מעשה שהיה כך היה...

SupermanZW

Well-known member
יש שם אחר וידוע יותר למערכת יחסים

פתוחה, השם הוא יזיזות. הנישואין הם כלום, אבל הם כלום מיוחד מאוד, כלום שעולה הרבה מאוד כסף ואינו משנה בדבר את מערכת היחסים בין בני הזוג. לא קיימת שום תלות בין המחויבות בין בני הזוג למעמדם המשפחתי, המחוייבות והנאמנות נגזרות אך ורק מרצונותיהם ואופיים של בני הזוג ולא משום דבר אחר, יש בני זוג שאינם נשואים אך מחוייבים ונאמנים זה לזו לגמרי ויש בני זוג נשואים אשר אין ביניהם מחוייבות ואין ביניהם נאמנות, אין הוכחה טובה מזו לכך שהנישואין הם תופעה מיותרת לחלוטין. לי לא מתאימה מערכת יחסים פתוחה ואני מעדיף בלעדיות, אך אני מכיר בכך שיש אנשים שאינם בנויים למערכות יחסים מונוגמיות ולהם זה מתאים, בכל מקרה, במקרה המדובר אין מדובר בבגידה משום שמעשיו ידועים לאשתו ומקובלים עליה, לכן אין בהם פגם מוסרי. אין לך סיבה לחפש אשמים בהתנהגותו, אישיותו היא הגורמת להתנהגותו והוא הצליח למצוא אישה שתסכים עם השקפותיו וכך הצליח לבנות לעצמו מערכת יחסים המתאימה לו ומאפשרת לו לספק את צרכיו בהתאם לאישיותו.

Piren

New member
../images/Emo13.gif

סחטיין עלייך, תגובה מנומקת ורציונאלית
חוץ מזה שמערכת יחסים פתוחה לא בהכרח חייבת להיות יזיזות. כמו המקרה של הזוג הזה.

pardoi

New member
לא ! לא! לא!

גועל נפש לא מאמינה בנישואים פתוחים ובכל מערכת יחסים פתוחה אחרת לא לעניין בכלל , מוריד מכבוד בת ובן הזוג לגבי השאלה הזו-"האם הייתם נותנים לבן זוג/בת זוג שלכם לנהל פאב או לעבוד בכל עבודה אטרקטיבית כזו או אחרת בידיעה שהפיתויים לא נגמרים וכוח הרצון שלהם מאוד מאוד חלש?" סליחה? מה זה כח רצון חלש? בנאדם שלא מספיק חזק בשביל לא לבגוד עדיף לי שלא יהיה איתי

נרקי

New member
איכסססססססססס

שונאת בוגדניים נשואים עם ילדים חרמנים בגילאי ה 30 + שלהם
בדיוק מה שתיארת! אני בחיים לא אסכים לנישואים פתוחים
לא אתן לדבר כזה לקרות...

duduamar

New member
לא לא לא ועוד פעם לא

קשר רציני לא יכול להיות פתוח, לפחות לפי דעתי. קשר רציני מבחינתי זו אהבה, זה שיש לך פרטנר לכל דבר, ולא נראה הגיוני ונכון שיש כמה פרטנרים כאלו. זה מאבד מהעניין. לגבי שאר השאלות - אני מאמין מאוד באמון מלא בין בני הזוג (אחרת הקשר לא שווה כלום) ולכן לא היה מפריע לי עיסוק כזה (מה גם שאני לא חושב שאני יכול לדרוש דבר כזה מבת זוג). מי אשם? לא חושב שיש כאן אשמים. אם הוא רוצה קשרים מהצד ולאשתו זה לא מפריע, מה הבעיה כאן? אין שום בעיה. שיבושם להם :)

למעלה