יגרו לסטורם להשאר.
כלומר באופן כללי נגד ההריון, אבל זה יהיה יתרון אם הוא ישאר.
לא הבנתי איך קרה שכולם שילמו לג'ו לארגן מסיבה? לכולם היה אותו רעיון או מה?8-*
אההה אולי דיינה דחפה את כולם לאותו רעיון כי המאסטרמיינד בעצם אוקי לא קלטתי את זה בפרק עצמו חח. אבל אם היא שתלה את הרעיון אצל כולם למה הם לא חשבו שזאת היא? איך היא שתלה אצל כולם אותו רעיון בלי שהם ישימו לב???
כן, זה לא הרגיש הגיוני.
אבל אני מנסה לסספנד את זה כי לרוב בדברים האלו מרגיש בסוף לא ממש הגיוני
אוו זה היה מאד חמוד מצידה איזה השקעה. אהבתי שהיא אפילו הביאה את ספת הטסטריות וככה רייצ'ל עלתה על הכל.
ואז כשהיא שלפה טבעת במקום קלף חמוד מאד מאד|לב|
כן זה היה חמוד מאוד.
למרות שזה מרגיש מוזר כי יש משהו בקשר שלהן שאני אף פעם לא קונה. כלומר הן לא באמת מרגישות כמו זוג.
חשבתי שפופי בהריון בערך 3 שניות לפני שקרול אמרה לה כשהיא אמרה שהיא "לא פגשה סוכריית גומי שהיא לא אהבה".
כמובן שגם אני קלטתי את ההריון באוות רגע. אני חושב שאף פעם לא היה גילוי הריון בסדרה שלא התחיל מזה שלאישה היה קרייבינג מוזר, טעם מוזר של משהו או כמובן הקאה.
(אבל רק עכשיו אני קולט שאולי כבר ההקאה בתחילת הפרק הייתה רמז)
אמאלה אסור לפופי להביא ילד היא בקושי מסוגלת לדאוג לעצמה גיזס קרייסט:-D
זה יהיה אסון. אבל יכול להיות שזה יהיה אסון מצחיק.
הגיוני שהיא פשוט תשיג מישהי שתגדל את הילד בשבילה. כלומר בהנחה שהיא לא תנסה לתכנת רובוט שיעשה את זה.
לסיכום איזה פרק כיפי!
אני אוהב אותו יותר מהפרקים הקודמים בעונה. אהבתי את שינוי האווירה והגישה.
עדיין יותר מידי דרמות פופי-איין בשבילי. והסיכום של סיפור ה"מי הרוצח" היה די ג'יבריש.
ממש אהבתי את סטורם.

didalf

Well-known member
באמת מסכן קצת. ובאמת מה מטרת הפראנק הזה? איך זה מוכיח שאיין פולש לעניינים שלה? הוא פשוט היה בן אדם הגון.
נכון? לא הבנתי
אגב, הנחתי שהם עובדים עליו.
אני חשבתי את זה בשלב כלשהו ואז שכחתי שחשבתי את זה

כן. אני בעד ההריון אם זה יגרו לסטורם להשאר.
כן? לא בא לי שהוא ישאר

למרות שזה מרגיש מוזר כי יש משהו בקשר שלהן שאני אף פעם לא קונה. כלומר הן לא באמת מרגישות כמו זוג.
נכון???

כמובן שגם אני קלטתי את ההריון באוות רגע. אני חושב שאף פעם לא היה גילוי הריון בסדרה שלא התחיל מזה שלאישה היה קרייבינג מוזר, טעם מוזר של משהו או כמובן הקאה.
(אבל רק עכשיו אני קולט שאולי כבר ההקאה בתחילת הפרק הייתה רמז)
אחרת איך נדע?:-D

הגיוני שהיא פשוט תשיג מישהי שתגדל את הילד בשבילה. כלומר בהנחה שהיא לא תנסה לתכנת רובוט שיעשה את זה.
אמאלה היא בטוח תתכנת נני-רובוט:-D

Lhuna3

Well-known member
1. הנחתי וקיוויתי ממש מהשיחה של סטורם עם איין שזה מתוכנן מראש ע"י פופי, אבל לא חשבתי שבתור מתיחה שמטרתה ללמד אותו לא להתערב בענייניה - כי כמו שכתבתם זה מטופש ולא הגיוני, הרי לספר לה שהוא אמר את זה היה הדבר ההגון לעשות.
אני חשבתי שפופי וסטורם מנסים לבחון את איין אם הוא חבר טוב באמת של פופי ויספר לה.
(לא שזה הרבה יותר הגיוני, אבל קצת יותר מסתדר לי ממה שזה באמת היה, ובטח עדיף על פני המחשבה שסטורם דיבר ברצינות - שזה הכי קלישאה ולא מתאים לסדרה הזאת).

