חח באמת אתה דומה לו! אמרתי את זה לפני, כי גיל אמר לי פשוט:) חחח
L LuLuLu iT New member 5/8/05 #139 ../images/Emo69.gif וירדנו לאכול.. אלינור בתמונה יפהייפיה. [אני עושה את סמיילי הזה יותרמדי בשרשור. ]
A avki New member 5/8/05 #187 אולי אני חסר טעם או סתם אידיוט אבל התמונה הזאת דווקא לא הכי טובה של אלינור. היא נראית כאילו ניסו לצלם ותה לתמונה לתעודת זהות או משהו, ואלה אף פעם לא יוצאות טוב. :|
אולי אני חסר טעם או סתם אידיוט אבל התמונה הזאת דווקא לא הכי טובה של אלינור. היא נראית כאילו ניסו לצלם ותה לתמונה לתעודת זהות או משהו, ואלה אף פעם לא יוצאות טוב. :|
A avki New member 5/8/05 #186 לא נעים לי להיות אידיוט, לא קשור חסר טעם או וואטאבר, אבל זה לא תמונה מחמיאה במיוחד. היא נראית כמו התמונות האלה בתעודת זהות, שאף פעם לא יוצאות טובות.
לא נעים לי להיות אידיוט, לא קשור חסר טעם או וואטאבר, אבל זה לא תמונה מחמיאה במיוחד. היא נראית כמו התמונות האלה בתעודת זהות, שאף פעם לא יוצאות טובות.
L LuLuLu iT New member 5/8/05 #140 ../images/Emo69.gif והגיטרה של אורי.../images/Emo99.gif איזה דבר נסגד. -מקימה מקדש- ובגלל שאני נונת שמות לכל דבר, קראתי לה מאליס. או אליס. לאמשנה. -מתחבאת-
../images/Emo69.gif והגיטרה של אורי.../images/Emo99.gif איזה דבר נסגד. -מקימה מקדש- ובגלל שאני נונת שמות לכל דבר, קראתי לה מאליס. או אליס. לאמשנה. -מתחבאת-
I itaikuskus New member 7/8/05 #261 אוקי מה עדיף מאליס-עיירה משיר מעפן של להקה מעפנה (הג'ם) אליס-שכנה משיר מעפן של להקה ממש מעפנה (סמוקי) תעשו אתם את הבחירה.
אוקי מה עדיף מאליס-עיירה משיר מעפן של להקה מעפנה (הג'ם) אליס-שכנה משיר מעפן של להקה ממש מעפנה (סמוקי) תעשו אתם את הבחירה.
L LuLuLu iT New member 7/8/05 #262 ../images/Emo69.gif לאלא. ../images/Emo2.gif מאליס זאת מאליסטריקס, מרומח הדרקון. ואליס, נו, אליס. ><