מעלה לעוד תגובות.

../images/Emo5.gif../images/Emo124.gif הכללה! הכללה! ../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

מה נסגר איתך בן אדם?!?!??! לא רצויים פה אנשים כמוך. פרמיטיב!

אתה חושב שאתה....../images/Emo41.gif

מבין משהו מהחיים שלך?! אתה כ"כ פרמיטיב ומכליל וזה מראה על הטיפשות שלך! וחבל לי אישית על בחורים כמוך שימצאו עצמם רווקים נצחיים עד גיל העמידה! ואגב אני הוכחה שאנחנו לא כאלה!!!!! ועוד הרבה נשים פה יעידו כמוני מותק!

ebony

New member
ואם אני יגיד לך שבחורים כמוך

מעצבנים אותי? ואתה אל תבוא לי עכשיו עם הודעה של זאת סתם הכללה ולא כולנו כאלה.... אז מה אני יגיד נפגעתי ממליון ואחת גברים,בחורים ,ילדים תקרא להם איך שאתה רוצה. נפגעתי מהמון שהיו כמוך "תהיי יפה ותישתקי" זה מה שאתם יודעים לומר זה בטח מה שעובר לך עכשיו בראש... " אנחנו חארות אליכן אבל אתן צריכות לשתוק".. אז אתה יודע מה מתוק? אני לא שותקת אני חושבת שמגיע לי הרבה יותר ומגיע לכולנו הרבה יותר מזה הרבה יותר מאשר להסתפק במישהו שיסתום לנו את הפה.... ולא אנחנו לא מנצלות לא כולנו לפחות. וכן אתה מכליל. כי בינתיים לי אישית לא יצא לנצל מישהו. עד היום רק ניצלו אותי. ואתה יודע מה זה לא מצא חן בעיניי אז לא התחשק לי לשתוק אז קח את הזנב שלך ולך מפה אבוני ששונאת שובניסטים שסתם מדברים באוויר
מצטערת מראש אם עשיתי בלגן .

אני מגיבה לפה כתגובה לכל השרשור.

לרוב אני לא בעד חיכוכים שכאלה, אבל אני רואה שההיענות להודעה שלך דיי הקפיצה את הפורום. במידה ותשמרו על התקנון ועל רמת דיון נאותה, אקבל את הדיון, אם רמת הדיון תתדרדר, הוא יאלץ להימחק.

MrListen

New member
אתה רותח ולכן מדבר מתוך קריזה

אני לא מאמין שאתה חושב שכל הבחורות הן אותו דבר, למרות שאני גם מוצא את עצמי אומר לפעמים "כל הבחורות כלבות". הרי לא כל הבחורות מחפשות כסף בבחורים. רכלנות יש אצל כולם במידות שונות, וצביעות? צביעות יכולה להתבטא גם בנימוס אלמנטרי, כך שלדעתי כל העולם צבוע. בקיצר, ההודעה שלך כאן רק כדי לעורר תגובות, פרובוקציות. זה לא באמת אתה.

'את לא שווה את התגובה אפילו'

זה לא לדבר יפה. ההודעה נחמקה וכך גם כל הודעה בסגנון דומה שתעלה על הפורום על ידייך או ע"י חברים אחרים. חבל שאין לך כרטיס בתפוז, כל הייתי נמנעת מלהביא את זה שחור על גבי פורום.

ebony

New member
תגובה קצת יותר רגועה../images/Emo9.gif....

תראה נכון יש כלבות אני לא אומרת שלא אבל אני אישית בתור בחורה בתור בן אדם לא רואה בכסף מדד אני לא אוהבת אפילו שמוציאים עליי כסף ידידי הרבים שאפילו כותבים בפורום הזה יוכלו להעיד על זה על כמה שאני אישית שונאת שמבזבזים עליי כסף.... אז הנה אחת שלא מחפשת כסף נו אתה רואה לא כולנו כאלה ואני בטוחה שיש כאן עוד הרבה מאוד בחורות כאלה...... אני אישית עזבתי בחורים לא פעם ולא פעמיים אבל אף פעם זה לא היה בגלל כסף או דברים חומריים עזבתי גברים שהתנהגו אליי לא יפה או שלא הרגשתי איתם בנוח זהו לא כולנו כאלה כמו שאני בטוחה שלא כל הגברים חארות הנה אני אחרי שהמון נפגעתי הכרתי את האדם שאני איתו היום והוא אדם מקסים מתחשב ואני מתה עליו אז בלי הכללות כי זה לא מוביל לשום מקום אבוני

MrListen

New member
מאוד מבין, גם לי קשיים בהבנת נשים

אבל אני לא מכליל כי זה לא מוביל לשום מקום. אולי עדיף שתספר את הסיפור שלך ונוכל להגיב לו. זה יכול להיות אפילו יותר פורק מתחים! תנסה מה יכול להיות

ועכשיו אני אגיב.

