מעליב או משעשע

BuzzLightyear

New member
חח..משהו שמצאתי דרך הפורום הרשמי

על "אלילת העץ" המגוחכת שנבחרה....נקרעתי מצחוק...כמה נכון http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5584645099&rd=1&sspagename=STRK%3AMESE%3AIT&rd=1 BO FOREVER NEVER FORGET NEVER FORGIVE IDOL TITLE RIPP OFF...

darklighter

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

טוב די לא יפה...

כמה שרציתי שקונס או בו ינצחו לא יפה מה שעשו לקארי היא דווקא הייתה בסדר גמור!

BuzzLightyear

New member
אהה....רק לידיעה:

אני רק הבאתי את הקישור ששיעשעני עד מאוד, אינני אחראי לתוכנו, אם את מוצאת אותו מעליב צר לי עבורך, אך אין זו אשמתי שאת חובבת אנדרווד, יש אנשים שקיוו קצת אחרת מהתחרות האומללה והמכורה הזו. ושקארי גרמה להם רק להירדם בכורסה.

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif מעליי.

זה היה מעליב גם אם זה היה על מישהו/י שממש ממש לא אהבתי- כמו מיקיילה/סקוט. זה פשוט מעליב- נקודה. ואני יודעת שלא אתה אחראי לזה- גם לא טענתי כך. אני גם לא מוחקת- אלא אם כן עוד אנשים יטענו שזה מעליב בעיניהם.

Fairywitch

New member
חידוד הפואנטה-../images/Emo58.gif

יש הבדל בין להגיד על מישהי "היא שרה מזעזע בעיניי", "השתעממתי פחד ממנה" וכו', לבין להשוות אותה לקרש ריק, טיפשי, מכוער וחסר רגש/ערך. זה לא מעביר שום ביקורת עליה כזמרת- אלא כבר שופט אותה כאדם. וזה מפריע לי ומאוד מעליב. וגם לא נכון (מי שצפה היום לא יכול לומר על קרי שהיא חסרת רגש או ריקנית).

whatever4

New member
כל כך מסכימה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

סוף סוף מישהו שמבין עניין

shalehet

New member
עובדה שלרוב הציבור היא גרמה אחרת

לשמחתי הרבה, הקנאה אוכלת את האנשים...

BuzzLightyear

New member
טוב טוב להרגיע...

שמחו וצהלו באלילת הפלסטיק החדשה שלכם...זה בול מה שהיתה זקוקה לו סצינת המוזיקה האמריקאית. עוד בלונדה לסרייה שנראית כמו גודי גודי הילדה הטובה של השכנים, ששרה במתק שפתיים שירי דת נוצריים, ונראית נפלא כמו גלויית חג המולד, וחיוך של סנטה קלאוס...אויייששש..כולי צלצולים ועונג... היו בתחרות 2 פרפורמרים אדירים, אחד טוב יותר (בו) ואחד מקסים יותר (קונס) ושניהם לקו בייחוד רב לעין שיעור מעבר לזמרת "ערוץ הולמרק" שנבחרה. אז מי שאוהב אותה שיבושם לו, אותי לא אוכל שום דבר..לא קנאה ולא כלום, פשוט אכזבה עמומה, להיווכח שרוב הציבור האמריקאי הוא למעשה חבורת שמרנים בולסי תירס ומבקרי כנסיות, שלא אוהב לראות יותר מדי היפים בסביבתו (למרות שלדעתי בו הוא הקופי קאט הגדול ביותר מאז ימי פונטיוס פילאטוס, לג'יזס קרייסט) כל טוב, והאזנה נעימה לכל אוהבי האנדרווד והאנדרדוג, אנחנו האחרים נשאר באנדרגראונד.

למעלה