מעלה לעוד תגובות.

Sefy

New member
יש פיתרון מאד פשוט לכל הצרות שלך!

תהיה הומו! זה לא בושה! ואתה תהיה עם האנשים המושלמים ביותר לדעתך, שהם הגברים, שהם לא יעשו בדיוק אותו דבר כמו הנשים. ואומרים שמין אנאלי לגבר זה דבר מופלא, אז בכלל תהנה מכל העולמות פה! ולא יהיה לך מה לדאוג מנשים יותר בחיים!

Sefy

New member
אז שניכם יכולים לצאת אחד עם השני

כי אני לא חושב שאתם שניכם מושלמים בדיוק ואני בטוח שכל אישה שהייתם איתה יש לה גם כמה דברים לומר עליכם שאתם לא הייתם רוצים לשמוע.

אתה יודע מה ההבדל בינך לבין

האורח? אתה כתבת "גם אני חושב שרוב הן..... " מילת המפתח היא : "רוב" הוא היה כללני .. יש בנות טובות בעולם . ואני לא אגלה לכם איפה הן .

אחי אתה צודק נקודה!

אין אין!אתה צודק בלי הרבה לדון בזה!ואתם כוסיות!תורידו פרופיל כולה חור עשיתם ממנו עסק!חלאס!

לא כל כך מבין, הא? ../images/Emo8.gif

שים
שהכרטיס עצמו מהול בקצת יותר מקרטוב של הלצה. למה שמצבה המשפחתי יהיה שונה??

אז לא אומרים כלום.

העלאת ההודעה לעוד תגובות למי שיש מה להגיב בנושא. בקשר לערסים ולפרות, תגיב במקום המתאים לכך. יום טוב.

חיבוקון

New member
אל תרתח אדון עזריאל :))

לטנגו צריך 2, אם הן היו מגעילות איתך כנראה זה הגיע לך! תתעורר! אנחנו נמצאים במאה ה 21, שיוויון, הנשים היום הרבה יותר פתוחות, ליברליות ותודה על זה. עם גישה כמו שלך לא פלא שהנשים שאתה פוגש מראות לך מהר מאוד מאיפה משתין הדג, מערכת יחסים נבנית בשניים

לוח

New member
אוקיי...

אני שאלתי קודם
... סתם: 1. נשים עדינות ורגועות. 2. כאלה שלא מאשימות ישר בלי לברר. 3. נשים פחות עקשניות מהנשים של היום. 4. הכי חשוב: נשים לא חומריות (לא שכולן חומריות אבל הרוב כן). 5. נשים שיודעות להבין שכשאי אפשר או כשאין אז אין ולא לעשות דווקא. ושוב,מה ההגדרה שלך לנשים כנועות? ולמה את חושבת שהנשים של פעם כל כך כנועות? (אולי בחלק מהמקרים אבל לא כולן).

לוח

New member
בטח שכן,ההוכחה היא הנסיון שעברתי

עם נשים סנוביות מפה ועד הקצה.

ספי החמוד ../images/Emo13.gif

הצחקת אותי. להיות הומו זו נטייה טבעית, זה לא דבר שיוצא מכורח נסיבות, כי אם הוא יהיה להומו, כתוצאה מנסיבות חברתיות או כורח הנסיבות, הוא לעולם לא יהיה שלם עם עצמו! הבן-אדם צריך לעשות "הערכה עצמית". מי שמתבטא בצורה כזו דורך ורומס בעצמו את הדימוי-העצמי וגם את הביטחון-העצמי שלו.

שקיעה לילית...

האדם הזה לא מתלונן, הוא מאשים מתוך רחמים-עצמיים, במקום לעשות למען עצמו ולמען שיפור המצב הזוגי שלו!

ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif

המון פעמים [ובעצם, ללא הרף
] שני המינים מתלוננים אחד על השני, אבל גם לטענות יש דרך, וצורה, ונימוס, וכבוד. צר לי שאת מרגישה כי בפורום יש אווירה נעימה. למזלי, לא חסרים אחרים שחושבים ההיפך הגמור.

אורח רותח יקר

אני מצטערת שאתה מרגיש ככה אבל אני אשקר אם אני אגיד שאני לא שמחה, שגם גברים "אכולי דרמות" בקשר למין הנשי. טוב לדעת שלא רק אני עצבנית עליכם.

למעלה