מעוף בכל זאת יש סיפור היום

עלמה 3

New member
את יעלי, אנטיפסטי שבא לאכול אותך

איך מתקדמת העבודה, נראה שהשתחררת קצת ?

yaeli4

New member
עלמה מתוקה כמו מרמלדה...

העבודה חונקת אבל כשקראתי את השרשור הזה הבוקר, הוא נורא העסיק אותי והייתי חייבת להיכנס ולהגיב. אני חושבת על זה הרבה מהבוקר. הסיבה שלא כתבתי בשבוע וחצי האחרונים היא לא רק בגלל העבודה. נורא העיק לי פה, הנושאים כמובן, לא האנשים.... ושקלתי מה לעשות עם זה. ואני עדיין שוקלת, אבל אני מרשה לעצמי להיכנס כשאני מרגישה צורך פנימי עז, מרשים לי, נכון? נשיקות רבות ואהבות אין קץ, ותמסרי למורכב שהוא זכה בקלף האס של חייו, כשהכיר אותך. אם יש אלוהים בשמים, הוא יודע לפחות לפצות על כל הסבל.

*יערית

New member
יעלי../images/Emo24.gif

הפעם את ריגשת אותי ובגדול
ניזכתי פתאום שוב בעבר שלי...במריבה הגדולה מול אבא שלי זכור לי שאחי שרק היה בן 18 הוא ירק על אבא שלי בפרצוף {מעשה שאני לעולם לא הייתי עושה}ואמר לו "גם כשתמות אני לא אבוא להלוייה" אלו מילים קשות ביותר לאב לשמוע,אלו דברים שאני חושבת שלעולם לא ישכחו לאף אחד הצדדים,כיום אבא שלי כבר חופשי מגיע אלינו לביקורים ובטח ובטח לאחי ,אצלינו הסליחה גם אם לוקחת זמן היא סליחה...אבל פעם אבא שלי אמר לי, למרות שאני בקשר איתכם..אני לעולם לא אשכח את מה שהוא אמר לי ועד כמה הוא פגע בי! אז אמא שלי הורידה הילוך וכך גם יתר האחים ואילו אבא שלי העלה הילוך והוא בקשר איתנו יותר מפעם.....אך משקעים נשארים שם כנראה ..וזה כ"כ קשה ועצוב. אז אני כ"כ מבינה את מורכב....והזמן אולי יטשטש אולי ישכיח, אבא שלי כיום בן 63 שיהייה בריא אמר לי...כמה טיפש הייתי פעם כשהייתי צעיר..כנראה שבגיך מסויים אנחנו עוזבים את האגו ואת המישקעים..וניזכרים ששכחנו לחיות
אל תשכח מורכב לחיות לחיות ולחיות..זו שלצידך... אומרת לך בפה מלא.....אוהבת אותך עד השמיים ובחזרה
{כאילו שלא ידעת?
}

yaeli4

New member
נשיקה לגרגמלית??? ביפור??

עכשיו שמתי לב לשורה שמשום מה עיניי פסחו עליה. תגיד לי, אתה יודע מה אתה מציע? נשיקה לאישה שהרסה את חייו? שהרחיקה ממנו את ילדיו לשנים ארוכות? שלא ראה אותם בגללה שנים ארוכות? ביפור, אתה הולך רחוק מדי. קח נשימה ארוכה לפני שאתה מציע הצעות כאלה. אני מבינה שעשית את זה מתוך מטרה טובה, אבל יש גבול למה שאנשים פגועים יכולים לעשות. אם האקס שלי היה ניגש אליי לחיבוק ונשיקה, הייתי הודפת אותך על המקום ולא מתוך פרובוקציה, אלא מתוך אינסטינקט. שרק לא יתקרב אליי אחרי שהרס לי שנים מחיי ועדיין הורס נפשית ורגשית את חייה של בתי המתוקה. ואם אתה דוגל בכזו אהבה והרמוניה. אולי תיגש ותיתן נשיקה לתאומיה של R? אם קשה לעמוד מול אהבה, חיוק וחיבוק, כפי שאתה אומר, אם הקסם של כל הדברים האלה, שובה-לב, כפי שאתה אומר בהודעתך, מדוע הם הודפים אותך וזה ממש לא מזיז להם?

