מסתבר של"מילואימניקים" יש ספינולוג

Haemek

New member
נו באמת!

מה אתה מתחסד לי פתאום? הרי היה לנו שרשור בקשר לזה.

אשרת

New member
אה? באמת?!

בוקר טוב באמת. זה היה ש-ק-ו-ף לחלוטין שכל הדבר הזה פוליטי לחלוטין.

ramizzz

New member
למה את היית במלחמה ראית מה היה שם?

אני הייתי והיתה זוועה שלא תאמיני בחיים שלך

אתה היית במלחמה? ../images/Emo6.gif

לפי איכות התגובות שלך.. קשה להאמין שעברת את גיל 12 (מבלי להעליב את בני ה12 שכאן..)
90% מהתגובות שלך זה תמונות של ציפי לבני.. וססמאות כגון "תקום כשאתה מדבר על נתניהו"
בנוסף, פורום הליכוד מלא בהודעות שלך לאורך כל תקופת הלחימה
טמבל כבר כולנו יודעים שאתה.. אבל גם שקרן?

ramizzz

New member
אתה חושב שהכל ספינים כמו בקדימה

ולהודעות מצחיקות שלכם אפשר רק לענות בבדיחה , תכפיל ב- 2 את מה שרתה חושב על הגיל מה אתה חושב שהכל ספינים כמו בקדימה

השקרים רודפים אותך, בחור? ../images/Emo6.gif

כיאה לאחד שלא מסוגל להתמודד עם האמת והמציאות.. ובוחר לברוח לבדיות ושקרים.. החשופים לעיני כל, אתה בוחר להשיב בתגובה ריקה מתוכן, לקוייה תחבירית ולשונית.
בהודעותיך, אתה רק מחזק את תומכי קדימה.. ומחליש את תומכי הליכוד. ההודעות שלך הן נזק מוחלט לתנועה שאתה טוען כי אכפת לך ממנה.

ramizzz

New member
אתה מגוחח../images/Emo31.gif

זה לא משנה איזה תנועה אני העיקר שיש לי שכל בראש ולך כנראה אזל

אשרת

New member
זה מגוחך... ../images/Emo13.gif

ואגב, זה שאתה מצרף כל הודעה שניה שלך את התמונה של נתינהו, לא תורמת לאמינות שלך בכלום. נהפוך הוא. רק מזיקה.

ramizzz

New member
נתניהו מנהיג ענק בכל תחום שאפשר

לדבר עליו ואני תומך בו בכל ליבי אדם שפיספסנו בכל הספינולוגיה של קדימה וכמובן הנביא שרון

אשרת

New member
תסביר לי בבקשה את הקשר בין התגובה

שלך לבין מה שאני כתבתי. כל מי שכותב פה בפורום, יודע כיצד נתינהו נראה. נרצה או לא יודעים. אם נתינהו היה כל כך ענק אז כיצד הוא הובס על ידי הלוזר ברק? ואם הוא כל כך ענק, אז כיצד הוא הצליח שוב פעם לרסק את הליכוד לכדי 12 מנדטים בגלל ליברמן ומפלגת הטלאים - קדימה? הייתי אומרת שמשהו מסריח.

אשרת

New member
Fasz

אין פה שום עניין של דמגוגה. האם מה שכתבתי אינו נכון. האם נתינהו לא הובס על ידי ברק? האם נתניהו לא ריסק שוב את הליכוד? אני בכלל לא התייחסתי לסיבות וכו', כי כנראה שכל אחד יאמין במשהו אחר, אבל בכל זאת

