מעליב או משעשע

shalehet

New member
כל כך רדוד ולא מצחיק../images/Emo46.gifלכולם כנסו!!

ועובדה שזה הצחיק רק את אלה שלא ממש אהבו את קארי... ניתן לראות לפני הודעות קודמות בפורום מי היה בעדה ומי נגדה... וכמה מפתיע שאת כל מי שנגדה זה הצחיק, זאת סתם קטנוניות ותינוקיות אינפנטילית, מצחיק זה בטח לא, אבל כפי שכבר אמרתי הקנאה הורגת את האנשים, אז אם זה נותן קצת נחמה לאלה שיצאו "מופסדים" בתחרות (כגון מעריצי, בו, קונסי, אנתוני) שיבושם לכם, זה עדיין לא ישנה את העובדה שקארי היא מלכה והיא הביסה את כולם, לא סתם לא נתנו את הניקוד בסוף, כי ברור שהתוצאה לא היתה קרובה כפי שצפו... אז תצחקו כמה שאתם רוצים, כפי שסיימון אמר בעבר קארי תמכור הכי הרבה דיסקים, יותר מכל איידל בעבר וכפי שהוא צדק שהיא תזכה, אין לי ספק שהוא צודק גם בזה... GO CARRIE!!!

Fairywitch

New member
בתור מעריצת קונסי-אותי זה לא הצחיק.

קונס, קרי ובו הפכו במהלך התחרות להיות הTOP3 שלי, ואני שמחה שאחד מהם ניצח
אגב-
עם כל השוני העצום ביניהם- הייתי רוצה שהם יקימו שלישיית קאנטרי-רוק כזאת...
נו, חלומות באספמיה...

Sweet Misery

New member
אוף, די כבר.

אני לא נגד קארי. אני חושבת שהיא מדהימה, מקסימה ומוכשרת, ואפשר לראות את זה בכל הודעה שלי לפני הגמר (שאני מודה שלפניו קצת השתנה דעתי כי נורא רציתי לראות זכייה של מישהו שהוא לא an all-american girl אלא רוקר). אין שום קנאה, שום קטנוניות ושום אינפנטיליות. אולי אצל מי שעשה את הדבר מלכתחילה, שבאמת זה קצת ילדותי, אבל תפסיקו להחליט שכל מי שיש לו חוש הומור (אם קצת חולני) הוא ישר קנאי ומגעיל ובן שלוש. בסך הכל מצחיק אותי, מה זו אשמתי?

Fairywitch

New member
מעליב או משעשע../images/Emo35.gif

כותרת חלופית למניעת ספוילרים

למעלה