b4icu

New member
כך עשיתי ../images/Emo24.gif

שלום יעל לאנשים רגילים יש גבול, לאנשים יוצאי דופן אין! עלינו להיות כאילו כדי לשבור את התבנית החשיבתית ולהמציא אפשרות חדשה. בנושא התאומים, כך עשיתי, לא אחת ואתמול כמעט... ישבנו וחגגנו את יום הולדתו של הנסיך, והאוירה הייתה נעימה פה ושם חיוכים (רק אחד התאומים היה, השני רב עם R או משהו כזה), אבל זו הדרך. וב-"אני יראה לו", ו-"עד יום מותי", לא יהיה שוני ממה שיש היום או היה אתמול. וכיודע SONY הוא כל השוני

עלמה 3

New member
B 4 יקר ../images/Emo175.gif

אני מרשה לעצמי להגיב במקום מורכב... והייתי רוצה לשמוע את דעתך ! ראשית הוא ניגש לחבק ולנשק שם בטקס ובכל מפגש מורכב אומר לה כמה הוא גאה בה.. והוא באמת גאה בה..היא ילדה מצטיינת ומחוננת. ולגדול כמו שהיא גדלה וגם גידלה את אחיה ומרגישה כלפיו אחריות כאם לכל דבר..ולהישאר שפויה ומוצלחת.. הוא מאד גאה בה ותמיד אומר לה... המורכב הזה עשוי מחיבוקים ונשיקות.. הוא תמיד מחבק ומנשק.. את כולם. אנחנו משפחה כזאת של נתינה של אהבה של חיבוקים ונשיקות ושל יחד. אני מאד הייתי רוצה שיהיה קשר כזה אם הפרצופלוחה .. לדעתי זה היה נהדר לכל הצדדים.. וזה הכעס שלה שהמורכב אינו מסכים בשום אופן ל- מימום קשר... ואני מבינה אותו, לא בגלל שאני אישתו ו/או לויאלית כלפיו... אבל תגיד לי אתה - אם אישתך היתה בוגדת בך שנים על גבי שנים ולא היתה לך ודאאות האם ילדיך הם פרי זרעך או של אחר.... ואם גרושתך היתה מטרידה אותך באופן שיטתי, אחרי תשלומי המזונות כ- 1300 $ ולאיים באילומות ולהשתמש באלימות... ואחרי נישואיו השניים להמשיך ולהטריד גם את אישתו וגם את בנו... באופן חולני.... ואם גרושתך היתה מאיימת (שקלו כבר כל הקיצים) על מעשים מגונים והטרדות מיניות ומעשה פלילים בילדיך... גם הייתי נותן לה נשיקות וחיבוקים. גם היית מנשק אותה ? ואם אישתך השניה היתה צריכה ללכת ברחוב בשבוע 35 להריונה ורודפים אחריה ומאיימים עליה עם חומצה מיליחית , וטרח בום ירדית מים, עובר במצוקה, ניתוח קיסרי דחוף בהול... גם היית מנשק אותה ? ואם גרושתך היא חולת נפש רודפת בצע, שקרנית פתלוגית, נימפומנית.. שלא בוחלת בשום אמצעי תומרת ממון וכסף... גם היית מנשק אותה ? ואחרי הרבה שנים שהריחקה את הילדים מאבא , והסיתה והתנכרה...המורכב החליט לוותר על זכיותיו בדירה משותפת... והעביר לה את זכיותיו.. תומרת שקט ובריאות נפשית לכולנו... בי"מש אישר את ההסכם בשעה 14:00 ובשעה 20:00 הבן שלו, צילצל ואמר אבא - איזה כייף אמא מרשה לנו להיות איתך בקשר....אתה גדול ! אז אושרם של הילדים נקנה ב- 60,000 $ עלובים...ואני מחכה ליום שבו היא תזרוק אותם לרחוב ותגיד לכו לאבא... ביפור , תאמין לי שינסה וניסנו לחשוב אחרת.. אין מקום לשפוט כאן אף אחר .. אני חושבת שהפצעים כל כך עמוקים והותירו צלקות כל קשות.. שלי אולי קל.. לך קל... אך למורכב קשה לסלוח ולמחול...

