חחחחחח גם אני חשבתי על זה.והצחיק אותי שיצא לו איזה חיקוי של דון דרייפר כי זה רפרנס לקומיוניטי היה קטע שלם כזה עם עאבד.
אני גם זוכר בדיוק את הסצנה שבה דון צועק את המשפט הזה: That's what the money is for
זה בהחלט מרגיש ככה ואני מקווה שזה לא(חוץ מזה שמאוד מרגיש שהם הולכים בכיוון של להתאהב, אבל יתכן שזו הטעיה)
כן, היא מעולה.אני מתה על ג׳והיא דמות פשוט מצויינת. כן טיפונת (ממש טיפה) מפריע לי שבזמן שכולם מחפשים את הייעוד החדש שלהם ומתפתחים היא מגלה שהיא רוצה להיות בדיוק אותו דבר, אבל.... זה לא באמת מפריע לי כי אני מתה עליה.
אני בכלל לא זוכר מי אמר לה שהיא צריכה למצוא ייעוד חדש ולמה היא הסכימה לזה
אני זוכר שבעונה 1 או 2 גילינו שהשם שלו בעצם היה איאן רגיל והוא פשוט שינה את זה כי הוא רצה להיות מיוחד.אאיין (איך כותבים את זה בעברית?)
הבעיה שלי עם כל קו העלילה של הקשר בינהם זה שאנחנו כבר 4 עונות דשים בזה. וכל עונה נראה כאילו הם עושים גילוי ומתקדמים הלאה, אבל בפועל עדיין תקועים.מערכת היחסים שלו עם פופי ממש לא בריאה (אבל לא בהכרח רעילה), אבל אני רוצה שהם יפתרו את זה וישארו ביחדבמובן הלא רומנטי, למרות שגם אני מרגישה שהם קצת דוחפים לכיוון הזה, וזה מרגיש לי שאני כבר קצת בסדר עם זה. שזה אומר שהם עושים עבודה מאד טובה בלדחוף לכיוון הזה בעדינות
![]()