Fasz

New member
בהחלט, אך באותה המידה ניתן

לאמר כי גם אמרותיהם של טרולים מפורסמים (אשר אינם נרתעים מהאידיאולוגיה של היטלר, יש לציין), תומכי מרזל לרוב, אינם אלא עובדות: "החמאס רוצה בחיסולה של המדינה היהודית (לא?)", ברוך מרזל הוא איש ישר (על פי כל הידוע, הוא אכן כזה) וכל שטות אחרת. אך עם זאת, כולנו יודעים שהמציאות מורכבת בהרבה יותר. זו הסיבה שגם אני, איני מחבב ממש את הסגנון של "ראמיז", אך עם זאת אני תומך נלהב בחופש הביטוי, גם כאשר משתמשים בו כפלאטפורמה להפצת פרופוגנדה. אין צורך להלבין פניו ולבצע בו מעשי סדום מילוליים, כאשר שוורץ עושה את אותו הדבר בפורום מפלגת העבודה, ואלפי שמות משתמש של כהניסט משולהב אחד בפורומים אחרים. ואם כבר בנתניהו עסקינן ובהפסדיו, מדוע לא הזכרת את ארי שביט שהתחרט על תמיכתו בברק בשנת 2001, ואף ציין כי "חבל שנתנו לנתניהו ללכת. הוא היה ראש ממשלה טוב", או את העובדה שנתניהו היה שר האוצר השנוא ביותר בקרב הציבור הישראלי, טרם הבחירות? מדוע לא ציינת גם כי כיום, כשהירשזון נוהג בתקציב כאילו והוא היה לא יותר מאשר דג לשעבאס (שבת) שהוא חובט ראשו באיזו פינה כהה בשולחן, ולאחר מכן עוטפו בעיתון, ללא כל מדיניות כלכלית נאותה, לא מראים משום מה מקררים ריקים בטלוויזיה? היכן כל כתבות הרווחה? נעלמו כלא היו. האם הבנת את שניסיתי לאמר? המציאות, מורכבת בהרבה מאשר אימרות רהב שאנו (כולנו, בשלב כזה או אחר, גם אם אין אנו מתכוונים לכך) נוטים להפיץ בדרך כזאת או אחרת.

ramizzz

New member
הם משמיצים את נתניהו יומם וליל

בלי שום הצדקה ואתה נותן לה גיבוי על מה! הרי ידוע שהם אנשים שלא מאמינים בעצמם אפילו וכל רצונם זה למסור שטחים לאויב אותי זה מעצבן משממיצים איש בעל זכויות אבות בצורה בזויה ולא עניינית ולכן אני תוקף אותם בנשק שלהם דמגוגיה זולה, למרות שרוב הדברים שנאמרים על אולמרט ברובם נכונים האיש מושחת חסר עמוד שדרה ובשביל כסף ימכור את כל המדינה!

אשרת

New member
בעל זכויות אבות? ../images/Emo5.gif

אתה רוצה אולי בכל זאת לנסות להסביר למה נתינהו הובס על ידי ברק, ולמה הליכוד בראשותו קבל רק 12 מנדטים? זה לא משהו שאני המצאתי, רמיז. בבקשה. אני נותנת לך את כל הקרדיט שבעולם. תסביר לי, למה זה קרה

ramizzz

New member
תקשורת עויינת, שמאל שהכפיש

הרי את יודע שנתניהו היה מתמודד עם שרון ב-2001 הוא היה מנצח בזמנו שרון לא היה פופלרי, נתניהו עשה טעות לא התמודד ובזה הביא לנו את שרון וכל עניין ההתנתקות והשחיתות הרי ידוע שאחרי שברק שיקר על נתניהו במערכת הבחירות ועסק בדמגוגיה הוא ניצח את הבחירות אבל לא סיפק את הסחורה והציבור הבין את הטעות וחזר לליכוד ונתניהו, אבל בגלל שביבי לא רצה להתמודד רק על ראשות הממשלה אלא רצה בחירות כליליות , העם רצה להעיף את ברק בכל מחיר ושרון היה היחיד שהיה בצד השני ולכן שרון ניצח. אם נתניהו היה מתמודד ומנצח את שרון בקלות בליכוד וכנראה גם נבחר, שרון לא היה היום ראש ממשלה וכנראה גם קדימה לא היתה ! אז תפסיקו הרי נתניהו נתן לשרון את ראשות הממשלה על מגש של כסף!!!!!

Fasz

New member
את יודעת,אפילו דורית בייניש

אמרה כי "נראה שהתקשורת אינה מחבבת את נתניהו", ואף עורך עיתון הארץ העיד כי המושג אשר עליו חתום אמנון אברמוביץ' (אתרוג), לא פסח על עיתונו. הייתה הסתה מכוונת כנגד נתניהו - אך היה זה חלק ממכלול הדברים אשר גרמו לנתניהו להפסיד בבחירות. נסי לצרף את העובדה שהוא יזם והוציא לפועל תכנית כלכלית, אשר האנטגוניזם כלפיה היה רע ורב, כן מסיבת העיתונאים ההיא בה המזגנים כובו והוא התחיל להזיע, נבחרת בלתי רואיה של חברי התנועה לצד נתניהו (לא כולם-רבים מהם), וכו' וכו'. אני לא מאמין כי אני נאלץ לדוש בנושא הזה שנאמרו עליו מילים רבות כל כך בעבר, גם כעת.

למעלה