maof

New member
עלמה ומורכב../images/Emo140.gif

אני מכיר את האישה הזאת
או יותר נכון ....את אחותה התאומה
מעוף

*יערית

New member
מורכב ,עלמה,מעוף../images/Emo24.gif

הכאב המשותף לכולכם עובר גם אלי
מתקשה לעכל עד כמה אני נאיבית לעולם הזה, מאחלת לכולכם אושר אין סופי והרב הרבה אהבה אמיתית

yaeli4

New member
עלמממהההה- נגמרו לי המילים../images/Emo7.gif

כל מה שכתבת עבר גם על רגיעון שלי, כמעט בדיוק אותן זוועות. אין. אין מילים ונחמה לצער הענקי הזה.

oehhe

New member
זה שאני לא מגיב לעלמה ומורכב

לא מונע מהמקלדת שלי להרטב oehhe וכתוב שמי מלח מזיקים למקלדות

blonda3

New member
עלמה-המפלצת הזאת היא האמא של

ילדים של המורכב שלך. סיפורי הזוועה שלך לא ישנו את העובדה הזאת. קשה להכנס ולהבין את מה שהיא עברה. אבל תזכרי-אנחנו פה שומעים רק צד אחד. קשה לשפוט ככה.

עלמה 3

New member
בלונדה ../images/Emo45.gif את צודקת ב- 100%

ולא התכוונתי לשים אף אחד לשופט... מה שקרה כאן .. נשפך כאב .. של אבא .... אך אולי עם הזמן אכן יהיה כאן אימות... זה יכול להיות נחמד

blonda3

New member
יווווווו../images/Emo12.gif../images/Emo88.gif

עכשיו קראתי את זה שוב.... והאמת? אני המומה..... איזה כייף אמא מרשה לנו להיות איתך בקשר..... איזה משפט עצוב.......ואירוני......

blonda3

New member
בדיוק-ביפור../images/Emo45.gif

ככה אני נוהגת!!! והכי חשוב זה לתת לילדים שלנו תמיד הרגשה טובה, הרגשת בטחון.... גם אם זה פוגע בנו לפעמים. אולי זאת פעם ראשונה שיש כזה מצב, ואם כן-אז תלמדו מכך להבא. בהצלחה!

blonda3

New member
יונתי...../images/Emo140.gif

כאן הייתי אומרת שאת קצת נאיבית.... ויש מצבים שמוטב דווקא להתרחק ולא "להתערבב".... יש לי הרגשה שעוד צעד אחד לעברם והאמא היתה מוציאה לאבא "צו הרחקה".... "עושה שלום במרומיו הוא יעשה שלום עלינו ועל כל ישראל ואמרו אמן...."

מורכב ועלמה היקרים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בוקר טוב לכם , רציתי להסביר ,בקשתי לנמק , ניסיתי להבהיר את מצוקתה של הבת , דרך התנהגותה והתנהלותה את עוינותה של האקס, את .... ואת..... ומה שאני מצליח , זה רק לחבק, ולהשתתף בכאבכם, להביע הזדהות עם הצער, הכאב, עם פגיעה שהותירה פצע מדמם. שרק נותר לי לקוות שברבות הימים יגליד. אני מקווה ומאחל שעל אף הזעזועים, תעמדו יחדיו, איתנים, תמיד. יוסי שעמדו

oehhe

New member
מורכב ועלמתו

קראתי את כל תיאורי הבילוי במחנה צה"ל והשיחה של עלמה ביום שאחרי. את מה שיש לי לומר לכם, אינני יכול לכתוב כאן, לא מפאת הפרטיות אלא מקוצר היריעה וחוסר סבלנותי בכתיבה. בפגישה או בלטלפון זה אולי יקל עלי. חזקו ואמצו יקרים שלי. oehhe אם לא הייתי בזוגיות כה מופלאה עם רולן, הייתי מציע למורכב נישואין, ואם היה מסרב, הייתי מציע לעלמה. במחשבה שניה, אולי להיות ילד מאומץ שלכם.

למעלה