2. כתבתי בפרק הקודם או לפני זה שמרגיש כאילו העונה היא סוג של היפוך התפקידים בין פופי ואיין במידה מסויימת. אז המשקפיים הגדולים שכאילו עברו מפופי לאיין בפרק הזה מרגישים לי כאילו מסמלים את זה.

3. פרק חמוד והצעת נישואין חמודה באמת, אבל אני מודה שלא כזה נפלתי ממנו דווקא.

4. אני מאוד נגד ההריון הזה ומקווה שיתברר שלא.

5. דווקא בא לי כבר שאיין ופופי יהיו כן ביחד.

didalf

Well-known member
2. כתבתי בפרק הקודם או לפני זה שמרגיש כאילו העונה היא סוג של היפוך התפקידים בין פופי ואיין במידה מסויימת. אז המשקפיים הגדולים שכאילו עברו מפופי לאיין בפרק הזה מרגישים לי כאילו מסמלים את זה.
הא, יפה.

limors2

Active member
פרק סופר כיפי שהצליח לשמור על המסתורין שלו ממש עד הסוף, עם הגילוי שדיינה הייתה המאסטרמיינד all along, שמתאים לזה שהיא עלתה והתפתחה מבודקת זוטרת לבכירה. וזה שהיא הינדסה את כולם לשלם על המסיבה שלה היה גאוני, קודוס לה.

איאן היה מאד מסכן לאורך רוב הפרק, זה היה תעלול קצת מלוכלך שפופי עשתה לו אבל מניחה שהוא היה צריך כבר ללמוד לקח על לא לחצות קווים אישיים. אני בטוחה שהוא עדיין יחצה אותם, אבל אולי קצת יותר בזהירות.

והסוף.... איף. שונאת שמכניסים טוויסט של ילדים. למרות שיש לי הרגשה שזה הולך להפוך להיות ״פופי ואיאן מגדלים ביחד ילד״, שהולך להיות מזעזע וקורע. לזה אני דווקא בעד!

didalf

Well-known member
למרות שיש לי הרגשה שזה הולך להפוך להיות ״פופי ואיאן מגדלים ביחד ילד״, שהולך להיות מזעזע וקורע. לזה אני דווקא בעד!
וואה וואה
יכול להיות מצחיק האמת
מזל שהם עשירים הילד הזה יצטרך פסיכולוג:-D

didalf

Well-known member
פרק 4X05

פופי אחרי שהיא עשתה 7000 בדיקות "אני חושבת שאני אולי בהריון"
אייאן: "יו ט'ינק???????????????????":-D:-D

אז פופי בהריון והיא מספרת לאייאן לפני האבא. ואייאן מנסה לעזור זה היה חמוד מצידו. אבל המשחקים היו גרועים מאד:-D
הצחיק אותי ממש כשהתינוק במשחק ווידאו התחיל לירות עליה גם:-D
הייתי אמורה לזכור את השאנון הזאת? זאת האמא של הבן של אייאן? והם עדיין שוכבים רנדומלית? אוקי.
אבל היא הייתה חמוד לפופי.
יש לי תחושה שסטורם יברח לה ובאמת היא ואיין יגדלו את הילד הזה. זה דווקא יהיה חמוד.

אני מופתעת שאייאן פשוט קיבל את זה שדייויד מבטל את ההרחבה8-*
אהבתי איך רייצ'ל החזירה לדיוויד במילים שלו.

הקטע המוזר של בראד עם הפולניה (?) היה חמוד באופן מוזר8-*
או לא עכשיו הם יהיה יריבים מאוהבים. מקסים. מעניין איך זה יעבוד עם אדם חסר לב.

דיינה איי פיל יו הילדים של היום גועל נפש מי הרשה להם לצאת מהעריסה?? ועוד לנצח|שפם|
אז כאילו מצד אחד אני מבינה אותה ואהבתי את הזעם שלה. ומצד שני לא ככ כי זה התנהגות של אנשים קטנים ורעים. אבל נו זאת סדרה שתהיה כלבה בשביל העניין.

