מסתבר של"מילואימניקים" יש ספינולוג

gershon17

New member
נו, ברצינות

אם נתניהו היה יכול להיות ראש ממשלה ב-2001 בכזו קלות, למה הוא לא התמודד על ראשות הממשלה? היה ברור כבר אז שמדובר בתירוץ כדי להמנע מהפסד מביך נוסף. אתה לא באמת מדמיין שנתניהו היה מפספס הזדמנות לחזור לכסא ראש הממשלה, אפילו אם זה בתנאים לא אידיאלים, נכון?

gershon17

New member
אני לא חושב שזו הסיבה

נתניהו לא טיפש. אני חושב שהוא פשוט לא חשב שיש לו סיכוי ריאלי לנצח את שרון.

ramizzz

New member
חחחחחחחחחח אתה טיפש

נתניהו היה מביס אותו בזמן שהוא יושן

Fasz

New member
אל תבין אותי לא נכון,

דווקא האישים אשר הגיבו לך, לא משמיצים את נתניהו השכם וערב, המשמיצים את נתניהו, למען האמת, כלל לא הגיבו לך הפעם. דווקא האנשים הללו שהגיבו לך, וביניהם אשרת, הינם אנשים הגונים בסופו של יום, ולא מעטים מהם אף שיבחו את פועלו היוצא של נתניהו. אם לאמר את האמת, ראמיז, אשרת אינה בכלל פעילה בקדימה. אני בספק אף אם מישהו מבין חברי הפורום הזה יצביע למפלגת קדימה בבחירות הבאות. אני חושש שרוב הגולשים בפורום הזה, גם אם לא יודו בכך בפה מלא, יודעים כי אולמרט, אינו האדם הראוי ביותר לתפקידו, וכן אינו האדם ההגון ביותר שניתן היה להושיב בכסא ראשות הממשלה. הבעיה היא לא נתניהו, אלא העובדה שכשאתה מגיב, אתה מגיב רק בנושאים הקשורים לנתניהו, ואינך מחווה את דעתך על נושאים אחרים גם כן. הכל נובע מעצם העובדה שאתה, משתמש בפורומים השונים כפלאטפורמה לפרסום שמו של נתניהו, ואינך מביע את דעתך על נושאים אחרים שאינם קשורים בו. וזה חבל, כי אתה נשמע כבחור טוב, ואני סבור שרבים היו רוצים לקרוא את דעותייך באשר לשאר ההודעות בפורומים השונים, ולא רק כלפי ההודעות הנושאות את שמו של נתניהו, על אף שזה ראוי ומכובד.

ramizzz

New member
הבנתי אותך../images/Emo45.gif

תבין יש שנאה לנתניהו כל כך גדולה לחלק מהאנשים פה שאני לא מצליח לפצח אני לא מכיר את נתניהו ואני לא פעיל ליכוד או משהוא כזה פשוט איני יכול לראות את ההסתה הזאת ולשבת בשקט וגם ראוי לציין שני רואה בו איש ראוי ביותר

אשרת

New member
וכי למה זאת?

כי מה שכתבתי על נתינהו - נכון? הוא אכן הפסיד לברק, הוא אכן היה שר אוצר נהדר לטעמי, הוא אכן הביא את הליכוד ל'הישג' אדיר - 12 מנדטים. יש עוד כמה חודשים בחירות, ואף אחד פה לא יודע זאת?

ramizzz

New member
תשובתי:

הרי את יודע שנתניהו היה מתמודד עם שרון ב-2001 הוא היה מנצח בזמנו שרון לא היה פופלרי, נתניהו עשה טעות לא התמודד ובזה הביא לנו את שרון וכל עניין ההתנתקות והשחיתות הרי ידוע שאחרי שברק שיקר על נתניהו במערכת הבחירות ועסק בדמגוגיה הוא ניצח את הבחירות אבל לא סיפק את הסחורה והציבור הבין את הטעות וחזר לליכוד ונתניהו, אבל בגלל שביבי לא רצה להתמודד רק על ראשות הממשלה אלא רצה בחירות כליליות , העם רצה להעיף את ברק בכל מחיר ושרון היה היחיד שהיה בצד השני ולכן שרון ניצח. אם נתניהו היה מתמודד ומנצח את שרון בקלות בליכוד וכנראה גם נבחר, שרון לא היה היום ראש ממשלה וכנראה גם קדימה לא היתה ! אז תפסיקו הרי נתניהו נתן לשרון את ראשות הממשלה על מגש של כסף!!!!!

Fasz

New member
זה עומד להיות שרשור ארוך..

את שואלת שאלותייך מתוך כמיהה אמיתית למצוא את התשובה, או שמא מתוך רצון לקרוא את חוות דעתו של "ראמיז"? במידה וכוונתך כנה, על אף שהדיון נערך כבר לפני זמן לא רב בפורום הליכוד, אקח את זכות התשובה (התבוסס על דעתי הסובייקטיבית בלבד), ואענה לך.

