מסתמן: אקזיט תבוטל , אין אקזיט
|!

אבל תבין ושזה פוגע באחרים אז

שישמרו את הדעות האלה לעצמם ולא יפיצו אותן בציבור בתור מנחי טלויזיה

PunkMan

New member
כמו שאמרתי.

מי שלא מסכים עם הדעות האלו לא חייב לצפות בתכנית או לקרוא כתבות עליהם.

יפה אמרתה

לא חייב לצפות בתוכנית אם הללו הדעות אבל יש הקשר, ואתה מוציא אותו מכלל פרופורציה ואגיד לך איך. אתה טוען על הדעות הללו שהם אמרו שמע אכן זה ממש לא מקובל, קודם כל זה המדינה שלהם ושלך, מה שזה אומר חופש ביטוי וכל מה שמסביב, אבל בשורה התחתונה אם לא היו חללי צה"ל שמתו במערכות ישראל לא אתה ולא הם הייתם נמצאים פה. וגם בטח שהם לא היו מגיעים למה שהם היום בלי המדינה הזאת. ומה שאתה אומר פה, אתה פשוט מזלזל כאן בחברי הפורום שמכירים את התוכנית קצת יותר ממך, אתה פותח את הפה שלך בדיון שהיה עד עכשיו בפרופורציה, ההודעה הראשונה שלך הקפיצה אותי וחלקנו מכאן לצאת עלייך אז תבין שאתה טעית פה לא אני ולא חברי הפורום.

psycho360

New member
אוקיי מתוקה../images/Emo9.gif, אני לא מהפורום הזה,

והדבר האחרון שאני רוצה זה לריב איתך או בכלל לריב עם מישהו, אבל קראתי את השרשור הזה ובתור רוח רפאים פה בפורום תרשי לי לומר לך למה פסלו את התוכנית הזאת
אוקיי זה הולך להיות ארוך
אז תתכוננו לחפירה רצינית ואני מקווה שאני לא חופרת סתם ותשימו לב למה שאני אומרת! אפילו שאני לא כותבת בפורום הזה.
לדוגמא, בפורום מרי קייט ואשלי, ילדה כתבה על חברה שלה, שאהבה מאוד את מרי קייט, עד המוות אהבה אותה, וכל מה שמרי קייט עשתה גם הילדה עשתה ביחד איתה. לצבוע את השיער להתדרדר לאנורקסיה וכו'. הילדה נהייתה חולה באנורקסיה אחרי מרי קייט . ולמה אני אומרת את זה?, בשביל שתדעי, שלאנשים מפורסמים\אנשים בטלווזיה\ועוד במיוחד אנשים שמביאים להם תוכנית שלמה להגיד שם את כל הדברים האלה על כמה שהם שונאים ציונות , יש השפעה ע-נ-ק-י-ת תחשבי על ילד שרואה את התוכנית הזו. ילד שדעותיו עוד לא מגובשות, נגיד ילד שאוהב את המוסיקה הזו, ילד שאוהב את הלהקה הזאת.. הוא רואה את גיבוריו מדברים ככה על היהדות, על הדתיות, על להשתין במצבות. מה הילד הזה יבין ? מה הילד הזה ייקלוט ? את מתארת לעצמך, כמה השפעה יש להם על הנוער? ותאמיני לי שזה לא ילד אחד.. זה הדור של מחר. לא מספיק שונאים אותנו בחוץ? לא מספיק שונאים אותנו כל הנאצים שנשארו בעולם ? והערבים שרוצים להרוג אותנו? גם אנחנו צריכים לשנוא את עצמינו בינינו? בין אדם לחברו? מה זה יהפוך אותנו?! כל האנשים שבחוץ, ה"נאצים" והכול, פשוט נחסוך להם את כל העבודה ! זה מתחיל מסתם משפטים שאתה משנן בלי לחשוב.. וזה נהיה לאמונה שלמה. אתה מאמין שלקום בבוקר זה סתם בזבוז זמן ולהתפלל זה כלום, אתה מפסיק להאמין ב אלוהים שלך, וכמו שהם מזלזלים במי שכן מאמין, גם אתה תזלזל במי שכן מאמין. כי אתה מושפע מאנשים שאתה אוהב, כי אתה קולט מהם מידע! וזה ייצור בעתיד הרבה מאוד סכסוכים ומריבות בהתחלה שראיתי שהתוכנית מתבטלת, הייתי די מאוכזבת לא כי פקאצה\פריקית או מתיימרת להיות פאנקיסטית, אלא כי אני מכירה באמת את הלהקה מימים ימימה משהם רק קמו ונוצרו, ומאוד מאוד מאוד מתעניינת לדעת איך הם יעשו ואפילו אוהבת את השירים שלהם.. אבל עכשיו הבנתי שזה הכל לטובה. ואם תקראי את מה שכתבתי שוב כמה וכמה פעמים את גם תביני. שוב, לא באתי לריב איתך. הנה אפילו קבלי פרח
אני רק רוצה להסביר לך למה הגיוני שהם יצונזרו וסליחה על המגילה

psycho360

New member
אה ועוד משהו, לדעתי, הם בעצמם בכלל

לא מאמינים בזה כמו שאת בעצמך אמרת "בשביל הפוזות" אבל אנשים אחרים כן ייפלו בפח, ילדים קטנים יאמינו בזה אחריהם ! תארי לעצמך עכשיו מדינה שחצייה שונאת דתיים וחצייה דתיים ? הי! אנחנו נהרוג זה את זה!!!!

