מפגש- סיכום.

Alexis14

New member
עמר!../images/Emo113.gif

שלחי אליי במסר את הפרטים הבאים: אימייל שלך, אימייל של תמר, פלאפון שלך, פלאפון של תמר, כינוי של תמר בפורום. ככה אני אשלח אליכם את כל הפרטים באימייל, ונוכל להכין מדבקות.

עומרוששששש../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

---ייייי------שששששש אני מאודדדדדדד מקווה שכן תבואו!!!!!!
יו חחחח אני מקווה שאני אל יהיה ביישנית מידי חחחח אוהבת אותך!!!!! מאודדד מאווההההההה
ות
זזתי לאלגברה

RinRan

New member
תאמינו לי........./images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

אני יותר ביישנית פה מכווווווולם
(
|תתייחסו רק לסומק של הסמיילי...
)

חח לאאא../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

אני כזאת ביישנת חחחחחחחח כמו מומיה חחחח ניראה לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נורא שנחזור לפורום אף אחד כבר לא יהיה ביישן הא?|
חחח שיו אני רעבה
חחחחח זזתי לאכול:)

המפגש של הפורום בסוף מתקיים בקניון

עזריאלי בערך בשעה 4 בתאריך ה-4 לדצמבר או שכבר החלטתם מקום אחר וכל הפרטים, עדכנו אותי. אני חושבת שכל אחד פשוט צריך לכתוב את... המקום: השעה: התאריך: ואז נבדוק את הרוב ונפגש שם. לדעתי הכי טוב בתל אביב, מפני שזה מרכז הארץ, אני מציעה את עזריאלי, אני מכירה אותו כמו כף ידי, ויש שמה הכל!!! גם אוכל גם סרטים גם ג´ויסטיק ועוד הרבה דברים שווים. תאומות אולסן 1

לאאא../images/Emo85.gif:)

ישלח לך מסר שעה זה יתחיל מהבוקר וישלח לך בדיוק מתי עשינו כבר הצבעה וכו´ אלקסיסי תשלח לקראת הפגישה הכל
לא רוצים לפסרם בפורום עדיף יותר במסרים:)

Alexis14

New member
הבובה עם הכנפיים, אסף וכולם!../images/Emo113.gif

כל מי שעדיין לא שלח לי מסר עם: השם האמיתי שלו, הפלאפון שלו והאימייל שלו- נא להזדרז ולשלוח! כבר כתבתי את זה, אבל חלק לא הפנימו! אני מכינה דף עם כל המידע שתצטרכו לדעת על המפגש- איפה נפגשים, מה כדאי להביא, דף קשר עם פלאפונים של כולם, ומה בערך נעשה במפגש- ככה שממש אין מה לדאוג, וגם אתם לא צריכים לבקש מאף אחד פלאפונים אישית, כי הם יהיו כתובים בדף הקשר!

boli bop

New member
אני באה אני באה אני באה !!!!!!!!!!!

אני באה אני באה אני באה אני באה אני באה אני באה אני באה אני באה !!!!!!!!!!! לא תנחשו אני באה !!!!!!!!!!!!!!! איזה כייף אני יגיע אבל אחרי שעתיים (בערך אחרי שיגמר המופע של מיומנה) ואני יראה את כווווווווווווווווווולם !!! וחסר לכם שלא תחכו לי ! אל תשכחו להביא עוד דברים של התאומות וכסף שנוכל לקנות שם נשנושים !! בכל אופן אני קופצת על הספות בבית שלי ואתם לא יודעים איך אני מתחרפנת כאן אתם קולטים ? ביום רביעי עוד שבועים בערך אתם תוכלו לראות אותי איזה כייף אני מאושרת כמו אני לא יודעת מה אני מחכה ליום הזה בקוצר רוח !!!!!!! בכל אופן אני מביאה ספר זכרונות כזה שתוכלו לכתוב לי (ויהיה לנו עוד הרבה פעמים שתוכלו לכתוב אחד לשני הלו ? אנחנו בפורום מה שאנחנו עושים זה לכתוב חי חי חי) וגם מצלמה כדי שנוכל להשאיר מזכרות אני מקווה שהפגישה השניה שלנו תהיה תוך זמן קצר ואחרי שנכיר אחד את השני טוב יותר נוכל ללכת לבית של מישהו ולראות סרטים של התאומות (אולי עד אז יגיע הסרט כשברומא וזאת תהיה הצגת בכורה) להחליף חומר ופשוט לפטפט !!!!!! חבריה אני פשוט מאושרת עד הגג אתם צריכים לראות אותי עכשיו אוהבת אתכם - רומי

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ייפיייייייייייייייייייייייייייייייייייי
רומיייייייי איזה יופי שאת באההההההה
קבלי
וגם

Mandyִ

New member
רומיייייייייי!!!!!! ../images/Emo24.gif

איך אני שמחה שאת באה!!!! אבל תקשיבו...יכול להיות, ממש אולי שאני נוסעת באותו יום לאילת
...אז אני אגיד להורים שלי שיורידו אותי קודם בעזריאלי או משהו ואני אקפוץ להגיד היי...טוב נראה עד אז!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifחתימה חדשה-ניסיון(נגה..)

עכשיו לי ולנגה יש חתימות תאומות חחחח......

Alexis14

New member
פעילויות בזמן מפגש.../images/Emo113.gif

בינתיים יש לנו 3 פעילויות לזמן המפגש, ואני מבקשת שתחשבו על עוד רעיונות. מי שיש לו רעיון טוב- שישלח לי אימייל או מסר, ואני אגיד לו אם הפעילות כבר מתוכננת ואסביר לו על משהו, שאני לא רוצה שכולם ידעו.

Bla©k ¢At

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gifכולם כנסו רגע../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif

שכל אחד יביא מן ספר זכרונות, וכל אחד במפגש נרשום משהו לכל אחד. וסתם שאלה- עד מתי יהיה המפגש

למעלה