מעליב או משעשע

whatever4

New member
שוב- כל כך מסכימה!

עם הכל! במיוחד עם "זה בול מה שהיתה זקוקה לו סצינת המוזיקה האמריקאית עוד בלונדה...."- לא הייתי יכולה לנסח את זה טוב יותר
. שוב אני אומרת, נכון- לקארי יש קול יפה אבל לאורך כל העונה היא פשוט שיעממה בצורה שאי אפשר לתאר! זכותו של כל אחד להחזיק בדעה משל עצמו, מי שאוהב את קארי- סבבה אני שמחה בשבילכם, אבל מותר למי שלא אהב אותה להביע אכזבה. אני לא חושבת שיש פה עניין של קנאה אלא בסך הכל אכזבה.

Juliann

New member
כל אחד ומה שמדבר אליו ../images/Emo58.gif

הפייבוריט שלי באופן אישי הוא קונס כי לדעתי יש לו את כל החבילה להיות כוכב: זמר טוב, פרפורמר אדיר, מראה, אישיות.. אבל לא כולם הסכימו איתי. לגבי בו אני אישית לא מבינה את המשיכה אליו, אבל אני יודעת שיש מספיק שכן. כנל לגבי קארי, לא חייבים לאהוב אותה אבל עובדה שיש הרבה שכן אוהבים. יש לה קול מדהים והיא יפהפיה, בעולמנו אפשר להגיד שזה מספיק. גם ככה רוב האנשים לא מסתכלים על אישיות חחח
אני תמכתי בה על בו, כי בו לא דיבר אלי ולעומת זאת לקארי יש קול ענק ואני סאקרית של ווקאליסטים. חוץ מזה לבו היתה את בעיית הסמים ולדעתי זה אחד הדברים שהרסו לו.

yinnon2

New member
אכן אחרים תישארו באנדרגראונד..ללא

ספק.. אני אצטט משפט שרבי סיימון אמר לקארי:"אם הייתי נערה אמריקאית הייתי רוצה להיות את". המשפט הזה זה המהות של הביטוי--"אליל".קארי וקונס הם היחידים שיצאו אלילים גדולים מהתכנית. שניהם היו הפייבוריטים לאורך כל התחרות (עד שהוא עף,אבל עדיין נשאר הכי מוערץ אחרי קארי) ושניהם נתנו הופעות טובות עד הסיום. האם ה"שעמום" שקארי מפגינה הוא בגלל שהיא לא מביאה טריקים כמו בו?(שלפי דעתי היה מצוין,אבל הגיע למקום השני רק בגלל הטריקים שהוא עשה בכל הופעה-החל מהפרק שהוא אמר שממש לא אכפת לו לעוף כי זו רק התערבות עם אמא שלו,דרך ההופעה עם הקובני הקטן והגיטרה ועד ולביצוע שלו בלי להקה). השעמום של קארי הוא כמו שעמום של עוד כמה זמרות כמו סלין דיון,וויטני יוסטון וכו'.שתיהן דוגמא לזמרות שע פי אמות המידה שלכם הן מאוד משעממות,בדיוק כמו קארי ואף יותר,אבל נחשבות לשתיים מהזמרות היותר טובות והממגנטות והסחפות בעולם--בדיוק כמו גב' אנדרווד באמריקן איידול--ללא ספק עם היכולת הווקאלית הטובה בתחרות. אז אם סלין דיון הייתה משתתפת באמריקן איידול--אז גם כן הייתם מתלוננים על כך שהשימום ניצח??ממש לא.. אלא אם כן היה נוטף מכם קצת קנאה,אבל הפעם זה לא קנאה,ממש לא....או שכן? אנחנו נישאר בשמחה ובששון עם אנדרווד.

BuzzLightyear

New member
שיהיה לך לבריאות עם ה"אנדרווד" שלך

רק אל תשכח לעשות בדיקות תקופתיות של רמות הסוכר בדם, נראה לי שזה מזיק לבריאות לפחות כמו קילו סוכריות לשבוע.

BuzzLightyear

New member
טוב אני רואה שהרבה אנשים נפגעו כאן

אז אני רוצה להתנצל על הקטע עם המקל עץ באמת קצת מוקצן, אני אישית צחקתי אבל באמת שאין לי דבר רציני נגד קארי כאדם , היא נראית ממש אישיות נפלאה ובנאדם מתוק, ואני אישית התלהבתי ממנה מההתחלה אבל כאשר התחילה לאיים על מעמדו של בו שמבחינתי הוא הכוכב העילאי ללא עוררין של התחרות הזו, התחלתי להרגיש שנאה תהומית כלפיה ללא הצדקה. אני חוזר בי, מההשמצות האישיות עליה, אני עדיין חושב שהיא סכרינית ומתקתקה ושאני לא סובל לשמוע אותה, אבל מכאן ועד לרדת עליה אישית זה מכוער, ואני חוזר בי ומתנצל. ומי שאוהב לשמוע אותה, שיחטוף סוכרת לבד ויהנה, חוצמזה היא מתוקה. אני אשאר לי עם המלך הבלתי מוכתר, וארגיש...כמו בשיר שלו: LIKE IVE BEEN TIED DOWN TO THE WHIPPPIN POST........ GO BO GO BO.... וברכות לקארי...עם כמה שזה קשה לי וכואב לי....שיהיה לה רק טוב.

Fairywitch

New member
סולחים../images/Emo140.gifזה לא אתה יצרת את זה.

רק אדם גדול מתנצל. קבל ח"ח

MoGanC

New member
חחחח,הקובני הקטן XD

זה הגיטריסט של הלהקה,עוד מישהו שר איתו בהמשך העונה (נראה לי קארי
)

../images/Emo45.gifאיפה היית כל העונה?

אבל את יכולה לפחות לתת קרדיט לאמריקאים זה לא הם בחרו את קארי אלא קומץ המפיקים (הבריטיים) הבכירים של איידול. יש די והותר אנשים באמריקה שמתים על קונסטנטין ובו, רק שאף אחד באיידול לא מתייחס אליהם.

Woogyman

New member
או במילים אחרות - ../images/Emo110.gif

אנשים שלא יודעים להפסיד בכבוד, ויכולים עכשיו להתלונן כמה שהם רוצים
.

עוד מישהו שם לב...../images/Emo58.gif

שבגמר בהופעה הקבוצתית אנואר היחידי שלא שר??? לא שמעתי אותו בכלל ולהגיד לכם את האמת זה בכלל לא נראה כמוהו!!

BuzzLightyear

New member
כבוד? בו שיפסיד בכבוד

אני לא חייב לשמור על שום דיגניטי, ומותר לי להשמיץ את חבילת השעמום הבלונדיני והסכריני הזה כמה שבא לי...ומי שלא נראה לו...זבש"ו.

ששוניקו

New member
זה כבר יותר מדי פטאתי

כל כך כיף להשמיץ בן אדם שאין לך מושג מי הוא? ומה התסכול, זה היה ברור שקארי תיקח את הגמר, בו צריך להגיד תודה שהוא הגיע לשם.

למעלה