מפגשפורום D= שלנו =) =)

edlessme

New member
שגיבה לבדן?? סגידה לעזן!!

(ככה זה הדיבור של איך שקוראים לי בגרעין... (ועוד מליון ואחד שמות... רובם סובבים את הע-ז-ן או סיזלי.. או עשל...) לא נכון:
- כלי רכב
- כלי טייס
-כלי רכב בינגלאקטי
-כלי נגינה
- כלי ז__
-כלי נשק להשמדה המונית של נפש האדם (ממצמץ בעיניים... לא משנה... שפת גוף...ברעעעעע..) אבל לא נורא.. את אישה.. את לא אמורה להבין בכלים... (
סתאאאםםם... יו נו איי לאבבב ד'א לידיז... בגלל זה אני פימפ...)

Inara

New member
../images/Emo11.gif הממ

אני החברה של יערה [והיא לידי והיא מוסרת שהתמונות יבואו מחר כי היא לא בבית עד מחר] וקוראים לי תמר *בורחת מהפורום*

נימרודל

New member
חחח :)

אבל זה נכון. לפעמים אמא שלי לוקחת תמר ומוציאה לו את הגרעין ושמה שקד במקום. נו אז יופי, אז לא טעינו יותר מדי... כנראה.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif שימו לב..

מה כתוב לי על היד.
פורום פוקימון ישב לידינו באוכל ואחד מהם החליט שהוא מוכרח לכתוב לי על היד בכתום. [לא מספיק שכולם צעקו בגלל האולסטאר הכתומות. זה כתום לא פוליטי!
]

היה נהדר!

שמחתי לפגוש את כולכם ולגלות, כצפוי, שכולכם נחמדים . כפי שדיברנו, באמת כדאי לעשות מפגש מורחב, בבית של מישהו - גל (באשקלון) או אליאב (בקדומים) לקראת סוף החודש הזה, לפני תחילת הלימודים.

נימרודל

New member
הי! יצא לך חרוז!

הנה תראי, את ממש משוררת: "שמחתי לפגוש את כולם, ולגלות, כצפוי, שכולם נחמדים. כפי שדיברנו, באמת כדאי לעשות מפגש מורחב, בבית של מישהו- גל (באשקלון) או אליאב (בקדומים) לקראת סוף החודש הזה, לפני תחילת הלימודים." לא מגניב?

avki

New member
אני חושב שפעם נוספת

מגיע לציף ח"ח ענק על הנכונות להסתובב יום שלם עם חבורת בני נוער פריקים בחלקם, מלאי הורמונים ויצר לא פינק פלוידי בעליל לצרות שונות.
כן|
כל הכבוד ציף

למעלה