מעשה שהיה כך היה...

RVD18

New member
ועוד יש לו ילדה

ג'יזס...איך אפשר בכלל להגיד שהוא בסדר...

art minded

New member
מה שיפה הוא שהוא היה כן ואמיתי

ולא גרם לקסמי שווא! אז כל הכבוד לו! ושמעי אם אשתו מרשה לו - אז למה לא?

RVD18

New member
יפה מצידו שהוא סיפר

לפחות זה. התכוונתי למקרים שלא מספרים על זה ישר על ההתחלה. בד"כ אני גם חושב שאם מישהו רוצה משהו ולבן זוג לא אכפת, אז למה לא, אבל זה נראה לי דפוק, לא יודע. כי זה עלול לפגוע באחרים!

RVD18

New member
אה ושכחתי

אני לא בחורה

אלכס1234

New member
אני לא רוצה להכליל

אבל נראה לי שקיימת בעיה קטנה. נשים חושבות שבין זיון לאהבה לא ניתו להבדיל. וגברים חושבים שזיון יכול להתקיים גם ללא אהבה.

pain is MY love

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרק תוספת קטנה...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הגענו לראשי!!!!!! לא לחינם אני אדמה!!!
יאללה תמשיכו בתגובות

d19511

New member
את מאמינה לו..? שאשתו יודעת..אז למה

הוא מחביא את הטבעת בכיס..? ממרום שנותי...הגעתי למסקנה..שהכל יכול להיות..זה עניין של זמן עד שהיית נעתרת לו..זה בדוק.

pain is MY love

New member
הוא לא החביא אותה

הוא סתם שיחק משחק איתי הוא לרגע לא התבייש או הסתיר את העובדה שהוא נשוי

קצת פרימטבים הייתי אומרת...

באמת כל מה שהפריע לי עד עכשיו במה שקראתי זה התינוקת שלו.נישואין פתוחים יש דבר כזה...אלה אנשים שאוהבים אחד את השני אבל לא מיצו מספיק את הסקס מסביב. כל הטענה שלי באה מזה שאם הוא יודע שהוא הולך עם אחרות והיא יודעת את זה לפחות שלא תביא ילד!!!!!!! עד שהוא ימצא הכל. אתם לא יכולים לשפוט בן אדם לפי דעתו שלו. להגיד איכס על אנשים זה נורא קל אבל גם אתם בעיני אחרים נראים לא פחות מוזרים. והסיבה שהוא עדיף סקס על רומן....מהסיבה הכי פשוטה...לא להקשר לפרטנר למה הוא צריך את זה? ובנוגע לשאלת אם אנחנו מאמינים ביחסים פתוחים אני מאמינה שלכל סיר יש מכסה ושהסיר והמכסה צריכים להסתדר ביחד בלי לזין *** על דעתם של האחרים. וכן נישואים פתוחים זה רק הרפתקאה נקרא לזה ככה. אז למה לא?

כן ברור שזה קיים

בעיקר כל אנשי ציבור שהרבה הם לא ישנים בבית,או עובדים בבתים של נשים זה האגו גברי נשי חופשי זה מוכר בעולם.זה לאף אחד לא אישי זה רק בדוק במציאות...ואין מלעשות בנידון

L y c a n

New member
זה בעייתי.

ברור שפורום שהנושא שלו הוא מסוים כמו הפורום שאת מציעה, תתקבל דעה די מסויימת, את לא חושבת? כמו שתפרסמי את ההודעה הזו בפורום של דתיים או משהו כזה.. זה די ... פטתי.. הייתי אומר?

:)

זאת נק' מבט אחרת/שונה שם יש אנשים שמתנסים/התנסו במערכת שכזאת ויכולים אולי להאיר את עינכם לגביי מה גרם להם להגיע לשם מלכתחילה ככה שאולי יושג "איזון" בדיעות

lb22

New member
../images/Emo4.gif מה פשר ההודעה?

או יותר נכון מה הנקודה שרצית להעביר.... שהם כמו כלבים?

pain is MY love

New member
יעני

כמו שכלב מיוחם רק מחפש לו איזה כלבה להתפרק עליה בלי לשים לב מי מה מו ככה גם סקס חד פעמי בין בני אדם... אני רק תירגמתי...

k a n a

New member
בגיל 22 כולם נגד בגידות בגיל 40

כולן רצות מחורמנות לחפש מי ינענע אותן .. בדיוק בשביל זה המציאו את המשפט : תגדלי תביני.

Piren

New member
אחד הקטעים המשעשעים

ששמתי לב באשכול הזה- רוב הנשים כאן אם לא כל (אלו כמובן שמתנגדות לכל הרעיון) מתרצות את זה ב"אני אשאר בבית והוא יזיין?!" .. למה אתן מניחות שרק לו מותר, והבחורה צריכה לשבת בבית? ומה אם הבחורה היא זו שהציעה את הרעיון לנשואים פתוחים? ואין סיבה ישר להגיד "זה בחיים לא יקרה", אני כבר מכיר זוג כזה, והאישה היא זו שמחפשת בחורים והעלתה את נושא הנישואים הפתוחים.

למעלה