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X05
Second Skeleton
אז פופי בהריון והיא מספרת לאייאן לפני האבא. ואייאן מנסה לעזור זה היה חמוד מצידו.
הוא הגיב בצורה הרבה יותר מידי בוגרת, תומכת ולא אנוכית בשביל איך שהדמות שלו הוצגה לנו עד עכשיו, לדעתי.
הייתי אמורה לזכור את השאנון הזאת? זאת האמא של הבן של אייאן? והם עדיין שוכבים רנדומלית? אוקי.
וואי לקח לי גם זמן לקלוט, כבר שכחתי בעצם שיש לו גם את הילד הזה (שהיה נורא מצחיק בעונה 1 או 2!)
ממש לא הבנתי מי זאת בהתחלה כשפופי נפגשה איתה.
יש לי תחושה שסטורם יברח לה ובאמת היא ואיין יגדלו את הילד הזה.
יש מצב.
נכון. לאן נעלם כל האופי שלו בכלל?
הקטע המוזר של בראד עם הפולניה (?)
אני חשבתי רוסיה.
היה חמוד באופן מוזר8-*
הרג אותי שהיא אמרה לו שהוא נראה שמן.
דיינה איי פיל יו הילדים של היום גועל נפש מי הרשה להם לצאת מהעריסה?? ועוד לנצח|שפם|
|כן|
אז כאילו מצד אחד אני מבינה אותה ואהבתי את הזעם שלה. ומצד שני לא ככ כי זה התנהגות של אנשים קטנים ורעים. אבל נו זאת סדרה שתהיה כלבה בשביל העניין.
אני לגמרי מבינה את הקנאה שלה גם, ואני גם בעד שתהיה ביץ', לפחות שמישהו בסדרה הזאת ישמור על האופי שלו!

אני מרגישה צורך להתוודות שאני לא כל כך מרוצה מהעונה הזאת כרגע, וממש לא אוהבת את הכיוון שבמקום עסקי הגיימינג אנחנו עוברים להתעסק בנושא הלעוס שכבר התעסקנו בו במיליון סדרות אחרות של הריון לא צפוי, וגם לא נראה שבצורה מקורית במיוחד, כאילו כל החששות של איך אני אהיה אמא וזה, ואיך הבנזוג מגיב וכולי |ישן| לא בשביל זה התכנסנו! |פטיש|
נגמר לכם החומרים על נושא הסדרה? אז קפלו וזהו.

didalf

Well-known member
וואי לקח לי גם זמן לקלוט, כבר שכחתי בעצם שיש לו גם את הילד הזה (שהיה נורא מצחיק בעונה 1 או 2!)
ממש לא הבנתי מי זאת בהתחלה כשפופי נפגשה איתה.
אני גם לא עד שהמשיחה הבנתי שזאת אותה אחת מהמשחק.
ואז מהמשך השיחה הבנתי שזאת כנראה האמא של הילד.
אבל לזכור? נופ

הוא הגיב בצורה הרבה יותר מידי בוגרת, תומכת ולא אנוכית בשביל איך שהדמות שלו הוצגה לנו עד עכשיו, לדעתי.
נכון. לאן נעלם כל האופי שלו בכלל?
בכללי איין קצת מובס העונה. אבל איכשהו אני מוצאת את זה חמוד. ככ אכפת לו מפופי ואיך שהוא פגע בה בעונה הקודמת אז הוא ממש מתאמץ כל הזמן לשמור על הגבולות שלה ולהגן עליה ולתמוך בה. וכן זה הופך אותו לטיפה יותר בוגר ולפחות משוגע אבל אני מוצאת את זה גם קצת אדורבל משומה. כאילו בין אם זה רומנטי או לא, הוא ממש אוהב אותה🥹

אני חשבתי רוסיה.
אני חושבת שזה פולנית כי אני חושבת שבראד חצי פולני. לא בטוחה אם אמרו את זה בסדרה או שבכלל בקומיונטי:-D
אבל נראה לי שבשתיהן כי זה נכון גם לשחקן.

