מסתבר של"מילואימניקים" יש ספינולוג

gershon17

New member
אם רק היה מנהיג חברתי

מישהו שיהיה מסוגל לייצג את כל אותם נאבקים חברתית. אולי מישהו שהגיע מלמטה? שגר באשקלון, או בחדרה, או אולי בשדרות מוכת הקסאמים? כן, כן, אדם משדרות, בעל שיעור קומה חברתי ואולי אפילו שפם, זה יקח על עצמו את יצוג השכבות החזקות. חבל, חבל שאין כזה.

תתפלא אך עוד יהיה להם מנהיג

והמנהיג הזה לא יהיה מהשכבות החלשות דווקא, גם לא משדרות או מכל עיירת פיתוח אחרת, ואפילו לא יהיה לו שפם...

Fasz

New member
ממתיק, עם כל הכבוד, מה רע

בעבודה התנדבותית (לא כפויה, או כן כפויה - פשוט "עבודה") בתנאים סבירים (זאת יש לשנות), למובטלים שמשום מה, אינם יכולים להשיג עבודה? אני לא בעד שלילת קצבאותיהם של המובטלים הראויים לה (לא מובטלי הסרק החיים על הקצבאות כאילו והיו משכורות ותו לא), אלא פשוט בעד שינוי בתכנית, והפיכתה לישראלית יותר, ופרודוקטיבית יותר.

מה רע? ../images/Emo5.gif

מה דעתך שאני אנדב אותך בכפייה לשטוף לי את האוטו? ואולי באותה הזדמנות תעשה גם את המדרגות? ואם כבר, אז למה שלא תתנדב גם לשטוף לי את הבית? "מה רע בעבודה התנדבותית (לא כפויה, או כן כפויה)" ? אגב, משכורת לא תקבל, כי אתה יודע, על התנדבות (לא כפויה, או כן כפויה) לא מקבלים משכורת, שהרי זו משמעותה של "התנדבות", בניגוד ל"עבודה" שעליה אמורים דווקא כן לקבל משכורת...

למעלה