מעשה שהיה כך היה...

מיטללל

New member
אהמ

לא ראיתי אף אחד שהתנגדה לנושא מהזווית של: "הוא יזיין ואני אשאר בבית" ודווקא קראתי את השרשור (דיי) בעיון. בכ"מ, הנה אמרתי, לי זה לא יקרה. פשוט כל הרעיון עושה לי קצת בחילה. מערכת יחסים שכזו לא נשמעת לי מספקת או בריאה, שלמה או משלימה.

Piren

New member
בבקשה, רק כי את קוראת (דיי) בעיון

זוהר- "מי אשם? שניהם...הגבר כי הוא אידיוט והאישה כי אין לה שום ערך לעצמה אם זה מה שהיא חושבת שמגיע לה והיא טיפשה,ממש טיפשה" כל ההודעות של מרינה נחשבות, מכיוון שהיא תמיד מתייחסת רק בדעתה של האישה. אם היתה מבינה שזה דו צדדי, לא היה צורך להתייחס רק לדעתה של האישה, הרי ברור מה דעתה על זה. הכי בולט זה "לתת לבעלי לשכב עם אחרות... הכל כדי שלא יעזוב אותי..." תגובתה של girlfromhell אפילו הדגישה את החד צדדיות של מרינה "חוץ מזה המערכת הזאת לא אמורה להיות חד צדדית... " שדונת - "ומי אשם בסופו של דבר בהתנהגות שלו? הוא עצמו או האישה שמעודדת את זה? " והסיום - הוא גועל נפששששששש! " ההתנהגות שלו? אישה שמועדדת? שני הצדדים מתנהגים ככה בזוגיות פתוחה. אולי היא בחרה להתייחס למקרה הספציפי הזה בלבד, אבל הסיום של "הוא גועל נפש" צורם ולא בדיוק תומך. אסתי 31 גם היתה חד צדדית, למרות החצי תמיכה בזוגיות פתוחה (שהיא ניסתה בעצמה). זוגיות פתוחה זה לא רק "לתת לבעלך חופש", זה גם לתת לה חופש. התגובות של RVD18 היו חד צדדיות, אבל נגעו לנושא, אז אי אפשר לדעת אם הוא באמת מניח שרק הגבר ככה, או פשוט מגיב רק על הדוגמא הספציפית. מ נ ו ת ק ת - למרות תמיכתה בנושא, עדיין הראתה את זה כאילו רק הגבר מחפש משהו, וכאילו האישה יושבת בבית ומחכה שהוא ימצא את מה שחיפש. ליאל המיוחדת - קשה לצטט , כי המשפט שלה לא בדיוק מובן, אבל מספיק לראות "זה האגו הגברי" בשביל להבין שגם היא היתה חד צדדית, והתייחסה אל זה כאילו הגבר במסע זיונים, והאישה לא.

מיטללל

New member
../images/Emo6.gif

אז נגיד שהגישה פה של המגיבים קצת בעייתית. הזכר זיין, הנקבה קורבן (מה חדש?
) אבל אפחת לא אמרה שהיא תתנגד לרעיון (בחיים שלה) משום שהגבר יהנה, והיא לא, אלא אמרו שהן נגד כי זו לא דרך החיים שהן ירצו (בתרגום חופשי).

Piren

New member
הגישה זה הכל לא?

הן ישר רואות את הנשים כקורבן, ואפילו לא טורחות להבין את נושא הדיון. אולי אם הן לא היו רואות גם את עצמן בתור קורבן (בנשואים פתוחים) הן היו מבינות את זה קצת יותר. אולי זה לא ישנה את הדעה שלהן, וברור שזה לא מתאים לכולן, אבל אם הן מתכוונות להגיב על המקרה הזה, שלפחות ינסו להיות מאוזנות, ולא שוביניסטיות. אם כולם פה יגיבו באופן סטראוטיפי, לא ממש נגיע רחוק
בטח שבטח אם המנהלת והמומחים שלה חיים על סטראוטיפים
אגב, "(דיי) בעיון" אה?

מיטללל

New member
תבין

נוספן מלאן תגובות במהלך היום, ראיתי את השרשור רק בלילה, היה לי קשה
למה, לדעתך, אני חיה על סטראוטיפים ?

Piren

New member
חחח

תירוצים.. אמרת שקראת בעיון, לא קראת בעיון
ולא אמרתי שאת חיה של סטראוטיפים, אמרתי שאם היית חיה על סטראוטיפים, לא היינו מגיעים רחוק

pain is MY love

New member
אני לא יודעת מה האישה עושה בחיים

אבל דו צדדיות קצת מסובכת פה בהתחשב בעובדה שלה יש תינוקת בת חצי שנה בבית שהיא מטפלת בה 24 שעות ביממה ובעלה הוא זה שמבלה בפאב שלו מדי ערב.. בעיקרון האישה גם מנהלת את הפאב אבל היא נמצאת שם רק פעם או פעמיים בשבוע וגם זה כשבעלה בסביבה.. אז מי פה יצא למסע זיונים?...

Piren

New member
חחח

ואם לפני התינוק היא זו שהיתה משיגה זיונים? ועוד בפאב עצמו? ואם זה התיכנון גם לאחרי שהתינוקת תתבגר? ואם האישה היא זו שהתחילה וביקשה שהקשר יהיה פתוח? כמו שאמרתי כבר -אני מכיר כבר זוג אחד לפחות שהאישה היא זו שמשיגה זיונים, לא הגבר, ואפילו הנשואה שהגיבה פה כל מה שהצלחת לעשות זה להגיד שזה מצחיק. קיצר, הבנו, יש לך חשיבה מאוד חד צדדית.

Zoharrr

New member
אהמ,אורי למה שאמרתי

אין שום קשר לזה שלא חשבתי שגם היא לא תזיין... אמרתי שהיא טיפשה אם חושבת שמגיע לה גבר שיזיין אותה ואחרות וכמובן שהוא גם טיפש אם הוא חושב שזה מגיע לו,שהיא תזיין אחרים.... אין לי שום ספק שגם היא מזיינת:)

Piren

New member
קורא מחשבות אני לא..

אז אם את רוצה להגיד משהו, תגידו אותו.. ולא רק חצי ותשאירי לנו להשלים את החסר

Paranoid Eyes

New member
גם אני מכירה זוג כזה

טוב לפחות הכרתי, והם היו זוג.. חחח היו ביחד 13 שנים, כשמתוכם 8 שנים של זוגיות פתוחה. שניהם החליטו שזה פרימיטיבי לדרוש מהשני להיות עם בן זוג אחד כל החיים.. הבטיחו שאהבה הם עושים רק אחד עם השני.. וסקס? סקס זה סקס חסר משמעות... רק שהם לא היו מספרים אחד לשני על המעללים שלהם, אבל ידעו על זה, ונהנו מזה. כשנגמרה האהבה, הם פשוט נפרדו. אה, מסכימה איתך :)

L y c a n

New member
אווווו

שהאהבה נגמרה עוד לפני זה, והם פשוט היו רגילים מדי לחיות ביחד.. לכי תדעי.

נוגה8

New member
נשואה מחפשת חבר גבוה שנראה טוב ++

נשואה מחפשת חבר לכיופים , היודיע שהחיים קצרים וצריך למצא אותם אם אתה חושב כמוני ואתה בן 38 עד 46 ונראה טוב אשמח [email protected]

למעלה