מעליב או משעשע

Woogyman

New member
הוא היה צריך לעוף עוד קודם ../images/Emo110.gif

לדעתי. מקום שני היה צריך להיות של קונסטנטין, אחרי זה וונזל, ורק אז בו.

ששוניקו

New member
I don't think so

אני דווקא חושב שיש פה מישהו שצריך למצוא שק איגרוף להוציא קצת תיסכול בדרך הנכונה

זה באמת כבר מגוחך

אתה לא חייב לשמור על שום דיגניטי, מותר לך להשמיץ אותה. מה אתה חושב שאתה עושה כאן, מורד בשלטון? ממש פאק דה סיסטם. אותך היא משעממת, בסדר גמור. רבים אחרים היא לא משעממת, אלו אותם הרבים שהצביעו לה ובזכותם היא גם ניצחה בתחרות. מאיפה לך לדעת שהיא בדיוק לא מה שאמריקה צריכה עכשיו? אמריקה זה המצביעים. המצביעים זה המעריצים. המעריצים הם אלו שקונים את הדיסקים. הדיסקים הם אלו שעושים את הקריירה שקארי אנדרווד רצתה ולכן היא הגיעה לאמריקן איידול. אמריקה בחרה, ומי שלא נראה לו... זבש"ו.

klmno123

New member
קארי היא זמרת מעולה ....

מה הקטע של לרדת עליה מה קרה אתם מקנאים היא שרה ממש טוב אז מה אם היא לא שרה שירים יפים יש לה כשרון מדהים ממש !!!! והיא גם נראית לא רע....וכולם סתם מקנאים אני אוהב את בו אבל זה בכלל לא סוג תחרות בשבילו ומן הסתם קארי הייתה מועמדת מועדפת בסוג כזה של תכונית ולכן זה מה שהיה ....אבל יהיה מה שיהיה גם שניהם חברים ממש טובים וגם עצם העובדה ששניהם הגיעו לגמר זה אומר שהם ניצחו שניהם שרים בצורה מדהימה וגרמו לכל העולם להתאהב בהם !!!!! אז תפסיקו להמשיץ כמו ילדים קטנים ....תקבלו את האמת איך שהיא וזהו !

yinnon2

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

עלוב ביותר...

Sweet Misery

New member
אוי, נו. ../images/Emo58.gif

אני משרשרת את זה לכאן כי זה תגובה לכולם. בסדר, אז ויכוחים היו פה, בעד ונגד קארי. גם אני חושבת שקרי מעט בנאלית אבל אין ספק שהיא מוכשרת ומדהימה, ושהניצחון מגיע לה (לא שלבו לא, אבל לא בוכים על חלב שנשפך. חוץ מזה, שניהם נהדרים וכל מעמד הגמר הראה שזה נכון). אבל קצת חוש הומור! יכול להיות שזה מעליב, ההשוואה של קארי ליתד עץ, אבל אתם חייבים להודות שזה לפחות קצת מצחיק.
אותי אישית קרע היתד עצמו, עם הפרצוף והכל, והסיפור בכלל, וזה עם כל הערכתי לקארי. הייתי אפילו קונה אם הייתי יכולה.
אז למה לריב? מצחיק אתכם, שיצחיק, לא מצחיק, תמחו, אבל נו, הכל הומור.

whatever4

New member
בדיוק../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

לא צריך לקחת הכל כל-כך קשה. זאת בסך הכל תוכנית טלוויזיה ואין שום דבר רע עם קצת הומור. יאללה אנשים תקחו את החיים בקלות

Fairywitch

New member
זה אפילו לא טיפה מצחיק../images/Emo31.gif

ונכון- זאת רק תכנית, אבל מה לעשות שזה מעליב שמשמיצים מישהו שאנשים מעריכים? יש אנשים עם רגשות... וחוץ מזה- יש חוקים לפורום

Sweet Misery

New member
אני לא רואה איך זה נוגד את החוקים,

הרי זה מלכתחילה לא הגיע כהשמצה וברור שהכל בהומור. יש בפורום דברים הרבה יותר חמורים שלא עושים לגביהם כלום, זה באמת זניח. במיוחד כשזה בכלל לא הגיע ישירות ממישהו מחברי הפורום אלא כקישור. והטענה שלי מעולם לא הייתה שזו "רק תכנית" כי זו לא. ואת חושבת שלי אין רגשות? אין לי שום דבר נגד קארי, אבל אני באמת שלא חושבת שזה עד כדי כך פוגע. יכול להיות שזה לא מצחיק אותך ואחרים, ובאמת שאני מבינה ומקבלת את זה, אבל אל תקחו את זה כל כך אישי.

Fairywitch

New member
יש בדברייך משהו נכון. ולכן...

לא מחקתי בסופו של דבר. כי כמו שאמרת זה "בכלל לא הגיע ישירות ממישהו מחברי הפורום". (אם כי ידיד מנהל פורום אחר אמר לי שהוא כן היה מוחק). אבל עדיין- האדם שיצר את זה במקור- זה גועל נפש.

Sweet Misery

New member
זה קצת חסר רגישות,

אבל זה קיים בעולם. סוג של סאטירה-לייט. כבר הבעתי את דעתי בקשר להודעות כאלה בהודעה אלייך בעבר אם אני לא טועה והודעות אחרות חריפות הרבה יותר נשארו על גבי הפורום. וגם אני בדרכי לניהול פורום, אז את יכולה להחשיב גם את דעתי.

Fairywitch

New member
היי- ../images/Emo50.gif ואני מחשיבה גם דעות

שהן לא של מנהלים... בכל אופן- אני שומעת לפעמים שהודעות חריפות יותר נשארו, ואף פעם לא קיבלתי דוגמא (עם קישור וציטוט, לא מהזכרון). בכל מקרה- לא מחקתי כי לא היו הרבה תלונות של "נפגעים". אם זה לא היה הפורום שלי- הייתי מבקשת מהמנהלת למחוק... אבל דווקא בגלל שזה שלי- ניסיתי להיות יותר דמוקרטית
מובן שאם מישהו מחברי הפורום היה אחראי לזה, ולא רק מביא את זה ממקום אחר- הייתי מוחקת מייד.

Sweet Misery

New member
דמוקרטיה זה מאגניב. ../images/Emo3.gif

ואכן, לפעמים ברור מאוד מה נוגד תקנון ומה לא ולפעמים זה קצת יותר מטושטש. אבל אין לי משהו אמיתי להגיד כי הכל כבר נאמר אז
.

למעלה