מפגשפורום...

ואיך כולם יחזרו../images/Emo35.gif../images/Emo85.gif

לדעתי מה שאלקסיס כתבה זה הכי טוב מה גם שביום שישי יש לחץ ומלא מלא אנשים יש שם. זה יתחיל בבוקר כל אחד יבוא מתי הוא יוכל ויחזור מתי שהוא יוכל אין רכבות 24 שעות.....

RinRan

New member
ההצעה של גלעד טובה../images/Emo45.gif../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

יום שישי אז אפשר להגיע ברכבת, שעה 16:00 זה כבר אחרי בי"ס ועזריאלי- המקום

אבל אבל אבל:)../images/Emo85.gif

ביום שישי יש כל כך הרבה אנשים זה גם ערב חנוכה וכו´ וכו´ ועם שישי אחרי זה עדיין יש מלא אנשים ובטוח יההיו מלא אנשים למעלה בתצפית וכו´. לא הכי טוב ביום חופש שיש לנו את כל היום
טוב לי לא אכפת מה שבלכם רק לא בשלישי וחמישי עם אפשר:)
אני זזתי לי:)

doosie

New member
אנשים אי אפשר ביום שישי...

אולי אפשר להגיע לת"א ברכבת, אבל איך נחזור (מי שגר רחוק), המפגש בטח לא ייארך רק שעה, תתחשבו בכולם בבקשה... אני כמעט בטוחה שאני אוכל להגיע בחופש חנוכה ב-4 לדצמבר בשעות הבוקר, אבל לא ביום שישי- מה שהציע גלעד, לא יהיה איך לחזור הבית.

סיכום:)../images/Emo85.gif

ה-4 לדצמבר יום רבעי חופשת החנוכה יהיה עוד מפגש בסוף שבוע מתישהו בחודש למי שלו יכול לבוא... הריי אי אפשר לעשות את זה מדויק בשביל כולם. מהשעה 11 בבוקר, עם מישהו יכול רק אחרי שיבוא אחרי, עם מישהו יכול רק לפני שיגיד לי אני יבוא בשבילו יותר מוקדם
למרותש ג לי לא קל להגיע לשם... עד כמה שאינ גרה בתל אביב עזריעלי בשבילי זה שתי אוטובסים והמון עליות ברגל :) אבל בשבילכם הכל
לא לשכוח מצלמה, וכמובן המוון מצב רוח טוב. אני מקווה שהפורום השני שאני בו לא יעשה את המפגש באותו תאריך כי עם כן אני מתה ואני לא יוכל לבוא. איפה ניפגש בעזריעלי ישלח מסרים למי שבא לקראת המפגש. רצוי שלפחות לכל אחד בפורום יהיה מספר פלאפון של מישהו אחד שמגיעה עם יש בעיה או משהו. אבל זה מכובן רק במסרים
וזהו. ניראה לי
זזתי יחזור עוד מעט:)

gntk

New member
נועה

את לא יכולה לכתוב סיכום סופי סתם ככה.... טוב, אני הולך לרשום את הסיכום שלי עכשיו.... אוקיי??? כל אחד יכול ללכת ולרשום איך שנוח לו, אבל צריך להתחשב, לא להשתלט

אייי../images/Emo85.gif

אני בדיוק התכוונתי ל-ה-פ-ך קראתי פה את כל השירשור אני ממליצה לך גם לקורא
וראיתי מה כולם מעדפים וכתבתי סיכום לא כתבתי שזה מה שיהיה התכוונתי שתכתבו דעות ויהיהו שתי מפגשים מה לעשות שלו כולם יכולים באותם תראירים אי אפשר בשישי שבת אין רכבות. מה לעשות אנשים רוצים להגיע והם מגיעים מרחוק. אני כבר כתבתי שאף אחד לא יחשוב שאני משתלטת אני כותבת סיכום מכל מה שקראתי פה כדי להבין זהו מקווה שהבנת:)

Alexis14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif

ונועה- אני שולחת לך מסר עוד שנייה.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אין לי בעייה כי זה בחופששש..........
איך אני אגיע ב11 בבוקר?! ההורים שלי עובדים
+
לא בטוח שירשו לי עזריאלי.......

שיוש../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif

מה הבעיה
מצחיקה חחחחחחח לכולם עם כבר צריך להיות בעיה את זאת שגרה בתל אביב תבואי יחד עם קארינוש:) ועם תיהיה כזאת בעיה אני יבוא איתך אני יסדר משהו כי גם אני גרהה בתל אביב:):):) ובתוך עזריעלי מה שבטוח לא יהיה פיגוע בתוך קניון. בכל מקום שניפגש יכול להיות שם (טפו טפו טפו)

../images/Emo186.gifנועוש...../images/Emo6.gif

רוב הסיכויים שאני אבוא- את פשוט לא מכירה את אמא שלי
היא האמא הכי מודאגת בעולם
לא יצאתי לטיול השנתי שנה שעברה בגללה- ואני הייתי היחידה שלא יצאה מהשכבה חוץ מהנכים

שיוש../images/Emo6.gif../images/Emo85.gifוקארינושששששש

חחחח חבל על הזמן את יודעת איך אמא שלי
כל יום לפני שאני יוצאת מהבית היא אשכרה עושה לי לקחת כובע חחחחחחחחחח למה ניראה לה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא גם נותנת לי כסף חוץ מכסף לקנות לי אוכל או שתיה עם אני צריכה שיהיה לי אבל עם יאןלי כוח ללכת לקחת את הכסף הזה היא פותחת לי את התיק ושמה לי בארנק חחחחח היא משגעת אותי חחחחחחחחחחחחחח! יווו אני בשוק בגללה לא יצאת לטיול השנתי
תתפסי איתה שיחה תגידי לה אמא אני ורצה לדבר איתך. תתני לה לדבר עם אחת האמות של חברות וחברים שלך תתני לה כבר להתעצבן עד שתשכנעי אותה גו שיוש:) יש לך נכים בשיכבה
אוי זה ממש טוב שיראו שהם לא שונים מאחרים
קארינוששששששששש- ההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למה לא לבוא
:( לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עם לא תבואי אני יסחוב אותך ל הכפתיים שלי:)

אוקייי......../images/Emo6.gif../images/Emo186.gif

שיכנעתי אותה לדבר עם אמא של החברה שלי אז- והיא שכנעה אותה לא להוציא את הבת שלה
*בושות*

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באה!

יש אני יוכל לבוא, כי אני חוזרת יומיים לפני מניו-יורק, ואז אני אראה לכם מה קניתי של התאומות
(בתקווה שאני ימצא...) ואיזה כיף אני יוכל לבוא! אמממ...כדאי מאוד שיבואו רוב הילדים כי אני גרה ברעננה ובשבילי זה באמת חתיכת דרך.. אבל אבא שלי עובד בתל-אביב, אז אני כנראה יקבל הסעה:) בכל אופן אז אולי כל אחד יביא אלבומי תמונות ופוסטרים שיהיה לנו על מה לדבר...וכמובן, מדבקה עם השם+כינוי
מי שבא שיאשר!

למעלה