מסתמן: אקזיט תבוטל , אין אקזיט
|!

lilachush

New member
לא מזיז לי ממילא אין אקזיט בערוץ10

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סורי קצת נסחפתי...:(

PunkMan

New member
כל מי שהגיב פה בחיי אתם חבורה של

מטומטמים. בחיי, זה מה שהיה חסר עכשיו, כל הפאקצות בשקל הופכות לפאנקצות. אני מההתחלה הייתי נגד התכנית הזאת רק כי זה ימסחר את יוזלס מהתחת, אבל לא, לשמחתי הם עדיין הם עצמם ומביאים את דעתם כאילו אין מחר. הלוואי והיו עוד אנשים כאלו בעולם הזה. גם כן, כל אחד חושב את עצמו "איכסה גועל נפש בלע בלע" מה אתם עושים צחוק? לכו לבית כנסת תתפללו שלא יהיה פיגועים ותתפללו שלא יחטפו יותר חיילים, כי עד עכשיו אני לא ראיתי שזה עוזר. לא שמעתם פעם על חופש ביטוי? לתת לאנשים להגיד מה שהם חושבים? אם זה לא מוצא חן בעינכם אל תצפו בתכנית, אף אחד לא הכריח אתכם. אבל בבקשה, בלי תגובות פלצניות שבמקרה והתכנית כן תעלה אתם תתחילו להעריץ אותם כאילו אין מחר. בלעכס. איזה חרא של אנשים, לא מסוגלים לקבל דעות שונות מאשר מה שהם אוהבים לשמוע.

אני מטומטמת?!../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני יודעת לקבל דעות שונות אני בעצמי לא דתיה ולא קרובה ללהיות דתיה אני ממש לא מאמינה בדת אבל אני לפחות מכבדת אנשים שכן מאמינים מה שהם לא עושים
הם מזלזלים בכל מי שמאמין וחושב אחרת נמצאים ציטוטים כמו: "עוד לא התבגרנו, אבל גם היטלר לא עבר שלב בהתבגרות לפי פרופיל שהכינו עליו"; "אני יורק על הציונות" (ישי ברגר); "כיפה זה דבר פרימיטיבי... אם הייתה לי עוגת קצפת... הייתי עומד מחוץ לבית כנסת בשבת בבוקר ודופק בהם אחד אחד... אנשים, שבת בבוקר, אתם לא רוצים לישון?"; "שונא דת יחיה"; "לגיא פינס יש עיניים של כבש אחושרמוטה"; סיפור על אחד מחברי הלהקה שהשתין על מצבה בבית קברות בגרמניה ועוד. להשתין על מצבה?
איפה הכבוד לאדם שקבור שם ולקרובים שלו? חבורה של חוצפנים שחושבים שהם יותר מוצלחים מכולם ומי שלא כמוהם לא נחשב אני לא מתכוונת לראות שום תוכנית שהם משתתפים בה לא מגיע לאנשים שמזלזלים במדינה שלנו ובאנשים שנמצאים בה לקבל תוכנית למה שאני אעריץ אותם? לכו לבית כנסת תתפללו שלא יהיה פיגועים ותתפללו שלא יחטפו יותר חיילים זה -ממש- לא לעניין חוטפים חיילים שמגנים על המדינה והורגים אותם איך את יכולה לקשר בין להקה טיפשית לחיים של חיילים? בבקשה אל תעני לי

את כן מטומטמת

"אני לפחות מכבדת אנשים שכן מאמינים" הן מרחמים עליך ושמים עליך זין! אכפת להם מעצמם ולא ממך! הם מאמינים בדת ? סבבה. שומרים מסורת וחוגגים חגים ? בכיף. אבל לסגור חצי מדינה בשישבת בגלל האמונה שלהם ? איפה האמונה שלנו ? אתם מאמינים ? בכיף. אל תסגרו -לנו- את הקניונים בגלל האמונה -שלכם- !

אם היית יודע לקרוא אולי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

היית מבין מה רשמתי.... לפי התגובה שלך זה לא נראה ככה

הי הי הי חבר'ה תרבות דיבור , אל

תזכירו לנו תברברים האלה ימח שמם שרצחו את הנער אליהו אושרי, וחטפו תחייל

אופיר תעשה טובה ותירגע../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אתה לא צריך לרדת לרמה שלה.... אני רק מקווה שלא ישתלטו לנו על הפורום עוד כמה כאלה כי ככה אני לא נשארת פה

רק חבל שהילי אולי תמחוק פה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

חלק מההודעות בגלל זה מה זה שווה לך?!

psycho360

New member
שוב פספסת את הפואנטה ../images/Emo2.gif

היא נתנה דוגמא !! כמו שאת לפעמים אומרת משהו ולא באמת מתכוונת אליו, כאילו את אומרת "הלוואי שהוא יישבור את הרגל" ואחרי זה אם הוא באמת שובר את הרגל את מרגישה רע עם עצמך כי לא באמת רצית שזה ייקרה! [האלוווופה
] זאת היתה דוגמא..

PunkMan

New member
חח אין לכם מושג על מה אתם מדברים.

מה שהאנשים האלו עברו אתם לא תעברו כל החיים שלכם. בכלל, נטייה מוזרה להתייחס לפאנקיסטים כזבל. לא מסוגלים לקבל דעות של אחרים. חוצמזה, שאלה. אתם בחיים שלכם לא אמרתם "יאו שיאו! באלי להרוג את הבנזונה המוגבל הזה!" זה שבא לכם אומר שאתם עושים את זה? לא. אז להגיד שבא להם לדפוק לדתיים עוגה בפרצוף לא אומר שהם עשו את זה. להשתין על מצבה? עשי לי טובה, אני מאמין שהם אמרו את זה בשביל פוזה כדי להראות שלא אכפת להם מכלום, לא חושב שהם באמת עשו את זה. לא אכפת להם בגרוש מהציונות והם חושבים שזה מטומטם. זו דעתם, מי אתם לעזעזל שלא תקבלו אותה? בחיי העולם הזה מתדרדר, כל אחד פוזר מהגיהנום שמדבר בלי להבין מהחיים שלו כלום. ליאור ואופיר החמודים ^^ צר לי לאכזבכם, אבל עד כמה שידוע לי אמא שלי לא מטומטמת, לפי דעתי היא גם די חכמה. אבל מה אגיד לך? החכמה בעיני המסתכל. אתם לא חייבים לרדת לרמה שלי :-O אין כ"כ לאן לרדת. אבל אני משתין עליכם, שכחתי לאיזה פורום נכנסתי.

למעלה