מסתבר של"מילואימניקים" יש ספינולוג

אשרת

New member
אה כן?

אני חושבת שאת חייו של אותו חייל בקבר יוסף (שכחתי את שמו) לא אולמרט , ולא פרץ ותתפלא גם לא חלוץ הפקירו. מוזר שאף אחד לא דרש את ראשם של ברק ושל מי שהיה אז שר הבטחון... מחדלים? בכל מלחמה יש מחדלים, בכל פעולה צבאית, אם מחפשים אפשר למצוא. שלא תדע כמה תחקירים יצא לי לקרוא במשך כל השרות הצבאי שלי, על כל מיני ליקויים ומחדלים שנעשו , דברים שבין השאר גם עלו בחיים של כמה אנשים, ושוב, אף אחד לא דרש את ראשו של איש. תראה, מה אומר לך. לך ו'מילואמניקים האכפתניקים' יש לוגיקה מיוחדת. הרי ברור שהם היו חשופים לכל תהליך קבלת ההחלטות ולכל המידע. הם הרי היו בשטח, לא?-- קודם דורשים את ה'ראש' ואחרי כן חקירה. תגיד - מה יקרה אם בתום החקירה, יתברר, נגיד, שקבלת ההחלטות היתה נכונה באותה נקודת זמן מסוימת? אז מה תוכל לעשות? כל ההפגנות שלכם וכל הוועדות הללו מריחות ריח פוליטי נטו. איכס.

ramizzz

New member
ונגיד שלא אז!

יש לי שאלה אם זה היה נתניהו באותה סטואציה מה אז! בטח הייתם דורשים את התפטרותו המיידית נכון גברת כל ההנהגה המדינית הביתה סיכנו את הצבא והעורף במחדלים רבים ופה אין משחקים! הביתה

אשרת

New member
עכשיו אתה מנסה לשחק ב"אילו"?

ממש בוגר. קודם כל, במידה והם ימצאו אשמים במחדלים, אז כן, הם צריכים לתת את המפתחות וללכת הביתה. בעיקר הרמטכ"ל ושר הבטחון. ואם הם לא ימצאו אשמים? אתה והחברים שלך תנקו את הכתם שאתם הדבקתם להם? לא! כי למה שתעשו זאת? הרי זה משרת את האינטרסים שלכם. הכל פוליטיקה בסופו של דבר. לגבי "אילו" --- קודם כל נתינהו כבר היה ראש ממשלה, כנראה שהוא לא היה כזה מבריק אם בבחירות העיפו אותו חזרה הביתה. אבל במידה והוא היה נמצא באותה סיטואציה - אני הייתי טוענת את אותו דבר קודם ועידת חקירה. קח טיפ- נהוג לפסק את המשפטים, וישנם כמה סימני פיסוק, כמו נקודה, סימן קריאה, סימן שאלה בסוף המשפט ולא באמצע שלו. זה מקשה מאוד על הקריאה.

הפיל את עצמו?

הבנאדם על הפנים כבר תקופה ארוכה..
זה ברור שמאחורי הכינוי עומד ילד לא מוכשר במיוחד.. והוא ממשיך להשפיל את עצמו. איפה ההורים שלו שיצילו ויוציאו אותו מכאן?

Fasz

New member
אנא מכם, הפסיקו את נסיונות ההתעמרות

במשמש הזה. הסיכול הממוקד הזה אינו לרוחי, שכן קיימים במרחבי הפורומים אנשים נוראיים הרבה יותר מאשר האדם התמים הזה. הוא יהודי טוב.

אשרת

New member
למה התעמרות?

מותר לנו להוכיח אותו על צביעותו ועל טעותו. בכל זאת פורום ציבורי. ולגבי אותם אנשים נוראיים- משום שאני יודעת מהם הניקים הנוספים שלו, משום שני הייתי 'הקורבן' שלו בגלגול הקודם שלו, אז הטיפ שלי אליך - תתעלם ממנו. מתישהו זה פשוט ימאס לו, הוא יפתח ניק נוסף (אחרי שהוא היה זכר, נקבה, מי יודע, אולי ימציא את המין השלישי) ויתעלק על משתמש הגון אחר.

Fasz

New member
כמו גם שוורץ בעבר? לא ידעתי,

אך בכל זאת, שפתכם המליצית כלפיו - אין בה אלא להשפילו עד אפר, ואין זה מחזה נעים למביט מן הצד.

אשרת

New member
אני בסך הכל רציתי שיסביר את הקשר

בין תגובתיו לבין מה שאני כותבת. אני חושבת שזאת זכות בסיסית, ואף אחד לא מנסה להלבין את פניו. אבל כאשר מישהו מגיב לא לעניין ותוקע תמונה של נתינהו, הוא לא צריך אותנו על מנת להלבין את פניו, הוא עושה זאת לבד
וזה שהוא שייך לאותו מחנה שלך, לא נותן לו פטור מלתת נימוק סביר לדעותיו.