הרג אותי שהיא אמרה לו שהוא נראה שמן.
:-D

אני לגמרי מבינה את הקנאה שלה גם, ואני גם בעד שתהיה ביץ', לפחות שמישהו בסדרה הזאת ישמור על האופי שלו!
חחח כן מה כולם נהיו נחמדים

אני מרגישה צורך להתוודות בכך שאני לא כל כך מרוצה מהעונה הזאת כרגע,
כן שמתי לב.

וממש לא אוהבת את הכיוון שבמקום עסקי הגיימינג אנחנו עוברים להתעסק בנושא הלעוס שכבר התעסקנו בו במיליון סדרות אחרות של הריון לא צפוי, וגם לא נראה שבצורה מקורית במיוחד, כאילו כל החששות של איך אני אהיה אמא וזה, ואיך הבנזוג מגיב וכולי |ישן| לא בשביל זה התכנסנו! |פטיש|
זה אישי. צריך "בידנס":-P:

Lhuna3

Well-known member
בכללי איין קצת מובס העונה. אבל איכשהו אני מוצאת את זה חמוד. ככ אכפת לו מפופי ואיך שהוא פגע בה בעונה הקודמת אז הוא ממש מתאמץ כל הזמן לשמור על הגבולות שלה ולהגן עליה ולתמוך בה. וכן זה הופך אותו לטיפה יותר בוגר ולפחות משוגע אבל אני מוצאת את זה גם קצת אדורבל משומה. כאילו בין אם זה רומנטי או לא, הוא ממש אוהב אותה🥹
זה קצת חמוד, נכון.
אבל שיהיה יותר מצחיק!
אני חושבת שזה פולנית כי אני חושבת שבראד חצי פולני. לא בטוחה אם אמרו את זה בסדרה או שבכלל בקומיונטי:-D
אבל נראה לי שבשתיהן כי זה נכון גם לשחקן.
אה אוקיי.
זה אישי. צריך "בידנס":-P:
בדיוק, תתעסקו בבי'נס!

limors2

Active member
אני דווקא בסדר עם ההתנהגות הרכה יותר של איאן עם פופי, הרגשתי שהם בנו את זה נכון ומקובל עלי שהפחד מלאבד אותה (אפילו כבר בעונה הבאה) גרם לו להיות יותר עדין ולכבד, ולנסות לעזור עם משחקי טיגון תינוקות ( :-D). אני גם חושבת שסטורם יתנדף, בעיקר כי פופי די אמרה לו שהוא יכול ללכת, ומרגיש שבהחלט נקבל את איאן ופופי מגדלים ביחד תינוק. או תינוקת. זה יהיה מחריד ונפלא!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי, זה הפרק הכי אהוב עלי עד כה בעונה
פופי אחרי שהיא עשתה 7000 בדיקות "אני חושבת שאני אולי בהריון"
אייאן: "יו ט'ינק???????????????????":-D:-D

