מסע אגדי - Mythic Quest - עונה 4 🎮🕹️🧚‍♀️👾🐲

טוני החתול

Well-known member
מנהל
והצחיק אותי שיצא לו איזה חיקוי של דון דרייפר כי זה רפרנס לקומיוניטי היה קטע שלם כזה עם עאבד.
חחחחחח גם אני חשבתי על זה.
אני גם זוכר בדיוק את הסצנה שבה דון צועק את המשפט הזה: That's what the money is for
(חוץ מזה שמאוד מרגיש שהם הולכים בכיוון של להתאהב, אבל יתכן שזו הטעיה)
זה בהחלט מרגיש ככה ואני מקווה שזה לא
אני מתה על ג׳ו :-D:-D:-D:-D:-D היא דמות פשוט מצויינת. כן טיפונת (ממש טיפה) מפריע לי שבזמן שכולם מחפשים את הייעוד החדש שלהם ומתפתחים היא מגלה שהיא רוצה להיות בדיוק אותו דבר, אבל.... זה לא באמת מפריע לי כי אני מתה עליה.
כן, היא מעולה.
אני בכלל לא זוכר מי אמר לה שהיא צריכה למצוא ייעוד חדש ולמה היא הסכימה לזה
אאיין (איך כותבים את זה בעברית?)
אני זוכר שבעונה 1 או 2 גילינו שהשם שלו בעצם היה איאן רגיל והוא פשוט שינה את זה כי הוא רצה להיות מיוחד.
מערכת היחסים שלו עם פופי ממש לא בריאה (אבל לא בהכרח רעילה), אבל אני רוצה שהם יפתרו את זה וישארו ביחד :-( במובן הלא רומנטי, למרות שגם אני מרגישה שהם קצת דוחפים לכיוון הזה, וזה מרגיש לי שאני כבר קצת בסדר עם זה. שזה אומר שהם עושים עבודה מאד טובה בלדחוף לכיוון הזה בעדינות |פנים|
הבעיה שלי עם כל קו העלילה של הקשר בינהם זה שאנחנו כבר 4 עונות דשים בזה. וכל עונה נראה כאילו הם עושים גילוי ומתקדמים הלאה, אבל בפועל עדיין תקועים.

Lhuna3

Well-known member
אני זוכר שבעונה 1 או 2 גילינו שהשם שלו בעצם היה איאן רגיל והוא פשוט שינה את זה כי הוא רצה להיות מיוחד.
אם אני זוכרת נכון זה היה בגלל שאיאן זה גם השם של אבא שלו, ולא הוא רצה להקרא כמוהו כי הוא שונא אותו או משהו.
מי מאשר שלא המצאתי את זה?

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
חחחחחח גם אני חשבתי על זה.
חחח ידעתי שאתה תשים לב

אני בכלל לא זוכר מי אמר לה שהיא צריכה למצוא ייעוד חדש ולמה היא הסכימה לזה
דיינה אמרה לה בפרק שעבר

אם אני זוכרת נכון זה היה בגלל שאיאן זה גם השם של אבא שלו, ולא הוא רצה להקרא כמוהו כי הוא שונא אותו או משהו.
מי מאשר שלא המצאתי את זה?
כן וזה היה בעונה 3 בפרק המיוחד שעסק באייאן ופופי הצעירים (אני יודעת כי קראתי את השרשורים של העונה הקודמת:-P:)

למעלה