Fasz

New member
יש לציין שהוא עושה זאת בהתנדבות

(וכאן אני מסייג עצמי - "ככל הידוע לי")

אם כך אפשר לשלוח אותו לויסקונסין

כי גם שם מתנדבים, רק ששם מתנדבים בכפייה. בכל אופן, יש רשימה ארוכה של אנשים שהייתי יותר משמח לשלוח אותם לשם.

Fasz

New member
הם מתנדבים במשך מספר שעות

מצומצם, בעבור קצבתם, כשהם עושים לרוב, עבודות שירות. יובל פורת, אינו נמנה עם מקבלי הקצבאות (ככל הידוע לי).

תאמין לי שרק לשם המחשה הייתי שולח

אותך לשם, שתחוש על בשרך את מה שאתה תומך ומטיף לו.

Fasz

New member
האם אתה מתנגד למצב בו אנשים

החיים על קצבאות אבטלה (מכאן שהם בריאים בגופם ובנפשם - אחרת היו מקבלים קצבאות אחרות), יעבדו במגוון עבודות שירות באזור מגוריהם למען הסביבה כולה, כשמספר השעות בהן הם עוסקים בעבודה הוא מצומצם ביותר?

אמרתי לך לפחות תקרא לילד בשמו...

ולמה שאתה קורא "יעבדו במגוון עבודות שירות באזור מגוריהם למען הסביבה כולה" וכבר מייושם, קוראים: התנדבות בכפייה. אני משוכנע שלא אתה ולא אף אחד מהחוכמולוגים הגאונים שאוהבים להטיף כאן לאחרים, לא הייתם מוכנים שמישהו ייכפה עליכם להתנדב, ועוד יאיים עליכם שאם לא תתנדבו בחינם, יישללו את הפירורים המעטים שעוד זורקים לכם... אם היית בא ואומר: תשמע, האנשים הללו ייצאו לעבוד למען הקהילה ובתמורה המדינה תיתן להם משכורת מסודרת עם תנאים סוציאליים, כמו שנותנים לכל עובד שיש לו עבודה מסודרת, מילא, עוד הייתי יכול להסכים איתך, אך לבוא ולהטיל על האנשים המסכנים הללו שהמדינה דחקה לשוליים וזורקת להם פירורים כדי שישתקו על מצבם הנורא, עוד מטלות ועבודות שירות, כפי שמטילים על פושעים ועבריינים, זה דבר שלא אתה ולא אף אחד מאלה שחושבים כמוך לא הייתם מוכנים לחוות את זה על בשרכם. אבל להטיף לאחרים לעשות את זה,עם זה אין לכם שום בעייה...

Fasz

New member
אז שתהיה התנדבות בכפייה, מי קבע

שעל אנשים הבריאים בגופם ובנפשם יש לקבל קצבה בעבור חוסר עשייה? העבודות למען האוכלוסייה, אינן אלא עבודות זמניות, שאין צורך לעשותן מדי יום. זו גם הסיבה שהעבודות בתכנית אינן קבועות. העניין הוא לא בי, ולא בחבריי. מה יש לעשות למובטלים, שלטענתם לא מצאו שום עבודה בשוק, במשך ימיהם כמקבלי קצבאת אבטלה? לשחק עם שלטי המזגן? מה בדיוק?

איזו תשובה קפיטליסטית טיפוסית. ../images/Emo5.gif

"אז שתהיה התנדבות בכפייה", תראה באיזו קלות אין לך בעיה שום לתמוך במשהו שאתם מטיפים נגדו. אני רק רוצה לראות אותך גם מיישם את זה על עצמך ועל האנשים הכי קרובים אליך. הרי אם יכריחו אותך להתנדב בכפייה, אתה תזעק עד השמיים, שזה קומוניזם, פאשיזם, בניגוד לדמוקרטיה, ומה לא... אך כל עוד מדובר באנשים אחרים אזרחי המדינה שלך, אין לך כל בעיה ליישם עליהם את מה שעליך לעולם לא היית מוכן ליישם.
ורק כדי שתבין במה אתה תומך: עובדים ובתמורה מקבלים תעסוקה

אגב ככל שירחיבו את תוכנית ויסקונסין

ככל שהמאבק החברתי יגדל. בכל מקום שבו מופעלת התוכנית הזאת, יש יותר ויותר מתנגדים לשלטון בעלי ההון. שדרות, ירושלים, נצרת, אשקלון, חדרה, כבר בדרך להצטרף למאבק החברתי... תמשיכו כך!

למעלה