אני לא מבינה איך הודעה על../images/Emo194.gif

ביטול התוכנית הביאה לכזה שירשור ארוך מיותר ומטומטם ואני לא מבינה מה הקשר בין ערבים לדתיים למרי קייט להכל אתה יודע[או את] אנחנו ללא נעשה נחקה את מי שאנחננו אוהבים אנחנו לא מספיק סתמים כמו הילדה הזאת שראתה את מרי קייט אנורקסית ועשתה זאת בעצמה כי היא אוהבת אותה אנחנו לא מאלה שנכנעים ללחץ חברתי לפחות אני ככה ואני כמוך לא רוצה לריב באמת סופ"A טוב

זה לא קשור ללחץ חברתי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

זה לא שמישהו רואה מפורסם ואומר "אני רוצה להיות כזה" אבל בתת מודע זה משפיע על מי שרואה אותו בכל מקרה לדעתי לא מגיע לאנשים כאלה לקבל תוכנית נוער

Noa Tsror

New member
מזה תכנית נוער?

אתם רוצים לראות כלמיני דברים חמודים ותמימים לכו תראו ערוץ הילדים הם סה"כ אומרים מה שהם חושבים

טוב שיהיה../images/Emo194.gif

אוף למי אכפת כבר אם הם יהיה או לא אני לא אצפה בתוכנית סתם מעפן כל הדבר הזה הוציא את כל החשק |:

PunkMan

New member
אני זכר.

נמ, את צודקת בחלק ממה שכתבת. אבל עד עכשיו לפי מה שהבנתי מטרתה של התכנית היא לא לדרדר את הנוער, אלא לפתוח לו את העיניים לאמנויות אחרות, כמו פאנק, סקייט, ברייקדאנס וכו'... את הכתבה שעשו להם, אני לא הייתי נותן לילדים שלי לקרוא. אבל לבטל להם תכנית בגלל שהם הביעו את דעתם זה נורא מגוכח לפי דעתי. עופר שכטר חושף את התחת שלו בפני המון אנשים, זה כן חינוכי? זה מה שיוביל את הדור של המחר? לא. אז לתת קצת פריים טיים נחמד למי שכן מתחבר לזה זה יהיה נורא נחמד.

psycho360

New member
הממ.. סליחה

אוקיי, מטרתה של התוכנית היתה להכיר לילדים סגנון אחר ושונה של מוסיקה של אומנויות? זה גם ייתבצע. אני לא אגיד שלא, הילדים אכן יכירו סגנונות אחרים. אבל אם הלהקה תדבר בצורה שלילית, אז גם את זה הילדים יכירו. לא כל מטרה מתבצעת ! אם מטרתה של התוכנית היתה לעשות משהו אחד, ותוך כדיי יוסלס איידי ידברו בתוכנית על כל מה שהם חושבים בלי צנזורה, הנוער יהופנט. הנוער יחקה ויאמין בזה גם.. סליחה , הכללתי רוב האנשים שאוהבים את הלהקה ושדעתם לא מגובשת, [אני מעדיפה להגדיר את זה כדעה לא מגובשת מאשר חוסר אופי
] יצטטו אותם.. הם רואים משהו, תופסים אותו כ"מגניבבבבבבבבבבבבבבבב" ורוצים גם.. הם היו יכולים לעשות את זה ולהגיד משהו שהם חושבים, אבל להראות גם את כל הצדדים של המטבע ולא רק את הדיעה שלהם והצד שלהם .. ו.. מתי אמרתי שאני חושבת שהתחת של עופר שכטר זה משהו חינוכי? מאיפה הסקת שאני חושבת ככה?

gilatb1

New member
אולי באמת כל המטרה של התוכנית היתה

'לפתוח לנוער את העיניים לאמנויות אחרות, כמו פאנק, סקייט, ברייקדאנס וכו'...' רק שעכשיו, אחרי מה שהם אמרו בכתבה, כנראה שחוששים שהתוכנית לא בדיוק תהיה רק הדברים שהזכרת, אלא הרבה מעבר לזה.. בקיצור, כמו שאמרת-לא היית נותן לילדים שלך לקרוא את הכתבה שעשו איתם. וכנראה שבהוט חוששים שהתוכנית תהיה מין המשך לכתבה....

gilatb1

New member
"בחיי העולם הזה מתדרדר"

אחרי שקוראים את ההודעה, אפשר להבין גם למה...

free soul

New member
דעות שונות?

קראת בכלל מה הם אמרו? קראת את הכתבה? יא חתיכת אדיוט. נראה לי שאתה עוד שיכפול מסכן שלהם. מה שאתם זה אשכרה כת השטן.

למעלה