מעלה לעוד תגובות.

לוח

New member
לפי ההודעה שלך

רואים שאישה תפסה אותך חזק וגרמה לך להתנהג כמו רובוט. אתה שפוט בידי הצד הנשי ואין לך דעה משלך. ואני חיכיתי שתגיב בצורה הזו כי הספקתי להכיר אותך מההודעות שלך בקהילות פה. מה הקשר להומו? אני בכלל לא הומו! אני נמשך לנשים..למה אתה מוציא שטויות מהפה? מזל שיש פה אנשים עם קצת שכל כמו Sunset Night שידעה להבין שאני קצת הגזמתי עם ההכללות,אפשר להגדיר את זה שרוב הנשים מהסוג הראשון היה 100 אחוז אצלי,אבל מי יודע... יום טוב שיהיה לכולם.

תגידו, גברים...

יותר נכון, גברים כביכול. אתם מוכנים להתחיל לכבד את עצמכם, לעמוד במילים שלכם ולהתבטא יותר בכבוד? כי עד עכשיו, חלקכם רק גילה לנו, שאתם לא מכבדים את עצמכם, ואלה דווקא הגברים, שמתלוננים על נשים. אתם לא מכבדים את עצמכם, אתם פורסים את עצמכם כמו שטיח לרגלי כל אדם עם השפה הנלוזה שלכם, ואתם מצפים, שלא ידרכו עליכם?! - אתם מבקשים את זה.

שלום לכולם

אסור לי להתקרב למי שרותח,,, יום טוב לכולכם.

Sefy

New member
למה קילקלת את זה עם רצינות ? ../images/Emo3.gif

אני יודע שהומו זה נטייה טבעית. הייתי סרקסטי אליו והשנאה שלו לנשים

voguemaster

New member
שזה בדיוק מה שהיא אמרה

רק שמשום מה כשנשים צועקות "כל הגברים כלבים", רק אומרים לה לא להכליל ובזה נגמר העניין...
פה עשיתם עליו עליהום

Sefy

New member
רואים שאתה לא יודע כלום ../images/Emo6.gif

כי אין לי שום "אישה" כך שאף אחת לא תפסה אותי. ואני לא שפוט בידי אף אחד ובטח לא כמוך ע"י הצד הגועלי שלך. ואם היה לך קצת אינטלגנציה, היית קולט שאני סרקסטי להודעה המוטמטמת הראשונה שלך שהייתה דוחה לחלוטין. והסרקסטיות הייתה על זה שאם אתה שונא כל כך נשים, אז לך אל הגברים, כי אתה חושב שהם כל כך מושלמים כמוך. אז תתחתן עם עצמך.

לוח

New member
אינטלגנציה?

אתה אולי בין האנשים היחידים שלא מבינים שהומו זה נטיה מינית וזה לא בא מסיבות למרות שהסבירו לך את זה. אולי לא אישה תפסה אותך אבל אתה בהחלט רובוט של נשים. זו לא אשמתך,הרבה גברים ככה,גם אתה לכוד עכשיו במלכודת. גם אני אהיה לכוד אבל ע"י האישה הנכונה.

Sefy

New member
ואם היה לך טיפה של שכל בקרקפת

היית קולט שלא מעניין אותי מה הנטיה שלך, אלה זה שאתה כל כך מתלונן על נשים וכמה שהן חארות. שפשוט תלך לגברים. בלי נטיה! אתה חושב שאתה כל כך מושלם ואתה מלא בעצמך כל כך שזה לא יאומן. אז מצטער שוב לאכזב אותך, אני לא רובוט של נשים או של גברים, יש לי דעות משל עצמי. שלא כמוך שהדעה שלך נובעת מזה שלא קיבלת מה שאתה רוצה, אז רק הנשים אשמות בשבילך, אז תסתכל טוב בראי, לך להקיא, ותסתכל שוב. אולי אז תבין שיכול להיות שאתה החרא המצוי, כי אם כל כך הרבה נשים היו לך ולא היה טוב, אז אולי זה אשמתך. אתה היחיד שבמלכודת ובלי אישה בכלל.

לוח

New member
צר לי לומר לך

אבל אתה ממש מעורר רחמים. וציינתי בהודעות כבר שגם אני לא מושלם,ואם ניסית להוכיח שלא הבנת כלום מהשרשור הזה,אז הצלחת. אני יותר לא אגיב להודעותייך,שלום.

Sefy

New member
מי שמעורר רחמים זה אתה

שכל מה שאתה יכול לעשות זה להתלונן על כל הנשים בעולם, כי אתה פגשת כמה שלא התאימו לך. אתה כל כך מקרה אבוד שאני מאחל לך שלא תהיה לך בחורה אחת בחיים, כי אחד שמאשים את כל הנשים, לא מגיע לו שתהיה לו אפילו אחת! ושלא כמו אחרים פה, אני לא נופל בשביל הליקוקים שאתה נותן לכולן. מאחל לך חיים בודדים ואומללים כי לא מגיע לך יותר מזה.

לוח וספי...

ירדתם לרמה של ילדים בגן... ספי, תביא את הרובוטריקים שלך, רוח, תביא את הבובות חיילים שלך ויאללה מלחמה בארגז החול, תבחרו שעה. מוצצים יש לכם?

לוח וספי, מה שהתכוונתי להגיד...

שאתם נשמעים כמו ילדים בגן, שרבים על צעצוע, ובכל פעם, שאני עוברת וקוראת את הויכוח שלכם עולה מול עיניי תמונה של שני ילדים, שכל אחד מהם תופס בקצהו של צעצוע והם מושכים וצועקים.

כי זה מה שנשים רוצות ../images/Emo6.gif

וברצינות, מתי הפעם האחרונה שהייתה פה בחורה שהטיחה קללות במין הגברי ברמות האלה? ובתשובה שלך אתה תצטרך הוכחה חותכת, כי מה שאני לא רואה, לא קיים!

voguemaster

New member
*פה* לא הייתה

כי זה לא הפורום הנכון. אבל אם תרצי אני אשמור לעצמי את הזכות להביא לך קישורים מפורומים מתאימים

Sunset Night

New member
זו לא שקיעה לילית

זה ליל השקיעה. ואל תגידי לי שכשאת פגועה אז הדבר הראשון שעולה לך בראש זה כיצד לעשות את הדבר הנכון כדי לשפר את עצמך ואת המצב הזוגי שלך. הרגשות משתוללים בפנים בסערה גועשת ששוברת דרך כל אותם קווים מנחים של ההיגיון הרגשי. נמאס לראות שהמון נשים פה בפורום רק מחכות לתקוף אנשים על הגישה הלא "פוליטיקלי קורקט" שלהם. ואני אגיד את זה שוב, שבפורום הזה ישנה אוירה מאוד עויינת ולא נוחה.

למעלה