מפגשפורום D= שלנו =) =)

oribarak

New member
היא שברה שיא עולמי

הכי הרבה סמיילים בהודעה מכל אחד אחר...כבוד וכן עידית אחת הפוטוגניות...ובגדול, גם לך בכלל אבל בכלל לא חסר פוטוגניות(ראי תמונת פרופיל(מתמוגג))

Elinor BC

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif|מובך עוד יותר

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif סיכומפגש?

אני מאלה שחופרים, תתמודדו. >< הגעתי קצת מוקדם יותר ממה שחשבתי, ורק עידית הייתה בטאוור רקורדס. אבל היא ישר ראתה שאני מהפורום בגלל החולצה וזה, והיית חביבה לחלוטין. ואז ראיתי כמה חברות [מי זוכר? עם הפאנקיסטית עם השיער קצוץ-אדום.
] המ, ועלינו לגג ואפחד לא היה שם, וכבר היה 2 ומשהו. ירדנו שוב לטאוור רקורדס, כי היה לנו חם, ואז עידית נעלמה וחזרה עם ציף! |סגידה| שהתגלתה כנורא חביבה, ובעלת ספר מגניב של מייסון. ואז גם נועם הופיע, וכולם התנגדו ללכת איתי לטאוור רקורדס אז הלכתי עם חברות שלי והתפצלנו. סגדנו לספר המגניב של ציף, ואז אורי וגל הגיעו עם הגיטרות ^^ ירדנו למטה לאכול ושם פגשנו את פורום פוקימון ההזויים, שתכבו לי על היד בכתומ 'פורום פוקימון אוהב אותי'.
ואחרכך גליתי לכולם את סוד מכונת השתיה הזולה.
יצאנו לגג, וכמה חברה שלפו את הגיטרות, וניגנו.
באיזשהו שלב גם גיל וחבר שלו [ים?] הגיעו, ואליאב הגיע בסביבות האוכל, ובסוף סתם ישבנו ודיברנו בגג. כשכולם ירדו לאנשהו הלכתי עם תמאר [
] לבית שלה, והיה שייני. אז פספסתי את כל הסוף, אבל לונורא, פעם הבאה. לסיכום, כולכם אחלה אנשים, ולמפגש ראשון היה כמעט ולא מביך.
אני מניחה שעם כל מפגש זה ילך וישתפר.
ועכשיו, לתמונות.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif ממש בהתחלה.

חיכינו לכם בטאוור, וצילמתי את עידית. איזו ילדה יפה.

Elinor BC

New member
לא לא! עידית'וש את ממש ממש פוטוגנית

אבל ממש! ואי התמונות שלך יצאו כל כך יפה!

נימרודל

New member
../images/Emo5.gif אבוי... איזו הצללה לא מחמיאה

זה נראה כאילו הזעתי בטירוף! :|

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif החברות שלי.. ><

אמ, רק עידית נועם וציף ראו אותן. ודי הזדעזעו, ניראלי.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif עלינו לגג.

ולא הייתם שם.
[עידית מסתתרת משומה.]

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif חזרנו לטאוור,

פגשנו את ציף השולטת, ואת נועם. [איזה שיער.
]

למעלה