אז פופי בהריון והיא מספרת לאייאן לפני האבא. ואייאן מנסה לעזור זה היה חמוד מצידו. אבל המשחקים היו גרועים מאד:-D
זה היה הורס. המשחק של המטבח יכול קצת באמת להקביל ללחץ עם תינוק. קצת פחות מתאים זה שצריך לטגן את התינוק :-D
הצחיק אותי ממש כשהתינוק במשחק ווידאו התחיל לירות עליה גם:-D
וזה דווקא בהתחלה הרגיש כמו משחק יותר מתאים כי באמת פופי יכולה להוכיח לעצמה שהיא טובה בלדאוג לתינוק בכך שהיא נלחמת בחוטפים כדי להציל אותו.
אבל אז הוא גם התחיל לירות והיא נאלצה לפוצץ אותו :-D
זה מעניין שאני די מהר פתאום קלטתי שאולי זאת היא. אולי כי כשהתחילה העונה נזכרתי שהוא קיים ותהיתי אם נראה אותו (נראה לי שראו ילד בטריילר לעונה ותהיתי אם זה הוא, למרות שהגיוני שלא כי עבר כל כך הרבה זמן מאז עונה 1 שהוא בטח כבר לא ילד)
אולי בעצם חשבתי על זה גם כי בשלב מסוים תהיתי אם יתייחסו לכך שלאיין יש ילד. או שבעצם חשבתי על זה בעקבות זה שראו אותה. איכשהו את זה אני לא זוכר אבל אני כן זוכר שכשראו אותה עוד בגרפיקה אז תהיתי אם זאת היא. ואפילו חשבתי שאולי לא יכלו להביא את השחקנית אז רק נראה אותה בפרק באופן דיגיטלי כזה.
אבל היא הייתה חמוד לפופי.
כן, כשהיא אמרה לה שהיא תהיה אמא נוראית. ואז עשתה את הרווח הכי גדול שאפשר ואז אמרה "לא נתת לי לסיים" ממש... היא עצרה בכוונה בשביל האפקט.
אבל היה ברור הכוונה שלה גם בלי שהיא תסביר.
אם כי הסיפור על הסמים היה פחות צפוי. (מזכיר משהו משיימלס)
יש לי תחושה שסטורם יברח לה ובאמת היא ואיין יגדלו את הילד הזה. זה דווקא יהיה חמוד.
אני לא בטוח אם המושג יברח זה נכון כשהיא אומרת לו לעזוב והוא מראש לא מתחייב לשום דבר. אבל כן, די ברור שהוא מעוניין כרגע בילד. אולי בהמשך הוא ירצה להיות חלק. בכל מקרה אני מבין שתמיכה כספית היא לא צריכה כנראה.
כן, זה באמת מצופה שהוא יעשה יותר עניין. כנראה העניין עם פופי עירער אותו באמת.
אהבתי איך רייצ'ל החזירה לדיוויד במילים שלו.
חחחח בידנס
הקטע המוזר של בראד עם הפולניה (?) היה חמוד באופן מוזר8-*
לבראד יש לב. הוא פשוט מוזר. ואפל.
1740090522779.png
כן, ממש לא אהבתי את ההתנהגות של דיינה בסוף. זה היה צפוי ומאכזב.
והנערה באמת לא עשתה משהו מגעיל. או לפחות נראה לי שבאמת לא התכוונה לעשות משהו מגעיל. דיינה פשוט מקנאה.

הוא לפעמים סוג של בוגר.
ופופי היא באמת משהו יוצא דופן בחיים שלו.
חוץ מזה בשלב מסויים הוא כן התעקש שתפסיק להתעסק בתינוק ותחזור להתעסק במשחק מחשב.

אני מרגישה צורך להתוודות שאני לא כל כך מרוצה מהעונה הזאת כרגע, וממש לא אוהבת את הכיוון שבמקום עסקי הגיימינג אנחנו עוברים להתעסק בנושא הלעוס שכבר התעסקנו בו במיליון סדרות אחרות של הריון לא צפוי, וגם לא נראה שבצורה מקורית במיוחד, כאילו כל החששות של איך אני אהיה אמא וזה, ואיך הבנזוג מגיב וכולי |ישן| לא בשביל זה התכנסנו! |פטיש|
נגמר לכם החומרים על נושא הסדרה? אז קפלו וזהו.
נכון שהנושא של הריון לא צפוי נעשה מיליון פעם ומרוב הבחינות באמת זה באמת לא שונה. אפילו הקטע של משחקי המחשב של איין הם רק גימיק של הפרק הזה ולא הבדל משמעותי.
מה שהופך את זה למעניין מבחינתי זאת מערכת היחסים הייחודית של איין ופופי ועצם הדמות של פופי שהיא הזיה בפני עצמה.

מבחינתי הפרק הזה היה הכי טוב בעונה כי מרגיש לי שזה נותן אופציה למקום חדש להתקדם איתו במערכת היחסים של איין ופופי.
כמו שאמרתי לדעתי אחרי אחד הפרקים הקודמים - הרגיש לי שחוזרים על עצמם עם כל מערכת היחסים הזאת שלהם כי כל פעם הם רבים ומשלימים והורסניים אחד כלפי השני ואז משלימים וזה פשוט חוזר. תינוק זה לפחות משהו חדש.

ונכון שמתרחקים מנושא הגיימינג, אבל זה ממש לא משהו שמשך אותי בסדרה מההתחלה.