אשרת

New member
כוונה כנה לדעתו.

אני באמת רוצה להכיר את דעתו, מעבר לתמונות של נתינהו
אני עדין לא נושאת אופי של טרולית.

ramizzz

New member
דעתי היא:../images/Emo8.gif

שזה בזבוז שנתניהו יושב בחוץ( אדם כל כך מוכשר וראוי) בזמן שנמצא ראש ממשלה כאולמרט ומבזבז את הזמן של העם הזה בהשרדותו הפוליטית.

gershon17

New member
היה לו קצת קשה בבחירות האחרונות

בכל זאת, שרון לקח לו את המפלגה. יש עוד מפלגה שצנחה בסקרים בשניה ששרון הקים את קדימה - שינוי ירדה מבסביבות 12 מנדטים ל-4 בשבוע בו קדימה הוקמה. רק שבשינוי הגיע לוונטל ונתן לפורז וללפיד תירוץ מעולה לברוח מהתבוסה.

אשרת

New member
48% ממצייעי שינוי לשעבר הצביעו

לקדימה, חלק קטן לליברמן והשאר לגמלאים והצביעו ברגלים והלכו לים. אני חושבת שהזה שהליכוד קיים קצת יותר שנים משינוי, וכמעט מאז ומתמיד הליכוד היה אחד משני המפלגות הגדולות, הגיע ל-12 מנדטים, זה קצת עצוב האמת. ולגבי שינוי - מה אומר ומה אגיד- מלאכתם של 'צדיקים' נעשית על ידי אחרים? אבל פורז ולפיד חטפו את התבוסה שלהם במסגרת "חץ" והתבוסה שלהם קשה כפלתיים מזאת של שינוי.

gershon17

New member
נו, זה לא מה שאמרתי?

חצי ממצביעי שינוי לשעבר הצביעו לקדימה של אולמרט, אבל בסקרים קדימה של שרון קיבלה הרבה יותר קולות, ומן הסתם יותר ממצביעי שינוי עברו אליה כמפלגת מרכז. אחר כך אף אחד כבר לא חזר הביתה. קדימה חיסלה את שינוי, ופגעה בליכוד. רק שכשקדימה תתפרק, רוב חבריה יחזרו לליכוד. אני מבין ש"התבוסה שלהם קשה כפל(ת)יים" זה סוג של נחמה, אבל זו נחמה ככה, קצת, נו. "נכון שנכשלנו וירדנו מ-15 מנדטים ל-0, אבל גם מישהו אחר נכשל ולכן הכשלון שלנו לא כל כך נורא". אני מניח שזה בגלל שהעובדה שחץ קיבלה פחות קולות משינוי מועילה מאד לכל מטרותיה של שינוי.

אשרת

New member
קודם כל, שינוי חיסלה את עצמה.

אחרי כן קדימה. קדימה גם פגעה בליכוד. קדימה גם לא תתפרק. היא תאבד את כוחה בצורה משמעותית, לדעתי,אבל עדין לא תתפרק. הליכוד כנראה יחזור לשלטון בבחירות הקרובות, אבל לא ליותר מדי זמן. אחוז ההצבעה בבחירות ימשיכו להיות נמוכים במיוחד שאין לאיש אלטרנטיבה אמיתית לשני המפלגות הגדולות (ואם תשים לב, שבבחירות האחרונות יש שחיקה משמעותית בכוחן של המפלגות הגדולות- עבודה והליכוד). בטח עד הבחירות שאחרי כן תצוץ מפלגת מרכז אחרת אשר תגרוף שוב קולות. לגבי חץ- דווקא חץ קיבלה יותר משינוי, אבל זאת בטח לא הסיבה לשמחה לאיד. יש לנו סיבה טובה וכואבת יותר וברור שזאת גם לא ממש סיבה לנחמה. אבל מה שקרה קרה- אין ביכולתי כרגע לשנות את העבר, אלא רק לנסות לשנות את העתיד

gershon17

New member
למה את אומרת שזה קרה כך?

לפני שקדימה התפצלה מהליכוד, שינוי היתה במצב לא רע בכלל בסקרים - יותר מעשרה מנדטים. מיד אחרי ההתפצלות שינוי צנחה, ואז הלכה והתפוגגה לה.

אשרת

New member
אז זהו שלא.

שינוי התחילה לצנוח קודם כל אחרי הפיצול שלה עצמה. זה מה שנתן לשינוי את המכה הרצינית אשר חיסלה אותה. ואני אספר לך עוד משהו, שעוד טרום הפיצול, הסקרים הפנימיים שהוזמנו על ידי שינוי הראו על פחות מארבעה מנדטים.

gershon17

New member
הפיצול של שינוי עצמה?

הוא קרה אחרי שקדימה התפצלה מהליכוד.

למעלה