מפגש- סיכום.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאלונה....

זה בסדר- נגה מכינה רשימת ציוד
- דונט וורי

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif......

את יכולה לגנוב לי אם בא לך...

טוב...

אז למי שלא שם
(נראה לי שזה כולם)... לא כתבתי בפורום כבר 3-4 ימים בערך... ולמי שבאמת בא לדעת למה אז זה בגלל שמאוד נפגעתי מכך שקבעתם את המפגש בדיוק בתאריך שביקשתי שלא תקבעו בו... הסיבה שאני לא יכולה להיות (שוב- רק שלי שזה באמת מעניין אותו) היא בגלל שני בטיול של הצופים ורק באותו היום אני חוזרת ממנו... כמובן שזה היה הורג אתכם אם הייתם עושים את המפגש יום אחרי או יומיים אחרי... בכל אופן, יש סיכויים שאני לא אצא לטיול ואז תהיה לי אפשרות להגיע למפגש. ברגע שאני אדע בודאות שאני לא יוצאת לטיול אז אני אעשה עם עצמי בירור כי אני כבר לא כל כך בטוחה שאני כל כך רוצה לבוא למפגש הזה.... בקיצור, אני כבר אודיע לכם אם אני באה או לא (אם זה בכלל מעניין אתכם)...
אל תצפו לראות הודעות שלי כתובות פה בזמן הקרוב...אני לא אשקיע באנשים שלא מחזירים לא באותו מטבע

../images/Emo4.gif../images/Emo85.gif

אריאלוש אני עומדת לשלוח לך מסר אי אפשר להתאים את זה לכל אחד ולכן יהיו כמה מפגשים עכשיו נבטל את התאריך הזה וניקבע לתאריך אחר ואחרים לא יוכלו אז זה לא פייר אני אוהבת אותך וחסר לך שאת לא ממשיכה לכתוב פה אני עכישו כותבת לך מסר
יווווווו וברור שאני רוצה לפגוש אותךך!!!!!

RinRan

New member
אריאלה....../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

כרגע אני צריכה ללכת לבי"ס ואז לחברה ואני אחזור רק בערב ואז אני רוצה לדבר איתך דחוף
- ישר לאיי סי

Alexis14

New member
אריאלה!../images/Emo113.gif

כבר אמרתי לך, אני כ-ל - כ-ך מצטערת! כשהצעתי את היום הזה לגמרי לא שמתי לב שאמרת שאת לא יכולה, ומשם זה התגלגל. עכשיו אני בדילמה אם אני רוצה שתצאי לטיול או לא... אם תצאי- תהני ואני יודעת שאת אוהבת את הצופים והכל, ואם לא תצאי- אז תבואי למפגש, וכולנו נפגוש אותך! אז... אם תצאי לטיול- לא נורא! תמיד יש מפגש אחר, ולא תמיד אפשר להתאים הכל לכולם. אם לא תצאי- אני מקווה שתבואי למפגש. נשיקות!

boli bop

New member
אל תעלבי אריאלה גם אני לא יגיע מההת

חלה אבל אני יבוא אחרי שעתיים ואני הייתי בדיכי. קיצ קצ אני מקווה שנעשה פגישה נוספת שגם אני אוכל להגיע מההתחלה טוב - אז את לא צריכה להעלב

Alexis14

New member
החלפת מוצרים.../images/Emo113.gif

כל מי שמגיע למפגש- תביאו איתכם ספרים, סרטים, תמונות ועוד דברים של התאומות להחלפה. אני, לדוגמה, מביאה ספר של טובות השתיים, ואם מישהו מעוניין להחליף איתי הוא יכול להביא כסף (בערך 25 ש"ח) או ספר או כל מוצר אחר של התאומות. גם אתם מוזמנים להביא דברים להחלפה!

אבל לי../images/Emo85.gif

אין כלום אינ מאלו שמעירצות אבל איםן לי זמן לוקנת דברים שלהן אבל יש לי דברים במחשב חחחח שאני בטח לא יוכל להביא את המחשב
: נוגוש לא לשכוח לשלוח לכולם מסרים:)

Mandyִ

New member
נועה אני כמוך...

גם לי אין כלום! רק תמונות במחשב!
ולא קיבלתי שום מסר בנתיים, אני מקווה שאתם שולחים לשם משתמש הזה!

doosie

New member
אנשים!!!

כמעט בטוח שאני אוכל להגיע, יחד עם דנה פלד. אני ממש מקווה שאני אוכל!!!

Alexis14

New member
רומי, מנדי, הדס+מי ששאל אותי../images/Emo113.gif

רומי, מנדי וכולם- אני שולחת לאימייל, וזה יהיה בסוף נובמבר או בתחילת דצמבר. הדס- חסר לך שאת לא באה! מי ששאל אותי- מצב מצויין! לא נגעתי בו בכלל, פשוט אבא שלי בטעות קנה לי ספר שכבר היה לי...

למעלה