מסתמן: אקזיט תבוטל , אין אקזיט
|!

DarkYula

New member
יא מכוער!

שמעת פעם על דבר שנקרא עיוות תקשורתי??? אתה מכיר בכלל את האנשים האלה??? כמובן, כותבים שחרפק הרס מצבות. כי בנאדם ממש מסוגל להרוס מצבות מאבן, כי אבן זה יסוד כלכך רך ושברירי. מטומטמים כולכם אחד אחד. אשכרה 'כוכב הקופים' מה שהולך פה

אקזיט בוטלה רשמית והנה הכתבה

הכתבה שהבאתי מהפורום הרשמי המשני לשעבר פורום אקזיט בנענע.אחרי מה שאמרו בעיתונות ל7 ימים הוט שמים קץ לפרובוקציה ומשעים את חברי הלהקה מהתוכנית בהנחייתם הנה ההודעה. ושוב תודה לפורום אקזיט נענע בניהולו של אביתר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269049,00.html

royroyroy4

New member
בושה לטלויזה על הלהקה החדשה.....

הלהקה המופרעת שאמורה להגיש את "אקזיט" היה חבורה של חולי נפש חסרי תקנה!!!

tutana

New member
וואווו!

מתי כל זה קרה,בזמן שישנתי? < או בזמן ששתיתי בטירוף אתמול בסבב בארים בת"א?> אין לי דעה בעניין. לא מכירה את החבורה הזאת. לא יותר מדי מטריד אותי שמשהו יקרה איתם. אני כבר הפסקתי לנסות להבין משהו מהטלויזיה הישראלית... < היום אני הולכת ל"בועה" אז אולי הסרט הזה ישנה לי את הדעה...בכל זאת איתן פוקס וגל אוחובסקי!> מה שכן... קצת עצוב לי שאחרי כל מה שהיה תחת המותג אקזיט < וכשאני אומרת תחת אתם כבר בטח יודעים על מה אני מדברת...> ועל עוד מאתיים דברים שעברו על התכנית.. זה מה שקורה לה... מצד שני... ה' יודע מה יהיה איתה עוד.... גם לפריצת גבולות יש גבול... < אגב... בהונגריה היו מקבלים את התכנית הזאת בחיבוק ידיים>

8ארתור8

New member
אני בשוק! [כתבה ב7 לילות]

אני בשוקקקקקקקק- כתבה ב7 לילות. קראתי עכשיו את הכתבה ב7 לילות, ואני בשוק של החיים שלי!. מה זה החיות האלה שהביאו להנחות את אקזיט?? אלוהים ישמור... איזה זילזול בארץ שלהם!!! ועוד כל מה שקורה עכשיו.. ככה מתנהגים??!?! שיחזרו לקהל שלהם בחו"ל שירקו עליהם- כי זה מה שהם שווים- יריקה.. זה פשוט זילזול בנוער אם הם ינחו את התוכנית הזאת!!. ואחרי הראיון בגיא פינס גם חשכו עיניי!! הם יִרקו למעריצות כשהן ירצו חתימות??!!?!!?? מי ירצה ביכלל חתימות מהמכוערים האלה! האזיט הישנה הייתה אומנם פרובוקטיבית, אבל לא הגיע לשפל כזה של בורות וטימטום. כל כך מעצבן אותי!! "יורקים על הציונות"- אז מה הם עושים בארץ?!?!?!?! סעמק... חיילים נחטפים בשביל לשמור על שמוקים כאלה... אני בטוחה כשהם ינחו את אקזיט לא יהיה רייטינג- כי אף אחד לא יצפה בתוכנית הזולה הזאת.. וגם אם מישהו יצפה, אלו יהיו הילדים הקטנים שלא יבינו מאיפה זה בא להם... ועוד יותר יהיה אסון אם הם יושפעו מהזבל הזה.

free soul

New member
../images/Emo45.gifכמוני כמוך.

אגב, הם פוטרו מאקזיט אחריי שהמנהלים שלהם [HOT] קראו את הכתבה המזעזעת הזו.

אפשר להגיד משהו?

תודה. אם תשאלו אותי, כל הבלאגן הזה זו סתם הגזמה אחת גדולה. אם תקראו את הכתבה בידיעות אחרונות תראו שהמון דברים הוצאו מהקשרם בכתבה של וואלה. למשל שהם משתינים על מצבות... בכתבה הם אמרו שאחרי הופעה בגרמניה אחד מהם היה שיכור ונכנס לבית קברות ואחר כך גם השתין שם על מצבה. אז מה? הוא עשה את בכוונה? לא! אז מה ההגזמה? ובקשר לדברים שנאמרו על גיא פינס, הכל בגדר הצחו! סתם בגלל הסיטואציה הם החליטו שהם אמרו משהו נוראי. כאילו כל סלב אחר לא יורד על סלבים אחרים ועוד בדברים יותר גרועים. נו באמת, מה ציפו? שהם יביאו להקת פאנק והיא תשב ותסתום את הפה ולא תגיד מה שהיא חושבת? אז הם טעו ובגדול, ואם הם חשבו שהם יהיו שחקנים צבועים כמו שאר מנחי אקזיט אז אולי עדיף באמת שהם לא ינחו את התוכנית. ולכל מי שאמר שיוזלס יהפכו למיינסטרים, הנה ההוכחה שאין לכם מה לדאוג. גם אחרי שהם קיבלו תוכנית הם שמים זין ואומרים מה בראש שלהם וככה צריך. זהו אני סיימתי

ToXic BoY17

New member
גועל נפש../images/Emo10.gif

קראתי היום את הכתבה ודפוק מי שנתן להם תוכנית. הם מעודדים את כל מה שלא טוב וכל מה שמגעיל!

חבל מאוד.

חשבתי שיהיה סוף סוף מישהו שיציג את הדעה הנונ-קונפורמיסטית והיותר ניהיליסטית של הנוער בישראל - החלק של העוגה שלא בראש שלו ללכת לצבא, לא אוהב להיות מוגבל בימי שבת בגלל הרגלים מטופשים ומסורות מלפני אלפי שנים של אנשים אחרים (ואל תגידו לי שאני טועה לגבי זה, למה כולכם פה דופקים תראש בשישי), לא נהנה כשאונסים אותו במשכורת, ושסוף סוף הבין שכלכלית וביטחונית לחיות בישראל זה לא רציונלי בשקל. אז תנו גם לאנשים האלה להביע את עצמם, לא רק דמויות של סדרות נוער זולות המכילות דמויות חתיכות-עלק, עשירות-עלק ומאושרות-עלק.

coullette

New member
אז למה

בדקתי אתמול את לוח השידורים של הטלוויזיה והיה כתוב שם ביום ראשון 14:40 אקזיט רבולושן.אז אם מבטלים אותם אז למה בדיוק כתוב בעיתון שהם משודרים?

למעלה