קודם כל, עצם הפנייה לפורום תחת כיסוי קצת מעידה על משהו, כמדומני. מעבר לזה, שימוש בביטויים כמו 'יש לכן חור בין הרגליים' מביע זלזלו הן בראייתך כלפי הנשים והן בעצמך. בנוגע לכל הנשים שרודפות בצע, נותר לי רק לומר שהלוואי וגם אני הייתי כזו. סקס אני אעשה מתי שנוח לי ואני לא רואה בכך שום פסול. עדיפה לי אורגזמה פעם בשבוע מסקס בינוני כל ערב. הנשים של הדור הקודם לא היו נחמדות יותר או ביישניות יותר או מרוצות יותר, הן רק היו כנועות יותר! ואם זה מה שאתה מבקש לך ולאשה שאיתך - הכנעה - בכיף שיהיה לך! 'הכל כתוב והרשות נתונה' - אתה יכול לבחור בכל אשר תרצה. אנחנו לא מושלמות ושלמות זה דבר מאוד אינדיווידואלי, אבל אנחנו משתדלות
. מצטערת לחדש לך, אבל כן נפלת על מזל רע. כי אם זה היה דבר של מה בכך וכולם היו נתקלים בנשים [כהכללה] שאתה מציין - הפורום הזה לא היה קיים [הלכתי על קטן].

'אני לא אומר שכל הנשים כלבות'

אתה דווקא כן בהודעת המקור, אבל לא משנה. יש המון נשים שכשנותנים להן אהבה הן מחזירות אהבה. יש המון נשים שמרגישות כל כך קטנות לפעמים ליד הגבר שלהן או סתם גבר, שלי נותר רק לרחם עליהם. לכל דבר יש קיצוניות בעולם, זה מה שיוצר את האיזון. אז אולי כדאי לפשפש קודם בעצמינו ואז להוציא קיטור במקומות הנכונים עם האנשים הנכונים. ואגב, ההתפתחות הנשית, לחיוב ולשלילה, לא קושרה בצורה כל כך ישירה אליכם. אל תחמיא לכם יותר מידי.

זה שאתה מאוד כועס ופגוע

זה ברור. ובכל זאת קח את עצמך בידיים ותרגע,יש אנשים חומריים,רעים,רכלנים ויש כאלה שלא.וגם אם תצעק עד מחר כלום לא ישתנה בחיים שלך לטובה. קח אחריות על הבחירות שלך בחיים ונסה להבין איפה טעית ומה עשית שמשכת אליך נשים חומרניות,צבועות,סנוביות .מה ,אתה כזה נפלא? מר צועק ומגדף, אדם מושך אלין את הדומה לו ,אז תתחיל לבדוק את עצמך . חור בין הרגליים יש לבובה מתנפחת והיא גם לא תרשה לעצמה יותר מידי. ואם אתה לא יכול להתמודד עם הקושי במציאת בת זוג אמיתית חיה ונושמת ששייכת לדור הזה ,יש לך שתי אפשרויות: סע במנהרת הזמן ואני מאחלת לך שבדרך תהפוך לאשה ותראה כמה כיף באמת היה לנשים של פעם,אולי אפילו תגיע למקום בו יכרתו לך את הדגדגן ותצתרך\י להיות עדינה ונחמדה ומרוצה כי אם לא אז אוי ואבוי. או בובת גומי בשבילך אדוני הצועק מה חשבת שרק אתה יודע להעליב? אם באמת תרצה עיצה כדאי שתדבר כמו שאתה רוצה שידברו אליך

Sunset Night

New member
נו תנו לבנאדם להתלונן קצת../images/Emo13.gif

המון פעמים נשים אומרות "כל הגברים כלבים" וכל מני דברים שכאלו, אך זה ברור שהן אינן מתכוונות לזה ברצינות. הן סתם משחררות קיטור. בפורום הזה יש אווירה נוראית. כל אחד רק מחכה להזדמנות לתקוף את הבנאדם השני על משהו לא נכון שהוא אמר. אולי תפסיקו להיות כאלו קטנוניים? תהיו פתוחים לביקורת? במקום להמטיר עליו הקנטות והשפלות אולי תשאלו אותו מה קרה? שהרי ישנם המון בנים שבקלות יגרמו לאישה להגיד "כל הבנים כלבים" אך ישנן גם המון נשים שיגרמו לגבר להגיד מה שאותו אורח רותח אמר. אז מספיק עם ההתגוננויות, אולי תהיו נחמדים מדי פעם לפעם?

אורח עצבני, מי שעוזבת בגלל מחסור...

היא עוד ילדה, שלא בשלה רגשית ואין לה מושג מה זו אהבה בכלל. אתה כנראה נמשך לסוג של בחורות, שלא מעוניינות באהבה והרמוניה, או שאתה בעצמך עדיין לא בשל רגשית. תבדוק.

אורח עצבני, בקשר לכנות...

אני אדם מאוד כן, מאוד ישיר ומאוד אמיתי, ומי שלא כן, ישיר ואמיתי איתי, אין לו מה לחפש בחברתי! כדי לפתח כנות הדדית, חשוב להיות קשוב וללמוד להבין את האדם, שמולך!!! העובדה, שאני מבינה אנשים, גורמת להם לבקש יותר ויותר את חברתי, כך שאנשים סביבי כנים ואמיתיים איתי, כי יש לי משהו להציע, ולך אין להציע את מה שלי יש, אז איך אתה מבקש שיהיו כנים איתך? כשאני לא מבינה אדם מסויים, אני אומרת: "לא הבנתי, תסביר לי, בבקשה." זו כנות בלי משחקים של: "נו.. טוב.. הבנתי, אל תזיין לי בשכל." אם אדם רוצה, שיקשיבו לו, ויהיו כנים איתו, הוא חייב לדעת להקשיב ולהיות כן בעצמו! - אדם אמיתי, מושך אליו אמת מאנשים. אדם קשוב ומבין מושך אליו את כולם. כסף זה לא העניין האמיתי אף-פעם, כסף הוא רק תירוץ ולא מעבר.

למעלה