אין לי בעיה עקרונית עם שאלות תיאורטיות, רק שאנחנו מכירים כבר
זמן מה, ואני יודע לאן אתה מנסה לחתור עם השאלה הזו.

אם אענה ב "כן", הרי תגיד שהעובדה שמכונית מחייבת תכנון בשילוב התשובה שלי מוכיחים חד משמעית שלטבע יש מתכנן, ואם אענה ב "לא", הרי תגיד "אז אובייקט זהה למכונית איננו מכונית... מעניין".
כבר היינו בדרך הזו בעבר ואם היה לי כוח גם הייתי מתמודד עם החיפוש בפורום של תפוז ומוצא בדיוק את אותן שאלות.
בסופו של דבר, הבעיה היא לא התיאורטיות של השאלה אלא הנסיון להסיק מסקנות על העולם האמיתי מתוך המצאות שהן לא רק לא מציאותיות, אלא בלתי אפשריות ממש.

ועכשיו מגיע השלב שבו אתה שואל מדוע אני חושב שלא יכולה להווצר מכונית באופן טבעי, הרי גוף האדם הוא "מורכב" פי עשרות מונים ואני כן "מאמין" שהוא נוצר באופן טבעי - בוא ואחסוך לך את השאלה - אני לא "מאמין" שהאדם נוצר באופן טבעי. אני יודע, עד כמה שניתן בכלל לדעת משהו, שהאדם נוצר באופן טבעי. אני יודע את זה כי כל העובדות וכל הראיות מצביעות אך ורק על כיוון אחד - והוא לא בריאתנות (A.K.A תכנון תבוני).

יותר מזה, גם אתה (וגם כל אדם שפוי) יודע שהאדם, כמו כל בעלי החיים, הצמחים, הפטריות, האבנים, החול, האוקיינוסים, השמש, הירח וכל הכוכבים - כולם כולם נוצרו באופן טבעי. אני מוכן לנחש שאתה גם מאמין אדוק באל כלשהו (למרות שמעולם לא דיברנו על זה). אז מי החבר הדמיוני שלך? אללה? יהוה? ישוע?