אני דווקא בסדר עם ההתנהגות הרכה יותר של איאן עם פופי, הרגשתי שהם בנו את זה נכון ומקובל עלי שהפחד מלאבד אותה (אפילו כבר בעונה הבאה) גרם לו להיות יותר עדין ולכבד, ולנסות
בדיוק מה שאני מרגיש
לעזור עם משחקי טיגון תינוקות ( :-D).
(מי לא רצה לטגן את התינוק שלו לפעמים :p )
אני גם חושבת שסטורם יתנדף, בעיקר כי פופי די אמרה לו שהוא יכול ללכת,
מי צריך אותו? (כלומר הילד או הילדה אולי בשלב כלשהו בחיים כי אם דמות האב היחידה שתהיה לו זה איין זה די רע)
ומרגיש שבהחלט נקבל את איאן ופופי מגדלים ביחד תינוק. או תינוקת. זה יהיה מחריד ונפלא!
לחלוטין ההרגשה שלי. ממש מחריד. וממש נפלא.

אבל חלק ממה שיהיה ממש נוראי אם הוא באמת יגדל איתה את התינוק - זה אם הוא יהיה מוכן לעשות את זה עבור הילד שלה אבל לא עבור הילד שלו.
כלומר מילא אם הוא לא יכול להיות אבא כי הוא מתוסבך מידי בשביל זה וממש לא מסוגל. אבל אם הוא מסוגל לעשות את זה, אבל רק לא עם הילד שלו זה עוד יותר גרוע.

*קטע נורא מצחיק שלא נראה לי שציינתן:
כשאיין מחזיק את הידיים של פופי ומבין שיש עליהן שתן. ונגעל. ובכל זאת מחזיק לה שוב את הידיים. אבל מבקש גם שילכו לשטוף את הידיים. :-D

*משהו שאולי היה חסר לי בפרק זה התגובה של ג'ו כלפי הנערה המצליחה. באופן כללי מעט מאוד ג'ו בפרק הזה. אבל אני בטוח שהיא תעשה לנערה משהו נוראי בפרק הבא.

*זה מזכיר לי את הקטע שדיינה מבינה שהנערה הזאת נולדה שנה לפני שאובמה הפך להיות נשיא ואז הנערה שואלת אותה אם היא מתכוונת לבעל של מישל :-D

didalf

Well-known member
אוקי, זה הפרק הכי אהוב עלי עד כה בעונה
מפתיע8-*

זה היה הורס. המשחק של המטבח יכול קצת באמת להקביל ללחץ עם תינוק. קצת פחות מתאים זה שצריך לטגן את התינוק :-D
וזה דווקא בהתחלה הרגיש כמו משחק יותר מתאים כי באמת פופי יכולה להוכיח לעצמה שהיא טובה בלדאוג לתינוק בכך שהיא נלחמת בחוטפים כדי להציל אותו.
אבל אז הוא גם התחיל לירות והיא נאלצה לפוצץ אותו :-D
:-D:-D:-D

זה מעניין שאני די מהר פתאום קלטתי שאולי זאת היא. אולי כי כשהתחילה העונה נזכרתי שהוא קיים ותהיתי אם נראה אותו (נראה לי שראו ילד בטריילר לעונה ותהיתי אם זה הוא, למרות שהגיוני שלא כי עבר כל כך הרבה זמן מאז עונה 1 שהוא בטח כבר לא ילד)
אולי בעצם חשבתי על זה גם כי בשלב מסוים תהיתי אם יתייחסו לכך שלאיין יש ילד. או שבעצם חשבתי על זה בעקבות זה שראו אותה. איכשהו את זה אני לא זוכר אבל אני כן זוכר שכשראו אותה עוד בגרפיקה אז תהיתי אם זאת היא. ואפילו חשבתי שאולי לא יכלו להביא את השחקנית אז רק נראה אותה בפרק באופן דיגיטלי כזה.
ניק זוכר דברים על סדרות אבל לא עלינו דוגמה #45353532
כן, כשהיא אמרה לה שהיא תהיה אמא נוראית. ואז עשתה את הרווח הכי גדול שאפשר ואז אמרה "לא נתת לי לסיים" ממש... היא עצרה בכוונה בשביל האפקט.
כן חחחחחח
אם כי הסיפור על הסמים היה פחות צפוי. (מזכיר משהו משיימלס)
מה אתה מעלה טראומה כזאת?????

