מסתבר של"מילואימניקים" יש ספינולוג

bhnadav

New member
מסתבר של"מילואימניקים" יש ספינולוג

יובל פורת, מנכ"ל חברת "ספין מעצבי דעת קהל", היועץ האסטרטגי של מועצת יש"ע בקמפיין שלה נגד ההתנתקות ומי שהריץ את מפלגת הגמלאים בבחירות האחרונות, הוא היועץ האסטרטגי של "המילואימניקים".

טשאפק

New member
מדוע שמת את המילה מילואימניקים

במירכאות? הם לא שירתו במילואים במלחמה?

trigotrigo

New member
אני מניח שכוונתו פשוט להגדירם קבוצה

לא כל מרכאות הן בכוונה שלילית

הם הצליחו לעבוד עליך, טשאפק?

המילואימניקים - פירושו כל חיילי המילואים. כולם. "המילואימניקים" - קבוצה קטנה מאוד מתוך חיילי המילואים, שבעזות מצח מבקשת לדבר בשם כל המערך.

טשאפק

New member
הם בכל זאת מילואימניקים

ולא "מילואימניקים" - כינוי שממנו משתמע כי הם כלל לא שירתו במילואים במלחמה.

וזה בדיוק כמו -

"הזגגים".. או "הפחחים".. או עיתון "ידיעות אחרונות" מדובר בשם. לא בתואר.

bhnadav

New member
אם תשים לב,

בתוכן ההודעה המרכאות הכילו את המלה "המילואימניקים", בה"א הידיעה כפי שנוהגים לכנות קבוצה זו בתקשורת (ולא: מילואמניקים). בכותרת ההודעה, הכוונה הייתה למילואמניקים באותו ייחוס, עם ה"א הידיעה, רק שכאן יש גם את מילית היחס ל'. הכוונה היא ל: לַ"מילואמניקים".

Haemek

New member
וזאת מפיו של ילד שעדיין לא התגייס

"ויכול להיות שכלל לא יתגייס" ילד, של נעליך.

Haemek

New member
עזוב אותי

אתה, כשתקבל זכות בחירה, תבחר באולמרט? אתה לא חייב לענות לי אם התשובה שלך מביכה אותך.

ramizzz

New member
לבחור באולמרט אין לך בושה!

לא מספרים בדיחה פעמיים

bhnadav

New member
עזוב אותי אתה ../images/Emo12.gif

לא אני הוא זה שאמרתי שאני אצביע אולמרט בפעם הבאה, רק בגלל הנחישות שמתבטאת בהמשך מערכה שאותה ניצחנו כבר ב-1 באוגוסט בשעה 20:00..

Haemek

New member
נכון, וראינו מה יצא מה"נחישות" שלו.

אני כבר לא אצביע בשבילו (לא שהצבעתי עבורו בבחירות). זה היה נלעג. ואתה? אתה תצביע בשבילו? אני מניח שכן, אם אתה מנהל את הפורום שלו...

ramizzz

New member
החיילים הם המנצחים של המלחמה!

ולא ההנהגה, כי הנהגה כזסאת רק סיבכה אותנו ואחי לבחור זה חשוב כדי שמושחתים כמו אולמרט ושרון לא יעלו בשנית לשלטון הכל שלך יעשה את ההבדל

אולי הוא יבחר בהנגבי, אולי ברוחמה

אברהם, אולי באפללו - מי יודע מי עד אז יישב ואיפה?

Haemek

New member
בדיוק כמו "המילואימניקים" שלו

וזה אחד שכבר יודע שחיים ("אפס") רמון לא אשם במה שכבר מכינים לו בפרקליטות. ויש לו האומץ לתקוף משהי, מעל דפי הפורום שהוא מנהלו, הטוענת שעברה חוויה של הטרדה מינית. הוא לא בטוח, אבל למה לא לתקוף אותה?

bhnadav

New member
אני קורא לך להביא סימוכין לדברים.

במקרה הצורך אני אשמח גם לחזור בי, למרות שזכורה לי רק תהייה לגבי ההתנהלות המשטרתית, תהייה שהעלו אח"כ גם גדולים ממני בפומבי וזכו אף ללגיטימיות רבה.

למעלה