מעלה לעוד תגובות.

ליל השקיעה...

אצלי באופן אישי זה פועל ככה: כל מה שעושה לי להרגיש לא טוב, לא נוח, מורחק מהחיים שלי באופן אוטומטי. אני לא מדברת, אם האדם לא הבין לבד, אז ביי, יהיה לו צ'אנס נוסף לתקן את עצמו בפעם הבאה, שנפגש. לא יתקן את עצמו, לא יתקרב! - אם אדם מעוניין לתקן באמת, הוא מראה נכונות לתקן, אני אשמח לעזור לו ולתקן יחד איתו. אם נפגעתי מאוד, אני אבטא את עצמי, אני לא אשתוק. בקיצור, אם אדם מבקש את הקירבה שלי, אחד הדברים, שהוא מקבל זה את עצמו!

ספי'לה

אני יודעת, שזה היה סרקזם, אבל מדובר באדם במצוקה רגשית אמיתית, והסרקזם במקרה הזה ממש לא היה במקום. לפני יומיים גם אני הגבתי בצורה סרקסטית, יותר חריפה ויותר בוטה ממך, ותודה לסקארלט על שהיא בחרה למחוק את התגובות שלי, שנכתבו בזעם. אחרי שנרגעתי, אני חוזרת ומגיבה לעניין, מתוך רצון לעזור לאדם בצרה.

Sefy

New member
אדם שלא רוצה לעזור לעצמו...

לא יקבל שום עזרה לא משנה כמה יתנו לו אותה.

לוח, אתה מחפש גיר או אישה?

נשים סנוביות חיות לפי אופנה והגדרות אופנתיות לדברים. אם האופנה תגיד להן, שאסור להסתובב בחברה עם גבר, שלבוש בפחות מחליפה של איב סאן-לורן, אז אתה חייב להיות מיליונר, כדי לבוא בקרב החברים שלהן! והסנוביזם קיים אצל אנשים, שחיים לפי צו האופנה האחרונה ולפי סטיגמות חברתיות ומימסדיות.

למה ../images/Emo7.gif?

השאלה נשאלה כחלק מהתשובה. אתה מעיד על גדולתן של הנשים של פעם, בדורות הקדומים, ואין לך שום דרך לעמוד על טיבן. כלומר, אתה חי במין אשליה שבפעם היה טוב יותר רק כי היה 'פעם'. 1. היום יש המון נשים רגועות ועדינות [אפילו אני יכולה להיות רגועה אחרי מנת הולמת של ווליום!
]. 2-5. מאיפה לך לדעת שהן לא האשימו ישר בלי לברר? שהן היו פחות עקשניות? שהן היו פחות חומרניות? שלא עשו דווקא? עד כמה שידוע לי לא נשארו תיעודים של העת הקדומה בנוגע ליחסים בין אישיים. כך שכל ההגדרה שלך והטחת האשמה כלפי הנשים המודרניות בטלה על סמך טענה זו. ואשה כנועה זו אשה שאם היא הייתה פותחת את הפה על הגבר, הוא היה שולח אותה לקיבינימט במקרה הטוב ולכן נוצר זן של נשים 'עדינות, רגועות ולא עקשניות'. פשוט כי לא הייתה להן אפשרות, ולא בגלל שהן היו יחידות סגולה.

לוח

New member
הבעיה היא...

שנשים למעשה חושבות שאם הן לא חייבות להתעקש אז הן למעשה נשים פראיריות וכנועות וזה כל כך כל כך לא נכון. ואיך אני יודע שהנשים של פעם היו כאלה? אני כמובן לא חייתי אז אבל מהמון סיפורים מאנשים מבוגרים ממני וממך שמדברים על מה שהיה פעם אז טענו שהנשים של היום ממש השתנו (ולרעה ברוב המקרים). ולפי מה שהם אומרים אז אני הייתי רוצה להוולד לפני 40-50 שנה. כי אולי אז היה לי יותר טוב. ולא אמרתי שכולן היו פחות עקשניות אבל אמרתי שרובן (שימי לב 2 הודעות מעל). וזה כל העניין
,ואכן היו נשים יותר כנועות פעם אבל שוב...לא כולן. כפי שאמרתי,המון תלוי בהתייחסות הגברים.אבל אני חושב שהגענו למצב שבו הגברים כבר אומרים: "הן השחקניות הראשיות" וזה ממש לא נכון,השחקנים כאן צריכים להיות באותו המשקל.