אני לא בטוח אם המושג יברח זה נכון כשהיא אומרת לו לעזוב והוא מראש לא מתחייב לשום דבר. אבל כן, די ברור שהוא מעוניין כרגע בילד. אולי בהמשך הוא ירצה להיות חלק. בכל מקרה אני מבין שתמיכה כספית היא לא צריכה כנראה.
כן כל הפרק חשבתי לי "טוב לפחות היא עשירה היא תוכל לקבל עזרה"
כן, זה באמת מצופה שהוא יעשה יותר עניין. כנראה העניין עם פופי עירער אותו באמת.
כנראה|לב|
חחחח בידנס

לבראד יש לב. הוא פשוט מוזר. ואפל.
1740090522779.png

כן, ממש לא אהבתי את ההתנהגות של דיינה בסוף. זה היה צפוי ומאכזב.
כאילו כן ולא. מצד אחד כן. מצד שני כן גם אהבתי שהיא דווקא לא נחמדה כי לפעמים בא לי דמויות שלא עושות את הדבר הנכון והבוגר והמכובד.

נכון שהנושא של הריון לא צפוי נעשה מיליון פעם ומרוב הבחינות באמת זה באמת לא שונה. אפילו הקטע של משחקי המחשב של איין הם רק גימיק של הפרק הזה ולא הבדל משמעותי.
מה שהופך את זה למעניין מבחינתי זאת מערכת היחסים הייחודית של איין ופופי ועצם הדמות של פופי שהיא הזיה בפני עצמה.

מבחינתי הפרק הזה היה הכי טוב בעונה כי מרגיש לי שזה נותן אופציה למקום חדש להתקדם איתו במערכת היחסים של איין ופופי.
כמו שאמרתי לדעתי אחרי אחד הפרקים הקודמים - הרגיש לי שחוזרים על עצמם עם כל מערכת היחסים הזאת שלהם כי כל פעם הם רבים ומשלימים והורסניים אחד כלפי השני ואז משלימים וזה פשוט חוזר. תינוק זה לפחות משהו חדש.
מעניין
ונכון שמתרחקים מנושא הגיימינג, אבל זה ממש לא משהו שמשך אותי בסדרה מההתחלה.
טוב אתה לא מתכנת. אני כן אוהבת גם את החלק של בדיחות מתכנתים וזה קצת חסר.

מי צריך אותו? (כלומר הילד או הילדה אולי בשלב כלשהו בחיים כי אם דמות האב היחידה שתהיה לו זה איין זה די רע)
בסוף איין יתגלה כאבא טוב (בסיבוב השני שלו)

כלומר מילא אם הוא לא יכול להיות אבא כי הוא מתוסבך מידי בשביל זה וממש לא מסוגל. אבל אם הוא מסוגל לעשות את זה, אבל רק לא עם הילד שלו זה עוד יותר גרוע.
מצד שני הוא התבגר מאז שהילד ההוא נולד אולי עכשיו הוא יהיה מוכן יותר. כמובן שזה לא פייר לילד שלו אבל מה לעשות, הוא דמות משנה של עונה 1.

*קטע נורא מצחיק שלא נראה לי שציינתן:
כשאיין מחזיק את הידיים של פופי ומבין שיש עליהן שתן. ונגעל. ובכל זאת מחזיק לה שוב את הידיים. אבל מבקש גם שילכו לשטוף את הידיים. :-D
כן:-D
*משהו שאולי היה חסר לי בפרק זה התגובה של ג'ו כלפי הנערה המצליחה. באופן כללי מעט מאוד ג'ו בפרק הזה. אבל אני בטוח שהיא תעשה לנערה משהו נוראי בפרק הבא.
תכלס. אבל עכשיו ג'ו קיבלה את האישור מדיינה שהן שונאות אותה אז בצהצלחה לילדה:-D
*זה מזכיר לי את הקטע שדיינה מבינה שהנערה הזאת נולדה שנה לפני שאובמה הפך להיות נשיא ואז הנערה שואלת אותה אם היא מתכוונת לבעל של מישל :-D
אתה מבין? גועל נפש הילדים האלה!!!!!!! היא חצופה בעצם זה שהיא נולדה ב2007 ויצאה מהלול בכלל!

Lhuna3

Well-known member
לפעמים בא לי דמויות שלא עושות את הדבר הנכון והבוגר והמכובד
ואם דמויות היו כל הזמן עושות את הדבר הבוגר והנכון והמכובד אז לא היו סדרות טלויזיה, או לפחות לא סדרות מעניינות ובטח לא סדרות מצחיקות.
לא שכל הסנריו הזה היה במיוחד מעניין בעיני, אבל אם היא היתה מגיבה רק בצורה ה''נכונה'' אז לא היה פה אפילו פוטנציאל למצחיק.

למעלה