העניין הוא,

שהנשים השתנו, נכון [אני לא אגיב אם לטובה או לרעה כי אני לא חושבת שאף אחד יכול לשפוט את זה], אבל הגברים התשנו בהתאם. שינוי גורר שינוי. היום, השינויים האלה עוד לא מוסדו לגמרי לכן גם מאוד קשה לדעת איך להתייחס אליהם. שחקים על אותו משקל זה בתוך מערכת היחסים עצמה. ככה אני לפחות מאמינה. הרוב כן היו כנועות. תראה, יכול מאוד להיות שהן לא ישבו בבית וריחמו על עצמן על איך שהגבר מתייסח אליהן, אבל מספיק שלא הייתה להן בכלל זכות הבחירה והן לא היו מודעות למה הן מפסידות [או שלא] בחוץ, בכדי לרחם עליהם ולא לרצות לעולם להיות במצב כזה. זה כמו טיפש, שלא יודע שהוא טיפש, ואני ארחם עליו כי אין לו מושג קלוש..

לוח

New member
................/images/Emo60.gif ../images/Emo26.gif

שוב,כאן העניין שהזכרתי קודם.הגברים השתנו,בכך שנתנו לנשים הרגשה של עליונות,וזה כבר יותר מחופש בחירה. ולכן הגענו למצב של עכשיו,מצב שבו הרבה מיואשים,מצב שבו יש יותר מריבות בין נשים לגברים,יותר מתגרשים ויותר מכל הגענו למצב שאני ואת מדברים על הנושא המעניין הזה עכשיו בגלל כל זה. ולכן כמו שאמרתי בהודעות הקודמות הגברים גרמו למה שקרה,וזה לא באשמתן של הנשים,אני מעוניין בכך שתהיה לנשים חופש בחירה אבל הן לא שוות יותר מאיתנו.וכאן הבעיה...

יש נשים ששוות יותר ויש כאלה שלא

שוות בכלל. כמו הגברים. תראה, אולי המצב אינו אידיאל, אבל אני מאמינה שהוא עדיף על פני ימי קדם. ואגב, עלייה במספר הגירושין נובע מהקדמה עצמה, מהלגיטימציה המרובה, ומהקלות שבעניין.

לוח

New member
לא ציפיתי שתגידי את זה ../images/Emo13.gif

איך את יכולה להגיד שיש נשים שוות יותר מגברים ולהפך? מה עושה אותם יותר שוות\שווים? אם תגידי לי שכסף,מעמד בחברה, מעמד בעבודה,הצלחה בחיים,יופי אז זה ממש יהיה לא נכון. והבעיה היא שיש נשים שמגיעות למצב שטוענות שהן יותר שוות מגבר ופה הקטע המגעיל.

תקרא לזה סנוביזם,

תקרא לזה עליונות, יש גברים שאני לא ארק לכיוון שלהם [סתם כי זה לא נשי לירוק..
]. נשאלת השאלה מה עושה בן אדם אחד ליותר שווה מבן אדם אחר? נתשבת התשובה עצם האנושיות שבו...

לוח

New member
הוא לא

כי בעיניי אין כזה דבר שאדם אחד שווה יותר מאדם אחר. וזו דוגמא טובה שהרבה נשים סנוביות שחושבות את עצמן בעלות ערך גבוה....והשאלה המצחיקה היא: "על מה?" מה עושה אותן כאלה? התשובה הפשוטה היא: כלום.

בעיני האל, כולנו שווים

וזה נחמד לחשוב ככה, באמת, אבל מה לעשות שזה לא מציאותי? יש גברים ששווים יותר ממני ואני מודעת לזה ויש גברים שגם אם הם יהיו הסיכוי האחרון שלי להגשמה, אני אוותר בכוחות עליונים...

לוח

New member
אף גבר לא יותר שווה ממך

וגם אף גבר לא נחות ממך,עצוב לשמוע שככה העולם חושב. וזו אחת הסיבות שפתחתי את השרשור הענק הזה.

תבין, אתה עושה את זה יותר עצום

ממה שזה, נדמה לי. זה לא שאני פוגשת גבר, זורקת מבט ויודעת שהוא שווה יותר או פחות. יש ערכים לכל אחד ויש ערכים יותר נעלים ופחות נעלים. אז לא נקרא לזה שווה יותר או שווה פחות, אלא משובח. משנה איך נקרא לזה? לא מתעסקת בקטנות, התכלס הוא מה שחשוב.

למעלה